Page 1

Folder_Evy_Maggy

(297x210)

Waarom wij onze nek uitsteken Maggy Beyers, 2e plaats - getrouwd met Tom Van Hooydonck - mama van Victor (4 jaar), Isaline (4 jaar) & Cyriel (7 maanden) - 34 jaar - directeur bij MediaNet Vlaanderen meer info: www.kalmthoutmijnthuis.be Evy Monu, 21e plaats - woont samen met Koen Verberck - mama van Imke (3 jaar) & Robbe (7 maanden) - 33 jaar - interieurarchitecte bij Villabouw Sels U kan op meerdere kandidaten stemmen binnen dezelfde lijst.

r en o o v r an e a g n ze e e n e "Z i verd m o r daa em." uw st

nt e m e g Enga en p e r g e inb

Lukas Jacobs:"Ik ben blij met de mooie plaatsen voor de jongeren op de CD&V-lijst. Ze staan klaar om mee verantwoordelijkheid op te nemen bij de gemeente. De toekomst is dus verzekerd. Met Maggy Beyers en Evy Monu zijn twee jonge moeders kandidaat bij CD&V. Dat is een heel engagement, maar ze gaan ervoor. Maggy en Evy slagen erin hun jong gezin, hun job en nu de gemeentepolitiek goed te combineren."

v.u.: Maggy Beyers, Bezemheidelaan 16 B, 2920 Kalmthout Verkiezingsdrukwerk gemeente- en provincieraadsverkiezingen 14 oktober 2012   Niet op de openbare weg gooien, a.u.b.

maggy.beyers@skynet.be

19-09-2012 10:21


Folder_Evy_Maggy

(297x210)

Wonen, nu & later Nieuwe vormen van wonen Het moet voor iedereen mogelijk worden een toekomst uit te bouwen in Kalmthout. Jong en oud moeten terecht kunnen in nieuwe vormen van samenleven. Daarbij denken wij aan aangepaste assistentiewoningen voor ouderen en mensen met een handicap, alsook het kangoeroewonen en andere samenlevingsvormen. Kleinere kavels Wij pleiten niet alleen voor nieuwbouwprojecten waarbij(kleinere) gronden kunnen aangekocht worden via een erfpachtsysteem, maar vinden dat er ook meer gemeentelijke premies moeten komen voor ecologische (ver)bouwprojecten. Inwoners moeten met raad en daad worden bijgestaan door een nieuw woonloket waar men terecht kan met alle vragen.

Kinderopvang zonder zorgen Gemeentelijk kinderdagverblijf Een uitgebreide bevraging wees op een behoefte aan opvang voor baby's en peuters, alsook aan meer opvang voor schoolgaande kinderen. Wij ijveren voor een globaal opvangbeleidsplan waarbij ruimte is voor de oprichting van een gemeentelijk kinderdagverblijf en een nog betere ondersteuning van de (zelfstandige) onthaalouders.

maggy.beyers@skynet.be

Kinderen op de eerste plaats Veilig naar school Onze kinderen moeten langs veilige fietspaden en oversteekplaatsen met voldoende gemachtigde opzichters kunnen fietsen naar school. Acties op school voor het dragen van een fietshelm en fluovestje zijn uiteraard al een mooie ondersteuning van dit plan. Ruimte om te spelen De gemeente is goed op weg met het verfraaien en aanleggen van talloze speelpleintjes in ons dorp. Het verbinden van de speelpleinen met een fietsknooppuntenroute zodat nog meer fietsers deze prachtige picknickplekjes kunnen ontdekken, zou een mooie aanvulling zijn.

Duurzame ontwikkeling We gaan de toekomst toch niet aan onze kinderen overlaten? Kalmthout is een mooie en groene gemeente en dat willen we zo houden. We willen de natuur en open ruimte beschermen door niet overal het bouwen van appartementen toe te laten. Energiebesparende maatregelen De gemeente moet het duurzame en efficiĂŤnte gebruik van energie maximaal stimuleren naar inwoners, het eigen personeel en het eigen patrimonium, scholen, ondernemingen, ... toe. De uitbouw van een energieloket waar mensen terecht kunnen voor meer informatie over o.a. energiezuinig en duurzaam bouwen en wonen, kan daar een goed begin voor zijn.

19-09-2012 10:21

{Engagement inbegrepen} - folder  

Gemeenteraadsverkiezingen 14.10.2012 - Kalmthout

Advertisement