Page 1

Voleibol platja

Marta Artigas Chara Dincheva


PART 1 Reglament Objectiu del joc: Aconseguir enviar la pilota al camp contrari, per sobre la xarxa, de manera que aquesta toqui el terra i fer punt. Jugadors: 2 Un equip pot colpejar la pilota tres vegades per tornar la pilota, incloent el bloqueig.

Servei: Els dos equips s’alternen el servei. Si la pilota toca o no supera la xarxa, o bé si vota fora del camp contrari sense que ningú no la toqui, es perd el servei.

Posicions: Els dos jugadors són lliures de col·locar-se a la posició que vulgui, a excepció del servei que s’haurà de fer a la línea del servei.

Faltes: -

Doble toc: El mateix jugador no pot colpejar la pilota més de un cop. Excés de tocs: un equip només pot fer tres tocs. Retenció: La pilota no es pot ni agafar ni acompanyar. La pilota ha de passar per sobre de la xarxa no la pot tocar. El jugador no pot sortir del seu espai de joc. La pilota no pot tocar terra, si toca fora es falta de l’últim equip que l’hagi tocat. Si quan fas el servei la pilota no travessa la xarxa de manera vertical o cau fora es considera falta. Un jugador no pot tocar la pilota si està en el camp contrari. No es pot bloquejar el servei contrari.

Sancions: Totes les faltes que es fagin quedaran sancionades amb la pèrdua de punts. Les conductes incorrectes seran sancionades.

Temps: Entre set i set hi haurà una pausa de 30 segons . Cada set tindrà una durada de 10 minuts a excepció del tercer (que es farà en cas d’empat) que durarà fins que un dels dos equips aconsegueixi un avantatge de dos punts, amb un temps màxim de 10 minuts.


Recursos necessaris: -

Xarxes Pilotes de voleibol Xiulets Petos Cadires Taules Paper Bolígraf Marcador Aigua Menjar Banderes per marcar els camps Cordes Crema solar Farmaciola d’emergència

Ajuda necessària -

Àrbitre principal Àrbitre auxiliar Anotador Gent per muntar les pistes Jutges de línea (de 2 a 4) Ajudants de l’àrbitre Monitors Patrocinadors

A qui anirà dirigit? -

3 ESO i 4ESO (14-16)


PART 2 Tipus de competició: Copa Intenció de la competició: augmentar el seu esperit competitiu, millorar les relacions entre companys, aprendre els rudiments del voleibol i del joc en equip. Passar tres dies diferents dins l’àmbit escolar.

Calendari: Dilluns 17 de Juny: Eliminació Dimarts 18 de Juny: Quarts de final Dimecres 19 de Juny: Semifinals i finals Horari: 9:00-13:30 (amb una pausa a les 11h) Jugaran 30 grups (de 2 persones) i cada partit durarà un màxim de 30 minuts. Hi hauran 3 camps.


Full d’inscripció: Benvolguts pares i mares, Us informem que els alumnes de 3r i 4t d’ ESO jugaran un campionat de Voleibol Platja durant els dies 17, 18 i 19 de Juny. Serà a la platja de la Ona de Premià de Mar i començarà a les 9h i acabarà a les 13:30h. Si voleu més informació no dubteu en contactar amb nosaltres. Els equips ( que seran formats per dos persones) els faran els alumnes, aquests hauran de dir qui seran en una llista que trobaran a l’entrada de la escola i el número del equip serà assignat segons l’ordre en que els alumnes s’hagin apuntat. En cas de que el vostre fill vulgui participar si us plau ompliu el full de inscripció, que haureu d’entregar abans del divendres 14 a secretaria*: Nom i cognom del alumne: ............................................... Curs: ........................ DNI pare/mare: ................................................. Telèfon de contacte: ............................................. Observacions: ........................................................................................................................................... ........................................................................................................................................... ........................................................................................................................................... ..........................................

Data i dia:

Firma pare/mare:

*En cas que el vostre fill no pugui o vulgui participar per qualsevol notifiqueu-ho a secretaria.


Normativa bàsica Nombre de participacions per equip: 2

Puntuacions: Guanyarà el partit qui guanyi 2 sets i, en cas d’empat guanyarà qui guanyi el tercer (de 10 punts) . Guanyarà el set qui fagi 15 punts amb un avantatge de dos punts. En cas d’empat es continuarà fins a tenir un avantatge de dos punts.

Reglament bàsic: A més del reglament bàsic del voleibol en si (que ja hem especificat anteriorment), els alumnes hauran de portar roba d’esport, no podran portar polseres o rellotges (ja que es podrien fer mal), aquests han de ser puntuals, podran portar mòbil, sota la seva responsabilitat i a sota la roba podran portar banyador. Qualsevol falta de respecte cap a un monitor, professor, àrbitre o company serà sancionada, i depenen de la magnitud de la falta el alumne podrà arribar a ser expulsat.

Data: Aquesta tindrà lloc els dies 17, 18 i 19 de Juny. Lloc: Platja de la Ona, Premià de Mar Lloc i horari d’inscripcions: Les inscripcions s’hauran de portar a secretaria fins el divendres 14 de Juny. Durant el horari escolar.


Esquema de la competici贸 i graella per a la anotaci贸 dels resultats: Dilluns Dimarts

1

Dimecres

2

2 3 3

3

4 3 5

6

6 6 7

7

8 15 9

10

10 10 11

11

12 15 13

14

14 15 15


Dilluns (Eliminaciรณ) Partit Equip 1 i 2 3i4 5i6 7i8 9 i 10 11 i 12 13 i 14 15 16 i 17 18 i 19 20 i 21 22 i 23 24 i 25 26 i 27 28 i 29 30

Puntuaciรณ

-

Equip guanyador

-

Dimarts (Quarts de finals) Equips

Puntuaciรณ

Equip guanyador

Puntuaciรณ

Equip Guanyador

Puntuaciรณ

Equip guanyador

Dimecres (Semifinals) Equips

Dimecres (Finals) Equips


Llista de recursos necessaris: Recursos necessaris: -

Xarxes Pilotes de voleibol Xiulets Petos Cadires Taules Paper Bolígraf Marcador Aigua Menjar Banderes per marcar els camps

Ajuda necessària -

Àrbitre principal Àrbitre auxiliar Anotador Gent per muntar les pistes Jutges de línea (de 2 a 4) Ajudants de l’àrbitre Monitors Patrocinadors


DIFUSIÓ Cartell:

Anunci de radio: La última setmana del curs els alumnes de 3r i 4t participaran a una competició de voleibol. Pots participar fent d’àrbitre, monitor, patrocinador o simplement venir a animar-nos! Per més informació visita la web de l’escola Sant Jordi.

VINE I PARTICIPA!


Voleibol platja  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you