Page 1

SZÁLLODAI BEKÉSZÍTÉS HOTELEK, SZÁLLODÁK, PANZIÓK, SPA – WELLNESS SZÁLLÓK RÉSZÉRE.

SENSE

Egyszerűség és kiváló tisztaság, költségkatékony választás. A Sense kozmetikai termékcsaládját úgy tervezték, hogy minden szállodai szobában illeszkedjen, stílus, kép vagy ízléstől függetlenül. A márka klasszikus és természetes vonalat tükröz. Semleges és friss illatú, tavaszias, fehér - zöld csomagolásban. Így tartva szem előtt a frissességet a természetességet a szállodai fürdőszobában.

A termékcsalád tartalmaz 25 ml és 30 ml-es sampont, tusfürdőt, testápolót, melyek rendelhetőek 5 l-es kiszerelésben is, adagolóhoz. Továbbá tartalmaz még vanity szettet, zuhanysapkát, dental szettet, varró és borotválókészletet. A szappanok 9 g vagy 15 g-os változatban érhetőek el. A kozmetikumok ára mind a szállodák, mind a panziók számára megfizethető áron érhetők el.

ELÉRHETŐSÉGEINK E-mail: info@torolkozonagyker.hu

| Web: www.torolkozonagyker.hu


OMNIA AZ EGÉSZSÉGES ÉLETMÓD, ETIKAI ÉS ÖKOLÓGIAI ÉRTÉKEK EGYRE INKÁBB DÖNTŐ TÉNYEZŐVÉ VÁLNAK A MAI VENDÉGEK SZÁMÁRA. Az Omnia termékcsalád egyszerű megjelenésében, magas színvonalat tükröz. A termékek semleges kialakítása tökéletesen illeszkedik minden szállodai fürdőszobába. Eleganciájuk, egyszerűségük és eredetiségük révén kiemelkednek a vendégek előtt. Az Omnia kozmetikumokat A-vitamint és E-vitamintok gazdagítják, melyek a bőr és a haj hidratálására és táplálására szolgálnak. A zöld tea illata energizálja a testet, izgatja az érzékszerveket és megerõsíti a szellemet.

Az Omnia termékek 40 ml és 15 ml-es változatban is kaphatóak.

ELÉRHETŐSÉGEINK E-mail: info@torolkozonagyker.hu

| Web: www.torolkozonagyker.hu


FRUITYLICIOUS

“GYÜMÖLCS KOKTÉL!", amely stimulálja az érzékeket és újra energizálja az elmét. A sokféle gyümölcs illatnak köszönhetően - grapefruit, szeder, lime és dinnye – élénkítő hatással rendelkezik Vidám és vonzó design, üde szinfolja a fürdő-szobának. A samponok és tusfürdők 12 ml, 20 ml és 300 ml-es kiszerelésben készültek, illetve kapható 460 ml-es adagólós változatban is. A szappanok súlya 15 g.

BOTANIKA A TERMÉSZETBŐL SZÁRMAZŐ KÖRNYEZETBARÁT TERMÉKCSALÁD. A pezsgő verbena illat és a híres, titokzatos bergamott parfüm teszi a Botanika sampont és tusfürdőt igazán kellemessé a hotel ven-dégei számára. Zuhanyzás után a bőr tiszta, élénk és kellemesen illatos marad. A nagy odafigyeléssel ki- választott összetevők, használat közben gazdag habot képeznek, és pihentető hatást biztosítanak. A termékek minő-ségén túl a botanika vintage jelegű palackja tökéletesen illeszkedik a szálloda fürdőszobájába, eleganciájával és eredetiségével kiemelve azt a vendégek számára. Tusfürdő, sampon és testápolók 30 ml-es kiszerelésben kaphatóak. A szappan súlya 25 g. Ezen kívül a termékcsaládban megtalálható még cipőtisztító szivacs, utazófésű, venity szett, dental szett és borotváló készlet. 460 ml-es, adagólós kiszerelésben kapható még szappan és 2 az 1-ben tusfürdő és sampon.

ELÉRHETŐSÉGEINK E-mail: info@torolkozonagyker.hu

| Web: www.torolkozonagyker.hu


FROTTÍR TERMÉKEK Széles választékben, igény esetén nyomdailag és hímzéssel is logózhatóak. Ajánlott szállodák, spa hotelek, wellness központok és szépségszalonok részére.

NONWOVES SZÁLLODAI PAPUCS Méretek: 38 - 43 Kialakítás: Csúszásmentes, 2 mm vastag talppal ellátott.

FROTTÍR SZÁLLODAI PAPUCS Méretek: 38 - 43 Kialakítás: Csúszásmentes, 4 mm vastag talppal ellátott.

PRÉMIUM SZÁLLODAI PAPUCS Méretek: 38 - 43 Kialakítás: Csúszásmentes, 7 mm vastag talppal ellátott velúr szállodai papucs.

SÁLGALLÉROS FROTTÍR KÖNTÖS Szín: fehér Méretek: S, M, L, XL, XXL, 3XL, 4XL Anyag:100% pamut Kezelés: szállodai minőség Súly: 380 g/m2

ELÉRHETŐSÉGEINK E-mail: info@torolkozonagyker.hu

| Web: www.torolkozonagyker.hu


FROTTÍR TÖRÖLKÖZŐ Szín: fehér Méretek: 50x90 cm, 50x100 cm, 70×130 cm, 70×140 cm, 90x150 cm, 100x150 cm 16/1 vagy 20/2 szövés Súlya: 380 gr- 600 gr Ajánlott gr súly : 450 gr/m2

EGYÉB TERMÉKEK Higiéniai tasak 30 db tasak, fehér, márka nélküli dobozban.

Kozmetikai kendő és kendő tartó 100% cellulóz, 2 rétegű, puha kozmetikai kendők, fehér, márka nélküli dobozban. Lapméret: 20x20 cm. Kiszerelés: 100 db/doboz (A kendő tartó külön vásárolható meg. )

Toalettpapír 3 rétegű, 150 és 250 lapos Harmony toalettpapírok.

ELÉRHETŐSÉGEINK E-mail: info@torolkozonagyker.hu

| Web: www.torolkozonagyker.hu


BEKÉSZÍTÉSI TÁLCÁK A Bekészítési Tálcák külön-külön és egyben is rendelhetők. A vízforraló 0,5 l és 1 l-es változatban kapható, melyre 2 év garanciát biztosítunk.

Kérjük, írja meg ajánlatkérését és munkatársunk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot! Cégünkben lendületes, szakmailag felkészült, fiatalos csapat dolgozik azon, hogy vevőink minél szélesebb körben, maximális elégedettségükre használják termékeinket. Üzletpolitikánk szerves részét képezi, hogy ezen elégedettség révén igyekszünk minimális árréssel, folyamatosan alacsony árakkal kedvezni partnereink felé.

ELÉRHETŐSÉGEINK E-mail: info@torolkozonagyker.hu

| Web: www.torolkozonagyker.hu

PTP  
PTP  
Advertisement