Page 1

Rockx 15X Typisch Mady Rockx

‘The true dream is being able to dream at all.’

Juni issue 2,95 euro


Rockx

Welkom in het eerste en eenmalige issue


Rockx Editorial

Love & Life 01. Visie & missie 02. waarden, Belofte/credo & kernconcept

MEMEME 01. See 02. Hear 03. Feel 04. Smell

Rockx lookbook Horoscoop 15X typisch Mady Rockx


Rockx Zon, zee en strand... Wat is je toekomstdroom? Het meest voorkomendeantwoord op die vraag is: ‘Ik wil oud en gelukkig worden.’ Ik vond dat antwoord een beetje te standaard en begon te denken over mijn eigen toekomstdromen. Wat wil ik bereiken? en wie wil ik zijn? Natuurlijk wil ik ook graag oud en gelukkig worden, maar ik wil veel meer uit het leven halen. Je toekomstdroom verandert naarmate je ouder word. Mijn toekomstdroom is nu om naar Amerika te vliegen en in Los Angeles te gaan wonen. Ik hou van de zon en de zee. Ik lig in de brandende zon op een surfplank in de zee om te verkoelen. Na een paar hoge golven te hebben getrotseerd zwem ik terug naar het strand. Mijn man staat op het strand te wachten en zodra hij mij aankijkt word ik helemaal warm van liefde. We geven elkaar een vluchtige kus, want ik moet snel door naar mijn werk. Ik speel als actrice in verschillende films en televisieseries.Ik ben zelfs genomineerd voor een oscar. Mijn leven is volmaakt en ik ben intens gelukkig. Dit klinkt natuurlijk te mooi om waard te zijn. Aan het einde van deze toekomstdroom kom ik toch terug bij het gelukkig zijn. Misschien heeft de meerderheid wel gelijk met dat de belangrijkste toekomsdroom is dat je gelukkig bent en oud word. We moeten er zelf maar wat van maken. Zolang we maar gelukkig zijn. Ik vind het wel belangrijk om te blijven dromen, want het hebben van mooie d r o m e n i s f i j n . The true dream is being able to

dream at all. Mady Rockx Hoofdredactrice


Rockx

Love & life

Visie

Mijn droom is om bij de televisie te werken. Voor en achter de schermen. Het belangrijkste vind ik om gelukkig te zijn en mensen om me heen te hebben waarvan ik houd.

Waarden

Waarden die bij mijn persoonlijkheid passen zijn: *Humor *eigenzinnig *loyaal *gezelschapsmens *improviseren Bij deze waarden ben ik gekomen door in mijn omgeving te vragen wat voor waarden ze bij mij vinden passen. Deze waarden kwamen er als meest gekozen uit. Ik zie mijzelf ook goed terug in deze waarden.

Missie

Ik ga mijn droom verwezelijken door ervaring op te doen bij televisieomroepen. Die ervaring word opgedaan door het lopen van stages. Ik laat mij door niemand tegenhouden en deins nergens voor terug om mijn droom uit te laten komen.

Kernconcept

Ik zie mijzelf als een harde werker die dingen bekijkt via een andere invalshoek. Op een creatieve manier problemen oplossen.

Credo

‘The true dream is being able to dream at all.’ Dat vind ik een mooie zin omdat ik het belangrijk vind om dromen te hebben en te proberen die dromen


MEMEME

MEMEME

Hear

See Joss stone heeft ook een hese stem en daarbij een uniek stemgeluid.

Hoe zie ik eruit? Mijn haar is kort. Dat is waarschijnlijk het eerste wat opvalt aan mij. Ik zie er ouder en volwassener uit met het korte haar.

Mijn stembanden sluiten niet goed en dat heeft het resultaat dat ik een hese stem heb. Toen ik kleiner was vond ik het heel erg omdat ik soms werd gepest. Ze noemden me ‘‘jongetje’’. Nu heb ik het geaccepteerd en ben ik er blij mee. Ik onderscheidt mij hierin van de rest. Wat ik mooi vind is rode lippenstift, Ik hou ervan om op te vallen en met knap rode lippen val je zeker op.

