Page 33

CLUB MATAS

Til mor

Gaven, der tager sig kærligt af den tørre hud. Ud over superfugtgiveren Aquasource, som naturligvis er formuleret uden parabener og mineralske olier, gemmer der sig også godter som Night Bath, Biosource-rens, skintonic og en fin toilettaske i gaveæsken fra Biotherm. BIOTHERM Aquasource Creme til tør hud gaveæske, 299 kr. (Værdi 586 kr.) Fås på matas.dk

MAYBELLINE Master Strobing Stick Illuminating Highlighter, 80 kr. Fås på matas.dk

Til datteren

MAYBELLINE Lash Sensational Luscious Mascara, 115 kr. Fås på matas.dk

Skal huden tilbage på det sunde spor, har Nilens Jord det, der skal til. Årets gaveæske med dagcreme, øjencreme og håndcreme forkæler den med vigtige vitaminer, essentielle fedtsyrer og naturlige olier. Og så er produkterne helt uden parfume, æteriske olier, parabener og nano.

NILENS JORD Hudplejegaveæske, 399 kr.

Til kusinen Til storesøster

Ingen makeupglade piger skal nogensinde gå ned på mascara, og er hun ovenikøbet med på makeup-beatet, vil en Strobing Stick gøre lykke.

Øjenskyggepaletter er altid et hit, for du får meget for pengene. Den her indeholder hele otte glitrende og matte skygger, som gør det nemt at skabe en flot og iøjnefaldende øjenmakeup til både dag og aften.

RIMMEL Magnif’Eyes øjenskyggepalet ‘03’, 100 kr.

TIP! ILSE BY ILSE JACOBSEN Sea Buckthorn Hand Cream, 50 ml, 95 kr. Fås på matas.dk

Til bedste

Du kan stadigvæk gå ind på Pointshoppen og se alle de præmier, som du også kan bruge dine point på, samt finde endnu bedre deals for dine point. RUDOLPH CARE Lip Balm Kit Box, 295 kr. Fås på matas.dk

LANCÔME La Nuit Trésor EdP Caresse, 30 ml, 299 kr. Fås på matas.dk

Til dig selv

Roser er og bliver den mest populære duftnote i parfumer, og i La Nuit Trésors friskere og lettere Caresse-udgave får du både noter af fyldige rosenblade, blide rosenknopper og damask-rose.

Til lillesøster

Et gør det selv-læbepomadekit til børn og kreative sjæle er en af årets hyggeligste gaveidéer. Kittet indeholder lækre, økologiske ingredienser til fire læbepomader, og der følger også krukker, fine gaveposer og klistermærker med, så I sammen kan pynte pomaderne.

Hænderne har det ikke altid lige godt om vinteren, men det fikser den her lækre parabenfri håndcreme fra Ilse Jacobsens spaserie. Cremen holder selv de tørreste hænder bløde og smidige takket være vitaminer fra havtorn, shea butter og macadamiaolie. Og så dufter den skønt!

SKØN 33

Skøn december  
Skøn december