Page 24

Øjne med METALLISK blikfang Den her vinter kan du roligt skrue op for de metalliske effekter på øjnene, for det er superfestligt og forførende. Nicci Welsh guider til et look, der klæder alle, og fortæller dig, hvordan du undgår de værste begynderfejl.

O GIULIETTA

ver de seneste par år har mat finish været i høj kurs, men denne vinter er der skruet op for de smukke metalliske farver og effekter. Metalliske øjenskygger er en simpel måde at gøre dit makeuplook mere festligt på, da det tilfører et feminint og forførende blikfang til enhver type øjenmakeup.

Et metallisk look, der klæder alle Jeg elsker metalliske øjenskygger, da du kan bruge dem på mange forskellige måder og skabe mange forskellige udtryk, alt efter hvordan du lægger dem. På flere af de store shows så vi en metallisk sølvskygge brugt helt enkelt på selve øjenlåget tæt langs de øverste vipper – et meget anvendeligt look, der klæder alle øjenformer og -farver.

LANCÔME Ombre Hypnôse Stylo ‘04 Brun Captivant’, 230 kr. Fås på matas.dk

Det er derfor den ideelle løsning til årets mange julefrokoster og nytårsaften. Der er dog stadig mange, som er en smule skræmt af øjenskygger med “shine”, men med mine tips og tricks og trin-for-tringuide til et underspillet metallisk look undgår du begynderfejlene og bliver chik til alle festerne.

NYX PROOF IT! Waterproof Eye Shadow Primer, 65 kr. Fås på matas.dk

YVES SAINT LAURENT Mono Couture ‘15’, 240 kr. Fås på matas.dk

YVES SAINT LAURENT Dessin des Sourcils ‘2 Dark Brown’, 185 kr. Fås på matas.dk

SÅDAN GØR DU:

• Påfør en øjenskyggeprimer over hele øjenlåget for at få resten af øjenmakeuppen til at holde længere. • Blend en metallisk, brun, cremet øjenskygge hen over hele øjenlåget og langs de nederste vipper, og blend kanterne pæne med en pensel. • Miks en mørkegrå øjenskyggeblyant med en lysegrå øjenskygge – begge med metallisk finish, og dup den langs de øverste vipper. • Påfør en metallisk guldøjenskygge i den inderste krog af øjet for at få øjet til at virke større. • Påfør godt med mascara på både de øverste og nederste vipper. • Fyld dine bryn ind med en øjenbrynsblyant for at definere formen på dem og samtidig give dem mere volumen. • Sæt dine bryn med en bryngele, for at de holder formen hele aftenen. • Påfør en mediumdækkende foundation over hele ansigtet for at ensarte huden. Sørg for at blende den godt ind i huden med en foundationpensel. • Dup lidt highlighter på næseryggen, amorbuen og midten af læben. Det giver en smuk, strålende finish, som passer til de metalliske øjne uden at virke for overvældende.

NYX Tinted Brow Mascara ‘Espresso’, 65 kr. Fås på matas.dk

SMASHBOX LA Lights Lip & Cheek Color ‘Hollywood & Highlight’, 195 kr. Fås på matas.dk og stylebox.dk

RIMMEL Scandal Eyes Øjenskyggeblyant ‘004’, 70 kr. Fås på matas.dk

24 SKØN

JIL SANDER

Skøn december