Page 1

Motivere Utfordre Berøre Begeistre UnderholdeInspirere


Kingsland Oslo Horse Show er etter mer enn 20 ür blitt et begrep mange kjenner – ikke bare innen ryttersporten, men ogsü innen norsk idrett som helhet.


Berøre UtfordreMotivere Begeistre

Inspirere

Underholde

Gjennom de siste 20 årene har Kingsland Oslo Horse Show også utviklet seg til å bli en møteplass og et samlingssted – uavhengig av hesteinteressen. Med den idrettslige innsatsen som bakteppe, åpner det seg muligheter for å knytte nye kontakter.

Siden 1992 har Oslo Horse Show hatt status som verdenscupstevne. For en liten rytternasjon som Norge har muligheten for å arrangere World Cup på hjemmebane vært av uvurderlig betydning for utviklin­ gen innen hesteidretten. Gjennom mange år har KOHS vært en av Norges største innendørs sportsbegivenheter.

Kingsland Oslo Horse Show har et kjøpesterkt og kvalitetsbevisst publikum. De vet hva de vil ha, og tar ikke til takke med det nest beste. På samme måte som vi strekker oss langt for å tilfredsstille kresne til­skuere på tribunene, ønsker vi å gjøre vårt ytterste for å bidra til et godt samarbeid med våre sponsorer. Oslo Horse Show har utviklet dette konseptet fra en sped start. Ved å se mulighetene som ligger i heste­ sporten og et heste- og idrettsin­

Det som særpreger Kingsland Oslo Horse Show er likevel mangfoldet og bredden. Å favne om alle disipliner og grener innen ryttersporten sammen med alle alders­ grupper har vært en gjennomgående tanke siden starten. Som idrettsarrange­ ment er derfor Kingsland Oslo Horse Show enestående. Her konkurrerer de yngste rytterne på samme arena som verdens beste eliteryttere.

teressert publikum har vi turt å satse gjennom hardt arbeid og lang­ siktige strategier og ikke minst med hjelp av fantastiske og trofaste frivillige Derfor har vi lykkes i å ska­ pe noe helt unikt innen norsk idrett og det er vi stolte av. Vi ser alltid etter nye muligheter. I 1991 var vi først i å ta i bruk Oslo Spektrum til et stort, internasjonalt idrettsarrange­ ment. I 2009 gjorde vi det samme på Telenor Arena. I 2011 var funk­ sjonshemmede ryttere i fokus. Nå utvider vi arrangementet til 7 dager.

Kingsland Oslo Horse Show ønsker å skape glede og entusiasme, å inspirere og begeistre. Hesten er fellesnevneren for denne familievennlige oktoberfes­ tivalen. Mange drar hit år etter år. For å møte venner og kjente fra hele landet. For å se på sport og underholdning i toppklasse. For å bli fristet av de mange gode tilbudene i markedshallen. For å være en del av et eventyr.


Berøre UtfordreMotivere Begeistre

Inspirere

Underholde

Nøkkeltall:

20 000 tilskuere

Kontakt:

daglig leder Morten Aasen Kingsland Oslo Horse Show

mail: morten@oslohorseshow.com mobil: +47 908 52 248

Mac Stokke

Norges største TV-sendinger innendørs internasjonale • nasjonalt: 2. timer på NRK1 • internasjonalt: 19 kanaler idrettsstevne • nærmere 4 000 000 unike seere

Oslo Horse Show  
Oslo Horse Show  
Advertisement