Page 1

Waarom een Mac?


Ontdek het bij je Apple Premium Reseller. Bij de Apple Premium Reseller kun je het hele jaar ontdekken hoeveel Apple je te bieden heeft. Je vindt er naast een breed assortiment Apple-producten ook de mogelijkheid om de iLife ‘09-onderdelen, zoals iPhoto, iWeb en iMovie uit te proberen. Ben jij toe aan een nieuwe computer, maar heb je geen zin om jouw PC-bestanden naar je nieuwe Mac te verhuizen? Dan kun je bij de Apple Premium Reseller terecht voor de overstapservice. Heb je al een Mac en wil je deze uitbreiden met een grotere harde schijf? Ook dan neemt de Apple Premium Reseller je dit werk graag uit handen. Onze specialisten zijn er om al je vragen te beantwoorden en je van een persoonlijk advies te voorzien. Of het nu gaat om een Mac, een iPod of een handige accessoire, bij je Apple Premium Reseller kun je altijd terecht! Iedere zaterdag kun je een gratis demonstratie bij de Apple Premium Reseller bijwonen.


Waarom een Mac? Geschikt voor Microsoft Office Alle Word-, PowerPoint- en Excel-bestanden die je op een Mac aanmaakt, zijn compatibel met Windows.

Camera’s zijn zo aangesloten Alle besturingsbestanden zijn al geïnstalleerd, dus apparatuur als een camera of printer werkt meteen.

Ingebouwd Wi-Fi Dankzij het ingebouwde Wi-Fi in alle nieuwe Macs verschijnen beschikbare netwerken automatisch. Klik op een netwerk en voilà, je bent online.

OS X Leopard De ruim 300 functies van het Mac-besturings­systeem zijn heel handig en gebruiksvriendelijk. En helemaal klaar voor gebruik zodra je je computer aanzet.

Muziek, foto’s en nog veel meer Foto’s uitwisselen, muziek beluisteren, je eigen fotoboeken, films of iets heel anders maken: met een Mac draai je er je hand niet voor om.

En ja, je kunt er zelfs Windows op draaien.


Haal nog meer uit je Mac! iMovie ’09 Je kunt nu sneller dan ooit fantastische films maken. En met de prachtige nieuwe dynamische thema’s en de precisie-editor kun je ze een professionele look geven.

iPhoto ’09 Je kunt je foto’s op basis van twee nieuwe criteria ordenen: op de personen die op je foto’s staan (Gezichten) en op de locaties waar je foto’s genomen zijn (Plaatsen)

GarageBand ’09 Dankzij eenvoudige muzieklessen leer je in een mum van tijd piano of gitaar spelen. Je kunt bovendien van de artiesten zelf leren hoe je hun hit moet spelen.

iWork ’09 Geniet van je werk.

Logic Express Gemaakt voor muzikanten.

Final Cut Express Verbeter je filmproductie­ vaardigheden.

Aperture Professioneel fotobeheer.


iMac. Alles in één. Een complete computer verwerkt in een schitterend en slank scherm! Met de iSight-camera (ingebouwde webcam) maak je prachtige foto’s en beelden. Steek de stekker in het stopcontact, zet hem aan en leef je uit!

20” Core 2 Duo 2.4 GHz/1 GB 250 GB harde schijf SuperDrive 20” Core 2 Duo 2.66 GHz/2 GB 320 GB harde schijf SuperDrive 24” Core 2 Duo 2.8 GHz/2 GB 320 GB harde schijf SuperDrive


MacBook. Mooi van binnen en van buiten.

MacBook Air. Vederlicht trendsettend.

MacBook Pro. In alle opzichten nog beter.

De nieuwe MacBook is niet samengesteld uit verschillende kleinere onderdelen, maar bestaat uit één geheel: de sterke nieuwe unibodybehuizing van aluminium. Daardoor is de MacBook dunner, lichter en nog opzienbarender.

De MacBook Air is de dunste notebook ter wereld: nog geen 2 cm dun, 1360 gram* licht en volslagen uniek. Met fantastische vernieuwingen op draadloos gebied en een baanbrekend ontwerp. Dit is de nieuwe norm voor draagbare computers. Bewerk je foto’s met iPhoto ‘09 dat deel uitmaakt van iLife ‘09.

Deze MacBook Pro is uit één stuk aluminium gemaakt en hij is dan ook dun en licht, mooi gestroomlijnd en duurzaam. Elke centimeter van MacBook Pro, van het Multi-Touch-trackpad tot het beeldscherm met led-achtergrondverlichting, is met uiterste precisie vormgegeven.

