Page 1

Descobreix els quatre llocs mĂŠs salvatges!

Disfruta amb la entrevista a Stabri, el nino viatger!

La revista pels amants dels viatges


Pag.3

..................................

Pag.4

................................... Els quatre llocs més salvatges (Àsia)

Pag.5

.................................. Oceà Índic

Pag. 6

Pag.7

Introducció

....................................

Alaska

........................................

Amèrica

Pag. 8 i 9 ......................................Entrevista


El desforastement a Amazones

Les editores en cap Chara Dincheva i Marta Artigas, hem creat aquesta revista perquè els nostres lectors puguin evadir­se en llocs desconeguts i salvatges, paraïsos i inferns d'una bellesa saltvatge. Oblidar els problemes de cada dia i somiar en móns desconeguts. A més, tots els diners que recaudem amb la nostra revista van en fundacions com Greenpeace, per evitar problemes com el desforestament, l'extinció dels animals i la contaminació en general que a poc a poc, tant estan destruïnt aquests llocs de somni, que mostrem aquí, com els paissatges que tan esteu acostumats a veure i que formen part de la vostre vida. Per tan, hem de ser conscients que tot el que fem deixa marca, que coses tan petites com tirar un plàstic al terra, ajuda a destrossar l'equilibri del món. Posa el teu granet de sorra, compra en llocs de Comerç just, recicla o compra la nostre revista. Gràcies, Les editores en cap, Chara Dincheva i Marta Artigas


­ Parc Nacional Khao Soc, Tailandia Una de les reserves de boscos verges més impressionants del món. Pràcticament supera en flora i fauna a la selva Amazones. És considerada la selva més antiga d'arbres perennes, inmersa entre valls profundes, llacs i coves.

La famosa flor , Raflessia Kerrii forma part de la flora del parc.


El arxipèlag de les Seychelles ha passat en un quart de segle de ser un refugi de pirates a el destí somiat per molts viatges. Està format per 115 illes, únicament 30 estan habitades, i ho tenin per enemorar: sol tot l'any, platges fantàstiques, una flora única i una vida marina abundant. ILLA DE PRASLIN És la segona illa més gran del arxipèlag.Va ser anomenada "Isle de Palmes" pel explorador Lazare Picault el 1744 . Durant un temps va ser l'amagatall de molts pirates i comerciants àrabs.

VALL DE MAI Es troba en l'illa de Praslin. És un parc nacional famós pels seus boscos de palmeres coco de mer.


La península de Kenai és un dels pocs paradisos perduts que queden en el món. És una regió plena de meravelles naturals. En general, podem trobar zones protegides que inclouen boscos, fiords, illes i petites ciutats pràcticament despoblades.

Sujohn Das

Nic McPhee

Kim


Els volcans aquàtics

Ara ens desplacem en el Parc National Irazú (el Carib), amb paisatges llunars de roca gris i volcans amb llacunes que depenent de la llum i els gasos volcànics el seu color varia entre el verd i el groc fluorescent.

P.N Irazú Un llac d'aigües verdes ocupa el fons del cràter "Principal de Irazú". Aquest és el volcà més alt del país amb 3.432m. Els pobles indígenes d' aquesta zona l'anomenen "la muntanya del tro".

El volcà Arenal El millor lloc per poder observar­lo es la Fortuna. Normalment la seva punta esta coberta de núvols.


Stabri, el famós nino viatger Segurament, molts ja heu sentit a parlar de Starbi Monogo, aquest simpàtic peluix que acompanya als seus poradors a través del món, amb la seva motxilla. Avui, en exclusiva us portem una entrevista amb ell, per conèixer la seva experiéncia, anécdotes i próxims destins. A través de Facebook i Twitter pots seguir les seves aventures i inclús consultar la seva agenda, si vols que sigui el teu company de viatge. ¿Recordes tots els països que has vist i els amics que has fet viatjant? És clar. He visitat més de 26 països i 178 ciutats d’aquests. Cada viatge és especial, coneixes la seva cultura, la seva gastronomia, la seva gent... i per això no oblides cap, és impossible. Dels meus amics, potradors en el meu cas, me’n recordo de tots. I a més m’encanta poder “parlar” amb ells quan vulgui a través d’internet. M’encanta quan em saluden, quan em pregunten com estic... Segur que al llarg de tots els països t’han passat moltes anécdotes divertides. T’agradaria explicar­nos alguna? Si, clar! La que hem va impactar més és: Durant el meu viatge a Tailandia, algú del servei de neteja em va robar. La portadora va portestar a recepció però li van dir que en aquell hotel no és robava, que m’havia perdut. Però des de els perfils de Starbi de Facebook es va crear tan enrrenou (Han robat el Starbi) que el hotel no va tenir més remei que tornar­me. El que és simpàctic d’aquest cas és que la directora del hotel va escriure a la meva fan page dient: “Stabri, la pròxima vegada que vulguis fer una volta amb el nostre servei de neteja avisa a la teva portadora que s’ha portat un bon ensurt.


Alguna vegada has tingut una trobada amb algun altre nino viatger?Amb qui i on? Sí, evidentment! Alguns dels meus portadors tenen alguna mascota amb la que viatgen sempre, me’n recordo del Pollo Alfredo, de Parrulo i Azazel, per exemple. M’agrada molt trobar­me amb ninos perquè ja es sap “gent amb gent” és el millor. Però la diferéncia que hi ha és que jo viatge cada vegada amb un portador diferent... no visc amb ningú... jejeje T’hem vist amb peluca, amb mocadors, gorros, i molts pins ¿Tens algun suovenir preferit? És una pregunta molt difícil de respondre, perquè cada record que em regalen és espacial per mi. Em fa recordar el portador que me’l va donar i per tan no tinc record preferit. ¿Quina serà la teva pròxima parada? La meva pròxima parada serà a China, me’n moro de ganes! És un païs tan fantàstic... Gràcies pel teu temps Starbi. Visita a seva pàgina: http://www.stabri.com/


Chara Dincheva i Marta Artigas

Terressalvatges  
Terressalvatges  
Advertisement