Page 1

17437

HJEMMEOPGAVE 2012 NATTEN


17437

Research MINDFLOW

Mindmap og sketch visualisering af problemstillinger optrĂŚdende i natten og nattelivet.


hcraeseR

17437

MINDFLOW Vandfarver i vand. Abstrakt visualisering af mørkes udvikling igennem af natten. Målet med dette var at starte et mindflow indenfor hvilke former og udviklingsforløb man kan møde i natten.


17437

Research

Visualisering af oplevelser og stemninger når man går ud og møder og opleve natten.


hcraeseR

17437

FOTOREGISTRERING Vandfarver i vand. Abstrakt visualisering af mørkes udvikling igennem af natten. Målet med dette var at starte et mindflow indenfor hvilke former og udviklingsforløb man kan møde i natten.


17437

Vinkel

Danmark og København især har de sidste år fået mange små og nyskabende festivaler. En af de festivaler er STRØM, der slår sig på at hive nogle af de bedste elektroniske navne til København i samarbejde med en lang række natklubber. Men med den øgede konkurrence fra andre festivaler gør det både svære at få gæster og sponsorer til festivalen. STRØM er en sommeraftens og nats festival, der hvert år skiftet visuel identitet hvilket kan være med til at forvirring om hvad STRØM er. Jeg har derfor valgt at redesigne deres visuelle identitet, for at give dem et mere fast udtryk.


secorP

17437

MOODBOARD Musik, skygger, siluetter, elektronik, gade lys, nattog, mĂĽneskĂŚr, komponenter, musikmedier


17437

Proces

Efter at havde været i kontakt med STRØM fandt jeg frem til følgende kriterier for designet. Designet skulle være i sort hvid, da festivallens budget til tryk er for lavt til at kunne trykke farver. Ledelsen i STRØM vil gerne have noget der afspejler musikken. Da største delen af musikken bliver spillet i letter melankolske omgivelser med de skyggespil, der skabes i træerne i Enghavepark, hvor festivalens hovede events afholdes, så måttet dette spil gerne komme til udtryk i designet.


secorP

17437

Med udgangspunkt i ønskerne fra STRØM kom jeg med en række sketch tegninger til design af flyer, t-shits, facebook side og hjemmeside.


17437

Proces

Respons på den på skitserne var at STRØM i mellemtiden havde fundet ud af at de gerne ville have det visuelle udtryk til at inddrage en form for maskot for festivalen. På samme måde som bamsen har været det for det elektroniske musik event Stelle Polaris, men i en fortsat sort/hvid melaknolsk stil.


secorP

17437

Skitsering af melankolske maskot fantasi figurer og landskab.


17437

Proces

Tegninger/skitser i illustrator


secorP

17437

FarvelĂŚgning og lys/skygge


17437

Proces Komposition


secorP

17437

Landskab + STRĂ˜M logo


17437

Produkt

Produktet blev tre plakat tryk af designet, hvor del elementer fra landskabet s책 kan bruges til hjemmeside, flyer og socialemedier m.m.

Designopgave 2012  

Hjemmeopgave designskole 2012 grafisk design - visuel kommunikation

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you