Page 81

ALT DET SUNDE Motion, helse og kost i december

Smugkig på Wangs VOVEDE ADIDAS Under modeugen i New York i september lavede Alexander Wang en overraskende afslutning på sit SS17-show ved at præsentere sit nye samarbejde med den tyske sportsgigant Adidas. Ikke overraskende dog er stilen meget “wangsk” – det vil sige sporty cool, sort og slimfit silhuetter. Hvornår kollektionen, som i øvrigt er unisex, er til at få fingrene i herhjemme, er i skrivende stund uvist, men den skulle lande i løbet af foråret, og du kan snuppe et lille smugkig her.

PSST! Bemærk, at Alexander Wang har vovet sig ud i at vende Adidas-logoet på hovedet.

Brillerne coacher dig!

OAKLEY Radar Pace Eyewear, 3.380 kr.

Ville du også ønske, at du altid kunne have en personlig træner ved din side, når du dyrker motion? Det kan du nu få med Oakleys helt nye Radar Pace Eyewear, som har indbygget coachingsystem, som tracker din performance, coacher dig i real-time og responderer på de spørgsmål, du måtte stille undervejs. Du får ikke bare en hård træning, men en korrekt træning, der passer til dig og dit niveau. Fås på oakley.com og hos udvalgte Oakley-forhandlere.

FOTO Stine Lykke Marquart, All Over Press

Gør bevægelse til en vane

CAMILLA MALMBERG SKØNs træningsskribent er tidligere professionel danser. I dag underviser hun i TRX, barre og reformer. Læs mere på camillamalmberg.com

Udnyt tiden optimalt i hverdagen ved at aktivere dine muskler og udfordre din balance med et par simple øvelser. Det hele tæller i det store motionsregnskab. 1. Når du alligevel står og folder vasketøjet, så buk dig ned i en squat, og læg det sammenfoldede tøj ned på gulvet. 2. Spænd balderne skiftevis – og gerne hårdt – når du napper opvasken eller står under bruseren. Det giver ikke sved på panden, men skaber en god kontakt mellem tanke og muskel, som gør, at du bliver endnu bedre til at spænde dine balder korrekt, når du træner. 3. Stil dig eksempelvis på ét ben, og find balancen, når du tager noget fra de øverste skabe.

81 SKØN

Månedens øvelse

Pla n k d i g stæ r k

Du kan udføre denne øvelse på strakte arme eller nede på dine albuer. Du står i en planke med ben og fødder hævet op ved hjælp af en stol. Husk, at skuldrene skal tilbage og væk fra dine ører, og at skulderbæltet skal presses op mod loftet. Spænd i baller, og sug navlen ind mod din rygsøjle. Hold øvelsen i 20 sekunder, og hold derefter en pause på 10 sekunder. Gentag øvelsen 4-8 gange.

Skøn december