Page 27

BEAUTYBOX

“Hver aften bruger jeg en ansigtsmaske fra Kate Somerville. Det er det vildeste renseprodukt, jeg nogensinde har prøvet, som totalt har reddet min hud.”

ABERCROMBIE & FITCH No. 1, 50 ml, set på eu.abercrombie.com til ca. 430 kr. “Jeg har prøvet mange dufte, men vender altid tilbage til denne, som jeg har et helt lager af derhjemme.”

KATE SOMERVILLE EradiKate Mask Foam-Activated Acne Treatment, 60 ml, ca. 385 kr. Set på shopstyle.co.uk

MAC Læbestift ‘Ruby Woo’ eller ‘Matte Royal’, 165 kr. Fås hos Stylebox

KAT VON D SHADE + Light Eye Contour Palette, set på amazon.co.uk til ca. 425 kr.

MOROCCANOIL Restorative Mask, 75 ml, 139 kr. Fås på matas.dk

“Jeg er super inspireret af Cara Delevingne, og drømmer om at lægge hendes makeup en dag.”

NARS Illuminator ‘Laguna’, 30 ml, set på narscosmetics.co.uk til ca. 189 kr.

BENEFIT Gimme Brow øjenbrynsgel, set på boots.com til ca. 150 kr.

“Jeg har ikke tal på, hvor mange gange jeg har genkøbt denne mascara.”

“Den får mine øjenbryn til at ligne en million.” ANASTASIA Contour Kit Light Original, set på cultbeauty.uk til ca. 320 kr.

Økologisk kokosolie koldpresset, 424 ml, 83 kr. Fås på matas.dk

MAYBELLINE The Colossal Mascara, 110 kr. Fås på matas.dk

naturlig makeup klæder folk bedst. Når jeg skal skeje ud, bruger jeg det naturlige look og tilføjer for eksempel en blå læbestift som et statement. Læbestift er noget af det, jeg leger allermest med. Det er lidt af en obsession.

desuden vild med crossfit, fordi jeg bliver meget motiveret, når der står en og råber ad mig. Desuden løber jeg ved vandet, hvor jeg bor. Jeg kan virkelig mærke en forskel, når jeg træner. Jeg bliver så glad.

Er der beauty, du aldrig kunne drømme om at teste af?

En typisk makeupbrøler, mange kvinder begår?

Jeg kunne aldrig finde på at følge trenden, som Kylie Jenner står i spidsen for: at få fyldt læberne ud. Selvfølgelig gad jeg godt have større læber, men det er vigtigt for mig at ligne mig selv og omfavne det, jeg har, fordi det passer til mig. Omvendt har jeg lidt en drøm om at klippe mig helt karse. Fordi det er bad ass. Mange kvinder forbinder deres skønhed med håret, så det er lidt en udfordring at omfavne skønheden uden håret.

At vælge en forkert foundationfarve, så du tydeligt kan se en kant. Gå ned i butikken, og bed en ekspedient om at teste på din kæbe, så du kan finde den rigtige farve til dig.

Hvordan plejer du dit hår?

“Jeg synes, at naturlig makeup klæder folk bedst”

Jeg bliver klippet ofte, selv om jeg ikke er så glad for det. Så bruger jeg Moroccan Oil og vildt meget tørshampoo, så jeg undgår at vaske mit hår så tit. Hvis jeg har en dag, hvor jeg ikke skal noget, tager jeg kokosolie i hele håret, sætter det op i en knold og går rundt med det i flere timer. Håret dufter skønt og er uimodståeligt blødt efter sådan en tur.

Spiller kost og træning en rolle i din hverdag? Både og. Jeg elsker mad og har ikke lyst til at tænke så meget over, hvad jeg spiser. Jeg spiser masser af måltider i løbet af dagen for at holde mit blodsukker stabilt og forsøger at holde det sundt. Jeg træner fitness og er

Hvilken kvinde er i dine øjne skøn? Maja Wyh og Pernille Teisbæk er begge supercool og store stilikoner for mig. Ved jeg ikke, hvad jeg skal have på, googler jeg dem og bliver inspireret.

Hvem ville du gerne lægge makeup på?

Cara Delevingne. Det ville være sindssygt. Ellers drømmer jeg virkelig om at købe et kit fyldt med alverdens farver og pensler og få lov til at lægge makeup på mine følgere.

Hvilke trends, spår du, bliver store i de kommende år? Det naturlige look trender lige nu. Jeg kunne dog godt forestille mig, at folk vil begynde at være mere rebelske med makeuppen, bruge en blå læbestift, rød øjenskygge eller farverige øjenbryn. For eksempel er det blevet lidt en trend at bruge farverige highlighters. Det må gerne være sjovt at gå med makeup, men danskere er meget forsigtige.

SKØN 27

Skøn december  
Skøn december