Page 22

KALENDER APRIL-MAJ

APRIL

APRIL

FILMEN OM NAT TURNERS OPRØR

TEATER I NATUR VED FYRTÅRNE

GULE BLOMSTERBØRN PÅ AAGAARD

Den amerikanske storfilm ’The Birth of a Nation’ er baseret på den sande historie om Nat Turner. En slavebunden mand der endte med at lede et stort slaveoprør i 1831 i Virginia. Filmen vandt både Juryens store pris såvel som publikumsprisen, da den havde verdenspremiere ved Sundance Film Festival, og har premiere i Bio-Huset Lemvig den 27. april.

Teatret OM fra Ringkøbing tager i påsken den 9.-17. april ud i yderste klitrække med forestillingen Lighthouses. Det er en kultur-gastronomisk teateroplevelse, som forener teater, musik, visuel kunst, fortælling, lokalhistorie og madoplevelser. Forestillingen præsenteres i og omkring i Lyngvig Fyr og ved Bovbjerg Fyr.

Foråret hos Aagaard Tekstilhåndværk er stråtag, toppede brosten, sprossede ruder, påsketing og duften af påskeliljer. Kunsthåndværkerne bag udstillingsstedet på den gamle gård, syd for Hurup i Thy, er kendt for personlig unik beklædning, gode håndvævede og strikkede boligtekstiler og sjove sprælske gaveting.

Egnsteatret udfolder historierne om fyrtårnene, deres beboere og de begivenheder, der er forbundet med dem. Og publikum vandrer fra akt til akt, fra fyrmesterbolig til fyrtårn – fra klitter til hav. Undervejs fortælles om dramatiske redninger, strandinger med underfuldt gods, blandt andet et hollandsk skib, der strandede med lasten fuld af tulipanløg. Løgene blev spredt over hele stranden, og året efter blomstrede farvestrålende tulipaner i klitterne.

I garnbutikken er der meget inspiration at hente med garn i alle regnbuens farver, i rene naturmaterialer og der er færdige modeller med tilhørende strikkekit.

Her er følgende film også på biografplakaten i den kommende tid: Elle - frem til 5. april Dan Dream – frem til 19. april The Baby Boss – premiere 6. april Dengang i maj – premiere 6. april Fast & Furious 8 – premiere 13. april Du forsvinder – premiere 20. april 3 ting – premiere 18. maj Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge - premiere 24. maj

Regional Madkultur Vestjylland sammensætter til eftermiddagsforestillingerne et eksklusivt kagebord, og til aftenforestillingerne en toretters menu. Begge dele tilberedt med de bedste lokale fødevarer. Der er plads til 40 gæster per forestilling, og flere af dem er allerede udsolgt.

Årets påskeudstilling den 9.-17. april er udvidet til det gamle stuehus, hvor de lyse farver og foråret er rykket ind. Man kan sætte sig i køkkenet og nyde udstillingen med en kop kaffe i hånden. Og der er meget at se på. Tøj, puder, tasker og flere unikke kunstværker samt en masse gammelt guld fra gemmerne. Stuehuset i det idylliske kunsthåndværker-miljø er i øvrigt indrettet med to ferielejligheder. aagaard-tekstil.dk

biohusetlemvig.dk exploring.dk

Påske

udstilling på Aagaard

Vestjyske steder og stemninger i akvarel og olie...

fra Palmesøndag 9/4 til 2. påskedag 17/4 hv. dag kl.14-17

Tekstil

Håndværk

aagaard-tekstil.dk

22

Følg os på facebook

Udlejning af ferielejligheder - forhør nærmere.

MAGASINET VESTKYSTEN | NR. 01 | APRIL 2017

 100 m fra havet Tag på camping 100 m fra Vesterhavet

Kunsthåndværkere udstiller og sælger spændende unika tøj, garn, strikkeopskrifter og gaveartikler. I år er udstillingen udvidet til stuehuset - og der er sjove overraskelser. Åben efter påske tirsdag, onsdag og torsdag 14-17 - eller efter aftale.

Korsgårdsvej 1, 7760 Hurup Thy Tlf. 97 95 21 82

DCU-Camping Vesterhav

Besøg DCU’s dejlige tre-stjernede familie-campingsplads. Ved den flotte strand med høfder kan man bade, surfe og fiske. Vi har masser af aktiviteter til børn og voksne bl.a. legeplads, minigolf, tennisbane, beachvolly, basketball, fiskerenseplads og bålplads med grill.

Anne Kildegaard Skovgårdvej 4, Ramme 7620 Lemvig T: 2424 9499

E: annekildegaard1406@hotmail.com W: annekildegaard.dk Åbent efter aftale

Flyvholmvej 36, Langerhuse | DK-7673 Harboøre | Tlf. 97 83 47 04 vesterhav@dcu.dk | www.camping-vesterhav.dk

Magasinet Vestkysten 0117  

Historier om livet langs vestkysten

Magasinet Vestkysten 0117  

Historier om livet langs vestkysten