Page 2

Framtidsmodellen En skräddarsydd utvecklingsprocess utifrån dina unika förutsättningar Som VD, platschef eller egen företagare i ett litet eller medelstort företag har du ofta behov av en extern samtalspartner för eftertanke och utveckling. Du ska samtidigt må bra som person och nå ett bra resultat tillsammans med dina medarbetare. För det behöver du nå din marknad och du behöver ha praktiska strategiverktyg som fungerar i vardagen. Kanske vill du bli bättre på din ledarroll och uttrycka kundnyttan tydligare. Du känner behovet att utveckla både dig och ditt företag och vill ta dig till nästa nivå men vet inte riktigt hur du ska gå till väga. Framtidsmodellen brukar leda till bestående insikter, vidgad förståelse som leder till ett varaktigt förändrat beteende och ett förbättrat ekonomiskt resultat.

INNEHÅLL

Totalt 14 timmar fördelade över 6 tillfällen och 1 år. Dina grundläggande drag i personligheten kartläggs via det välkända personlighetstestet 16pf och en plattform för dåtid och nutid läggs som utgångspunkt för din utvecklingsprocess. Du får tillgång till två erfarna och samkörda konsulter för att nå dina framtida utveck­lingsmål. SEKRETESS I framtidsmodellen jobbar vi under sekretess och under devisen ”verka utan att synas” och för den som är genuint intresserad kan vi hänvisa vidare till referenser som berättar hur de upplevt framtidsmodellen. MÅLGRUPP

Framtidsmodellen vänder sig till dig som är VD, platschef eller egen företagare och som vill ha en extern samtalspartner för att ta dig till nästa nivå inom såväl ledarskap som sälj och affärsstrategi. RESULTAT Tidigare deltagare har fått bestående insikter, vidgad förståelse som leder till ett varaktigt förändrat beteende och ett förbättrat ekonomiskt resultat.

Framtidsmodellen  
Advertisement