Vorig jaar moest ik van mijn moeder op naailes. Ze vond dat het goed voor mij was om leren kleren te maken. Ik vind het ook leuk om te doen en ik maak soms kleren.

‘‘Ze noemde me ‘Jongetje’. ’’ Ik hou van zingen en gitaar spelen. Zonder muziek zou ik het leven een stuk saaier vinden. Mijn favoriete band is the beatles. De liedjes die zij maakten waren toen heel leuk en nog steeds leuk. De liedjes zijn niet gebonden aan een bepaalde tijd en worden dus niet ouderwets.


MEMEME

Feel

Hoe voel ik? dat is een moeilijke vraag om zelf te beantwoorden. Ik vroeg mijn moeder om raad en zij zei dat ze opvallendheid, vrolijkheid en zelfverzekerdheid bij mij voelde. Hoe ik me voel? Ik voel me goed. Ik ben blij met wat ik tot nu toe gedaan heb ik het leven. Al wil ik er nog meer uithalen dan ik nu al doe.

MEMEME

Smell

Hoe ruik ik? Ik doe elke dag parfum op. Niet omdat ik mezelf vind stinken, maar omdat ik me zonder parfum naakt voel. Het ruikt zo lekker.


Rockx LOOKBOOK


I LOVE

Rockx

horoscoop

Kreeft

Dit is een periode vol bijzondere ontmoetingen. Je wereld breidt zich uit en er komen interessante mensen in je leven. Maak gebruik van de hulp van anderen, maar bepaal zelf wat je wel en niet wilt. In zakelijk opzicht gaat het voor de wind. Die promotie sleep je moeiteloos binnen, als je die al niet op ‘n presenteerblaadje wordt aangeboden.

Weegschaal

Je leven staat op dit moment niet bepaald stil. Sterker nog: de ene verandering na de andere dient zich aan. Ondertussen ben je zelf waarschijnlijk ook zover dat je het nieuwe verwelkomt. De grootste uitdaging voor de komende weken is dat je gevoelens van teleurstelling loslaat. Wees net zo mild en begripvol naar anderen als voor jezelf. Praat over de dingen die belangrijk zijn in je leven en die nu in je leven spelen.

Schorpioen

Leeuw

Alles wat je aanraakt, verandert in goud. Zeker als het om geld en werk gaat. jouw visie, enthousiasme, kennis en nieuwe ideeen zorgen dat je een stap vooruit maakt. Nem het initiatief, wees gerust een beetje brutaal en zorg dat anderen niet met jouw ideeen aan de haal gaan. Via via leer je iemand kennen die zakelijk of prive van grote betekenis voor je kan worden.

Maagd

Het rommelt in je werk. Dat levert stress en zorgen op. Maar met piekeren los je niets op. Dit is het moment om te solliciteren naar een andere baan of curses voor het najaar uit te zoeken. In de liefde verandert weinig. Je lijkt niet helemaal goed in je vel te zitten. Sluit de ander niet buiten, maar vraag om de steun die je nodig hebt.

Steenbok

Geldzaken, investeringen en schulden verdienen je onverdeelde aandacht. Als je deze zaken op een rijtje hebt, valt er een last van je schouders en weet je precies hoe je ervoor staat. Over jezelf ben je erg gesloten naar mensen die dicht bij je staan, vooral naar familieleden. Zet je voorzichtigheid overboord en waag een gokje,schorpioen.

Voor je gevoel zit je op dit moment in een emotionele achtbaan. Er gebeurt veel in je leven en je moet constant bijsturen en reageren. Gelukkig zijn er wel mensen die op allerlei manieren helpen. Familieperikelen maken dat er never a dull moment is. Neem vooral de tijd om goed over beslissingen na te denken en laat je niet onder druk zetten.


Boogschutter

Ram

Of het nu om liefde, vriendschap of familie gaat, de sterren vragen je om aandacht te besteden aan je relaties. Hier valt momenteel veel te leren. Over de ander, maar vooral over jezelf. De wisselwerking tussen jou en anderen weerspiegelt meteen en haarscherp wat je kunt verbeteren. Het valt steeds zwaarder om uit gewoonte met bepaalde mensen om te gaan. Laat los wat je tegenhoudt of beperkt en zoek toenadering tot de mensen die je graag weer in je leven wilt hebben.

