Page 13

Alt det nye

BEAUTY Gør dig så glad Joy fra Dior er en rigtig glædespreder, og nu kan du forskønne din hverdag og din duftgarderobe med Joy Intense – en eau de parfum, der tager glæde til nye højder. Duftens hjerte er nemlig en eksplosion af blomster som roser og jasmin, der får et friskt løft af saftig citrus, sandeltræ og et strejf af vanilje. Og én ting er sikkert, blomster kan man kun blive glad af!

MÁDARA Re:Gene Optic Lift Eye Serum, 15 ml, 295 kr. Fås på matas.dk

E T N AT U R L I GT ØJ E N LØ F T

DIOR Joy Intense EdP, 50 ml, 770 kr. Fås på matas.dk

Tyngdekraften tænker du nok ikke så meget over i hverdagen, men den kan ses, hvis den tynde hud under øjnene ældes, for så begynder det hele at hænge lidt mere. Er det ikke noget, du gider at se på, kan du sætte ind med Mádaras øjenserum, som på flere parametre fremmer produktionen af ny kollagen – hudens bedste våben mod alle kræfter, der trækker den sydpå.

Gaven, der gi’r og gi’r

Rudolph Care tager sig (også) kærligt af din hud den her vinter, for årets Face it, You’re Beautiful gaveæske er ren selvforkælelse til ansigtet. Du får nemlig fire populære herligheder, som sikrer en velbalanceret og velfungerende vinterhud med skånsom rens og beskyttende fugt.

PSSST! Årets print på gaveæsken er inspireret af Andrea Elisabeth Rudolphs møde med den vilde, eksotiske, farverige, brasilianske jungle, hvor hun jo har fundet hjertet i sin hudpleje: acaibærret.

EN VARM VEN I NØDEN Drømmer du om et hår uden frizz eller bare om glatte og glansfulde lokker med den helt rigtige naturlige bevægelse, så kan du faktisk børste dig til begge dele. Forklaringen ligger i GHD’s første varmebørste med keramisk ion-teknologi og en kombi af korte og længere børstepinde, som tilsammen genopretter hårets balance og tæmmer og udglatter håret hurtigt og enkelt.

TEKST Cathrine Park

RUDOLPH CARE Face it, You're Beautiful gaveæske, 1.000 kr. (Værdi 1.295 kr.) Fås på matas.dk

GHD Glide Hot Brush, 1.299 kr. Fås på matas.dk

SKØN 13

VIND! I samarbejde med GHD udlodder vi Glide Hot Brush til en heldig vinder. Hold øje med konkurrencen på SKØNs Facebook i december.

Profile for Magasinet SKØN

Skøn december 2019  

Skøn december 2019