Page 26

“Læbestift er min obsession” Stjerne-YouTuberen Astrid Olsen er trods sin unge alder spået til at blive lidt af et beautygeni. Læs med her, når hun afslører sine yndlingsprodukter og bedste beautytips. TEKST Kristine Kjær

Mere om Astrid

Astrid Olsen er en af de mest populære YouTubere, vi har herhjemme. Med 89.000 abonnenter på sin kanal og flere end 90.000 følgere på Instagram er den 17-årige pige meget hurtigt blevet et idol for mange unge piger, som hun hver dag uddeler sine bedste tips, makeuplooks og tips om at tro på sig selv til. Når hun ikke sidder bag skærmen, studerer hun, og så bor hun ved Københavns Havn med sin familie.

Hvorfor startede du med at blogge på YouTube? Jeg havde ret tidligt en uhelbredelig lyst til at gå med læbestift og Jeffrey Campbell-støvler i skolen, og det var ikke normalt, så jeg blev mobbet. Jeg havde brug for at finde et forum, hvor jeg kunne være mig selv, men også finde venner, som delte samme passion som jeg. Så jeg gik all in og begyndte at lave engelske videoer, i håb om at finde nogle, som ikke kendte mig i forvejen, men kunne lide mig for alt det, jeg var. Så det startede som et tilflugtssted.

forbillede, når det kommer til at rense min hud. Når jeg har mine Astrid-dage, går jeg i dybden med min hud; renser, skrubber, bruger tonic og masker. Men til daglig bruger jeg bare masser af creme.

Hvad holder du allermest af ved dit eget udseende?

En skøn kvinde er en, der har en stemme og tør bruge den. Jeg ved, at der er mange piger, som undertrykker sig selv. Det gjorde jeg også. En skøn kvinde er en, der udstråler, at hun tror på sig selv – også uden makeup.

Hvornår føler du dig skønnest? Når jeg har en Astrid-dag. Giver mig selv lov til at slappe af og pleje mig selv: Tager et langt bad, barberer ben, bruger hårkur, ser en god serie. Når jeg har en dag, hvor jeg bare er mig selv og har tid til alt, jeg har lyst til. Der føler jeg mig skøn.

Din daglige skønhedsrutine? Jeg står op, børster tænder, drikker kaffe, spiser æg og bacon, og så bruger jeg alt for lang tid på min makeup. Under makeuppen bruger jeg altid Rituals Active Moisture Lotion, som er supergod til tør hud, og så fikser jeg mine øjenbryn, som jeg bruger virkelig lang tid på. Jeg er et rigtig dårligt

Mine øjne, mine øjenbryn og mit hår. Jeg gad dog godt have naturligt store øjenbryn, for jeg bruger så lang tid på at tegne dem op.

Dine bedste beautytips? Tegn dine øjenbryn op, som du gerne vil have dem, og pluk så derefter. Prøv at tegne op, så du får en meget lige linje neden under brynet, så de ser perfekte ud. Noget, jeg ser rigtig mange kvinder gøre, er, at de bruger eyeliner inde i øjet, hvilket gør øjet mindre. Jeg synes, det er flot på modne kvinder bare at have mascara på de øverste vipper. Hvis du lægger på de nederste, kan du godt se ældre ud. Desuden er det rigtig fint, hvis du vil gøre lidt ekstra, at tage mascara på og tegne en streg med en farvet eyeliner, som passer til din øjenfarve.

Dine yndlings-makeuplooks til hverdag og fest? På min YouTube-kanal afprøver jeg farverige looks og leger med makeuppen. Men når jeg selv er ude, har jeg helt neutral makeup på. Jeg synes, at

26 SKØN

FOTO August Bonnesen, All Over Press

Hvad er skønhed for dig?

Skøn december  
Skøn december