In materieel opzicht zit je in een geweldige flow. Het geluk wordt met bakken over je uitgestort en je zelfvertrouwen groeit in hetzelfde tempo mee. Zorg dat je bij de juiste mensen onder de aandacht komt, gebruik je netwerk en verkoop jezelf. Dit is het moment om een mooie stap vooruit te maken. Veranderingen die op je pad komen, zijn er niet om het je lastig te maken, maar om je op een ‘onbewuste’ uitdaging te wijzen. Het is misschien de hoogste tijd je oude ik loslaat en aan de slag gaat met een nieuwe.

Rockx

Waterman

Goed nieuws: geluk ligt de komende weken onder handbereik. Zoek het in je directe omgeving bij familie, gezin en niet te vergeten: in jezelf. Je staat aan het begin van een periode van overvloed. Misschien is het niet meteen tastbaar, maar je optimisme en zelfvertrouwen zorgen ervoor dat je krijgt wat je wilt en dat je voelt dat je op een positief keerpunt in je leven staat. Belangrijk: zet hoog in, ontwikkel die nieuwe plannen waarover je al een tijdje nadenkt en benader mensen die jou verder kunnen helpen.

Vissen

Ook voor jou kan het een periode van verandering worden. Je bent een gevoelsmens en trekt je de zorgen van anderen aan. Iets te veel zelfs. Het is belangrijk dat je je eigen grenzen goed bewaakt en je evenwicht bewaart. Focus je op je werk, want ook daar spelen kwesties waar jij je aandacht bij moet houden. Gaat het niet helemaal naar wens? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Onderzoek de mogelijkheden en maak je wensen kenbaar.

Tweelingen

Stier

Loop niet weg voor moeilijkheden. De sfeer tussen jou en een aantal mensen verbetert als jij de problemen onder ogen ziet eb ze bespreekbaar maakt. Iemand die dichtbij je staat, gaat door een moeilijke periode. Jouw hulp hoeft niet alleen te bestaan uit een luisterd oor. Zeg eerlijk hoe je ertegenaan kijkt. Veranderingen onstaan niet vanzelf: je zult ermee aan de slag moeten. Voel je niet schuldig als je wat vaker voor jezelf kiest.

Onzekerheid kan je parten spelen. Jezelf met anderen vergelijken, is funest voor je zelfvertrouwen. Blijf dicht bij jezelf en kom desnoods terug op eerder genomen beslissingen. Jij bent de enige die weet wat goed voor jou is. In je liefdesleven kan het er heftig aan toe gaan. Het is niet erg om eens flink te botsen, maar als elke keer hetzelfde thema een rol speelt, kun je je afvragen of alles wel vergeven en vergeten is. Neem geen overhaaste beslissingen, maar schuif ze ook niet eindeloos voor je uit.

15X typisch Mady Rockx

1 Geboren in Roosendaal op 9 augustus 1993. 2 Met haar 17 jaar de jongste van de klas. 3 Ouders zijn gescheiden en wonen 95 kilometer van elkaar vandaan. 4 Heeft twee zusjes. Yara en Romy. 5 Is een keer in het park in elkaar geslagen door 5 meisjes. 6 Heeft een keer gefiguureerd in spangas. 7 Praat heel hard. 8 Houd niet van liegen. 9 Vind het leuk om met haar beste vriendin filmpjes te maken dat ze liedjes playbacken en dan op youtube te zetten. 10 Denkt dat ze best goed gitaar kan spelen. Als is de rest van het gezin daar niet meeeens. 11 Is #1 fan van The Beatles. 12 Drinkt het liefst bier met uitgaan. 13 Begon daar toch over te twijfelen na een aflevering van oh oh Tirol. 14 Haar grootste wens is een internationale filmcarriere. 15 Vind haar vrienden en familie het belangrijkste in haar leven.

Rockx magazine  

This is my personal magazine.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you