13” 2.0GHz/2 GB/120 GB harde schijf GeForce 9400M/Intel Graphics/SuperDrive (wit, niet afgebeeld) 13” 2.0GHz/2 GB/160 GB harde schijf GeForce 9400M/SuperDrive 13” 2.4GHz/2 GB/250 GB harde schijf GeForce 9400M/SuperDrive

13.3” 1.6GHz/2 GB 120 GB harde schijf/GeForce 9400M

15” 2.4GHz/2 GB/250 GB harde schijf GeForce 9600M GT/SuperDrive 15” 2.53GHz/4 GB/320 GB harde schijf GeForce 9600M GT/SuperDrive 17” 2.66GHz/4 GB/320 GB harde schijf GeForce 9600M GT/SuperDrive (niet afgebeeld)

*Het gewicht varieert en is afhankelijk van de configuratie en het productieproces.


iPod classic. Past altijd.

iPod shuffle. Het klikt meteen.

iPod classic is verkrijgbaar in een klassieke zilveren en opvallende, nieuwe zwarte uitvoering, en is met zijn gladde, metalen behuizing van geanodiseerd aluminium en gepolijst roestvrij staal een lust voor het oog.

Met de iPod shuffle draag je 500 nummers mee op je mouw, je riem of je trainingsbroek. iPod shuffle weerspiegelt je muzieksmaak. Nu in vier prachtige nieuwe kleuren.

+ -

+ 120 GB 30.000 nrs 36 uur* 150 uur 2,5 inch1 2 kleuren

Kleuren-lcd-display van 2,5 inch (diagonaal) met led-verlichting.

1

1 GB 2 GB

240 nrs 500 nrs

12 uur* 4 kleuren 12 uur* 4 kleuren


iPod nano. Volgt al je bewegingen. De nieuwe iPod nano is nu voorzien van een versnellingsmeter. Als je iPod nano even schudt, wordt er een willekeurig ander nummer afgespeeld. Even kantelen en je krijgt Cover Flow te zien. En je kunt games spelen die zijn ontworpen met jouw bewegingen in gedachten.

iPod touch. Slank nieuw ontwerp.

+ -

+ 8 GB 16 GB

2000 nrs 4000 nrs

24 uur 24 uur

van andere mobiele toestellen. Veel van de games komen tot leven met verbluffende 3D-prestaties, en je kunt helemaal in de actie opgaan dankzij de geavanceerde technologieĂŤn in iPod touch. De nieuwe iPod touch heeft zelfs een ingebouwde speaker, zodat je alle actie kunt horen.

Met zijn verrassend dunne, gestroomlijnde roestvrijstalen ontwerp ligt iPod touch nu nog beter in de hand. En de nieuwe volumeknoppen en de ingebouwde speaker maken hem aantrekkelijker dan ooit. Ontwikkelaars wereldwijd ontwikkelen spannende games die niet te vergelijken zijn met wat je kent

8 uur 16 uur

2 inch 2 inch

8 kleuren 8 kleuren

8 GB 16 GB 32 GB

1750 nrs 36 uur* 3500 nrs 36 uur* 7000 nrs 36 uur*

10 uur 20 uur 40 uur

3,5 inch multi-touch display

*Speelduur van muziek bij volledig opgeladen batterij.


Mac mini. Klein maar vol.

Time Capsule. Draadloos back-ups maken.

AppleCare. Ondersteunt optimaal.

De voordeligste Mac is nu sneller dan ooit. Stijlvolle eenvoud in miniformaat (16,5 x 16,5 x 5 cm). Inclusief iLife ‘09 en Apple Remote. Standaard aan te sluiten op een VGA-scherm en een USB-muis en USBtoetsenbord.

Time Capsule is een revolutionair back-up apparaat dat via een draadloze verbinding automatisch een back-up maakt van al je data. Vanaf nu hoef je dus nooit meer foto’s en andere data te verliezen! Bovendien is Time Capsule een Wi-Fi basisstation voor draadloos printen en draadloos internet.

Wil je optimale support bij je Mac? Vraag bij ons naar het AppleCare Protection Plan! Voor onder meer drie jaar doorlopende topgarantie en wereldwijde exclusieve ondersteuning van deskundigen. Het verzekert je van telefonische support bij al je mogelijke vragen over de Mac, de hardware, het besturingsprogramma en iLife ‘09. Wil je switchen van PC naar Mac? Ook dan biedt AppleCare je de optimale technische ondersteuning. Zo stap je probleemloos over!

Core 2 Duo 1.83 GHz/1 GB 80 GB harde schijf Combo Core 2 Duo 2.0 GHz/1 GB 120 GB harde schijf SuperDrive

500 GB HD 1 TB HD

AppleCare is beschikbaar voor: Mac mini iMac MacBook MacBook Air MacBook Pro


APR brochure_kwartaal 1  

APR Macinside brochure kwartaal 1 / 2009