Page 43

ANNONCE

Ingen fortjener KRUSET HÅR

Skab og bevar et sundt og glansfuldt hår med John Friedas Frizz Ease-produkter, som modvirker krus og giver dit hår maksimal pleje, uanset om dit hår er glansløst, slidt eller filtret.

D

et prisvindende hårplejebrand John Frieda er eksperter i at komme kruset hår til livs, og uanset om dit hår kruser, fordi det er tørt, overbehandlet, filtret eller flyvsk, så kan du tæmme lokkerne med deres Frizz Ease-produkter. I Frizz Ease-serien finder du tre forskellige underlinjer, og er du i tvivl om, hvilke produkter du bør gå efter for at genskabe et sundt og glansfuldt hår bedst muligt, så læs med her.

sker håret, styrker du hårets immunitet mod krus. Serien er designet til mellemtykt og bølget hår, men egner sig også til alle former for krus inklusive et farvebehandlet hår.

BLIV IMMUN OVER FOR KRUS

REPARER SKADERNE NU OG HER

Forever Smooth er serien til dig, som gerne vil være lidt på forkant og holde et glansløst og kruset hår på lang afstand. Produkterne er formuleret med et særligt Frizz-Immunity Complex og ren kokosolie – plejende ingredienser, som er i stand til at trænge ind i hårstråene og modvirke krus indefra. Kombinationen af shampoo og balsam efterlader dit hår blødt og glansfuldt, og for hver gang du va-

Har du tørt og beskadiget hår, som skriger efter hjælp, så er det Miraculous Recovery, der skal komme dig til undsætning. Et unikt Amino Complex reparerer øjeblikkeligt op mod 75 procent af eventuelle skader på overfladen og efterlader håret mærkbart silkeblødt, men serien sørger også for at give dit hår et naturligt værn mod fremtidig krus. Produkterne egner sig til alle former for krus, men er især oplagt til dig med et synligt skadet hår og trætte spidser.

FORKÆL DINE KRØLLER Har dine krøller set bedre tider, er Dream Curls-serien til dig. Den indeholder nemlig et særligt Curl Boosting Complex og “frizz fighting” silikoneolier, som modvirker hårets tendens til at filtre og kruse, og som får det bedste frem i dine krøller. Du skal bare alliere dig med shampoo og balsam – et stærkt makkerpar, der kontrollerer dine krøller og atter får dem til at se definerede, sunde og skinnende ud.

HUSK! PSST! Samtlige shampooer, balsammer og hårkure koster 89 kr. pr. stk. og fås både hos Matas og på matas.dk

Kruset hår kræver ekstra fugt. Brug en god hårmaske en gang om ugen, og påfør et plejende serum i tørt eller fugtigt hår for at give nyt liv til spidser og varmeskadede lokker.

Frizz Ease Miraculous Recovery Creme Serum, 50 ml, 129 kr.

Værd at vide!

Frizz Ease-produkterne egner sig ikke kun til et ekstremt tørt og skadet hår, men er også gode, hvis du døjer med flyvske lokker, spaltede spidser, filtrede krøller eller vil modvirke krus.

Skøn december  
Skøn december