Page 37

MATAS.DK

Børst nyt liv i huden

FO RKÆLELS E T I L KR OP OG SIND

Nu kan du på Matas’ webshop få fingrene i denne ansigtsbørste fra Beurer. Det er den perfekte gave til hende, der går op i virkelig ren hud og effektiv ansigtspleje. Bruger du rensebørsten, skulle du efter sigende få fire gange så grundig rensning af huden, end hvis du bruger hænderne, når du renser. Forklaringen er, at børsten formår at rense godt i dybden takket være sine flere rotationshastigheder og mulighed for side til side-rotation. Resultatet er et perfekt og gennemrenset underlag, som i øvrigt giver dig den bonuseffekt, at din dag- og natcreme trænger endnu bedre ind i huden.

En af julens fineste gaveæsker kommer selvfølgelig fra danske Karmameju, og der er dømt forkælelse for alle pengene til krop og sind. Den smukke og cool æske (der nærmest er en gave i sig selv) indeholder fire af Karmamejus rene, naturlige og yderst velduftende kropsplejeprodukter, og med bodyscrub, bodywash, bodylotion og calm balm er den heldige modtager garanteret ren afslapning og en velplejet hud.

TIP! Har du tendens til urenheder, så brug en ansigtsbørste, da det er mere hygiejnisk end at bruge hænderne.

KARMAMEJU kropsplejesæt, 399 kr. (Værdi 586 kr.) Fås på matas.dk

JULEGAVER,

der kun er ét klik væk

BEURER FC48 ansigtsbørste, 399 kr. Fås på matas.dk

Står du og mangler et par af årets julegaver, så få inspiration her til nogle af årets fineste gaver, som du kan få fingrene i ved blot at klikke dig ind på matas.dk. TEKST Julie Brandenborg

SARD KOPENHAGEN sæt med Facial Mist og Abrikoskerneolie, 229 kr. Fås på matas.dk

FOREO Luna Play Pearl Pink + Cleansers, 299 kr. Fås på matas.dk

D et kom p le tte s æ t

Er ønskelisten spækket med alt fra skintonic, øjenmakeupfjerner og rens af den hudmilde slags, så er du dækket godt ind ved at vælge sættet fra danske Sard Kopenhagen med abrikoskerneolie og en facial mist. Sammen har produkterne mangee anvendelsesmuligheder og udgør dermed det perfekte makkerpar.

VIDSTE DU, AT ...

Hightech til huden 2016 var året, hvor Foreos super-cute hightech beautygadgets tog Danmark med storm, og på Matas’ webshop kan du heldigvis få fat i det svenske brand. Den her jul frister Foreo med et hudvenligt rensesæt med deres populære Luna Play ansigtsbørste ledsaget af to lækre renseprodukter. Et til at friske huden op om morgenen og et til aftenbrug, der fjerner dagens skidt og snavs og efterlader huden glat, blød og strålende ren.

Sard Kopenhagens emballage altid er biologisk nedbrydelig eller genanvendelig?

Sådan kan du bruge sættet

1. Hvis du blander facial misten med abrikoskerneolien på en vatrondel, har du en mild og skånsom øjenmakeupfjerner, som endda kan fjerne din vandfaste mascara. 2. Har du tør hud, så brug abrikosolien til at rense din hud, og facial misten som en toner efterfølgende. 3. Efter hårfjerning kan du bruge facial misten til at mindske rødme, irriteret hud og de klassiske barberknopper og følge op med abrikoskerneolien til at fugte din hud.

SKØN 37

Skøn december