Page 13

A LT D E T N Y E Skønhed i december

B l a n k m e d bl ank på

Sværger du til glossy og glansfulde læber, får du uovertrufne resultater med YSL Beautés nye Vinyl Cream. Som navnet så fint antyder, skal du forestille dig et læbelook med en lige så skinnende overflade som en splinterny vinylplade, du kan flashe i 12 strålende pink, røde og rosa farver. YSL Vernis a Lèvres Vinyl Cream, fås i 12 nuancer, 300 kr. Fås på matas.dk

MY MOMENTS Silky Softening Cleansing Foam, 150 ml, 119 kr. Fås på matas.dk

Når rens er rart

Din hud bliver så glad, når du husker at befri den for dagens snavs og makeup hver aften. Og bruger du ovenikøbet en fugtplejende og beroligende renseskum som den her fra My Moments, får du en rens, der er så rar at bruge, at du slet ikke kan lade være. Skummet føles nemlig blidt og blødt på huden, og så dufter den mildt af roser og kamille.

TIP!

VIND!

Husk altid at vaske hænder, inden du renser din hud. På den måde undgår du at smøre bakterier fra hænderne rundt i dit kønne ansigt, hvilket jo kan forårsage flere urenheder.

TEKST Cathrine Park

Lad dig friste

Vi udlodder Lancôme Teint Idole Ultra Cushion i ‘03’ til tre heldige vindere. Deltag i konkurrencen på mitskøn.dk/lancome

DKNY Be Tempted EdP, 50 ml, 495 kr. Fås på matas.dk

DKNY har efterhånden lavet æbler til et helt æbletræ, og den nyeste fristende frugt er rødere, blankere og mere sexet end nogensinde. Har du smag for en ny gourmetorientalsk duft, så forbered dig på saftige og sensuelle noter af solbærknopper, røde frugter, appelsinblomst og patchouli.

LANCÔME Teint Idole Ultra Cushion, fås i ni farver, 335 kr. Refill koster 235 kr. Fås på matas.dk

Fr emti dens cushi o n- fo und a t i o n Hvis du endnu ikke har opdaget Lancômes seneste “smuk og sund hud-opfindelse”, som er en fusion af deres legendariske Teint Miracle Foundation og sidste års superhit Miracle Cushion, så læs med her. For Teint Idole Ultra Cushion giver dig friskheden fra en cushion, men en endnu højere dækkeevne takket være en ny fyldig og cremet konsistens, som i øvrigt har en SPF 50, så du ikke skal bekymre dig om UV og frie radikaler.

SKØN 13

Skøn december  
Skøn december