Page 1


1. GTA V Aquest joc a més de ser el joc amb un pressupost més elevat de la història ( 265 milions de $), es molt divertit. Et dona una gran llibertat ja que pots fer pràcticament el que vulguis a la ciutat de Los Santos (paròdia de Los Angeles). Per exemple pot conduir a tota velocitat, pots matar persones de moltes formes diferents, pots jugar al tennis o al golf, pots comprar-te roba, ... A més te una molt bona IA (intel·ligència artificial), que imita molt bé el comportament de les persones. Per exemple si mates algú la gent fugirà, si robes un cotxe a un altre conductor, aquest s'enfadarà i et voldrà pegar. Per això crec que aquest joc ha d'estar a aquesta llista.


2.Saint Row IV Aquest joc va sorgir per parodiar a Grand Theft Auto. Però poc a poc, joc a joc han aconseguit tenir un essencia diferent a GTA amb físiques i armes surrealistes. A més tens molta més llibertat: Tu crees el teu personatge, pots personalitzar les teves armes, pots adquirir negocis, tens superpoders,... Ara posaré un parell de exemples d'armes extranyes: Un consolador gegant Una “dubsteadora” ( arma que fa ballar). Un cotxe que dispara persones ... És a dir un joc molt diferent a la resta i divertit.


3.Bully En aquest joc et converteixes en un nin que es internat en un col·legi, i és allà on es desarrolla la història. A més pots fer el que vulguis a l'altre gent de l'escola però si tens un comportament inadequat et penalitzaran en el joc Et penalitzen per les següents coses: Violència : és quan ataques a un alumne Violència a Autoritat : s'obté en atacar als policies , preceptors i professors Violència a Adults : s'obté en atacar un adult Violència a Noies : és quan s'ataca una noia de l'escola Abús a Estudiants : és quan empenys o tires dels calçotets a un alumne o li toques el cul a les noies Violència a Nens Petits : és quan ataques un nen petit Toc de queda : és quan vagues pel campus més enllà de les 11 de la nit Aplanament : és quan passes a un lloc on no està permès , com la residència femenina , la sala de professors , l'asil , etc Absentisme : és quan no estàs a la classe que et correspon Mala Conducta : és quan circules amb el skate dins de l'escola Vandalisme : és quan trenques alguna cosa fràgil , cadires , taules o poses petards dins del bany Bullying ( Abús ) : és quan fiques el cap dels estudiants al vàter, els tanques a taquilles o els o els fiques als poals d'escombraries Violència amb arma : és quan dispares una arma ( profunda , bomba fètida , etc )


Ús de Broma : és quan reculls rates del terra i les tires Abús a nens petits : és quan els botes amb el peu o els pegues a l'estómac Furt : és quan robes un objecte a un estudiant o una altra persona Insolència : és quan insultes a una autoritat o a un adult Vestimenta : això només passa dins de l'escola quan alguna autoritat et veu utilitzen una part que no correspongui a la indumentària estudiantil Sense casc : quan condueixes l'scooter però sense usar casc protector , el mesurador varia d'1 a 2 . Assetjament a dones : quan li toques el cul a les dones , pot ser tant a nenes petites , adolescents i adultes . Obstrucció a autoritat: això passa quan comets vandalisme mentre la policia o preceptors tracten de detenir. Les classes en si són minijocs , dividits en cinc nivells de dificultat en ascens . Les classes d'anglès , per exemple , són jocs de lletres barrejades , quan Jimmy completa els nivells descobrint les paraules amagades , ell aprèn a disculpar -se dels aprofitats , dir provocacions més efectives , disculpar-se amb els preceptors i finalment disculpar-se amb la policia . Les altres classes en completar també porten bonificacions al jugador , per exemple : Art : permet besar a les nenes i augmenten la salut de Jimmy a mesura que van completant les diferents classes . Química : serveix per crear diferents tipus d'armes , com ara petards , pols que produeixen picor , bombes d'olor , etc . Gimnàstica : atorga nous moviments ( com el cop de cap ) com també major precisió en disparar .


Taller : serveix per desbloquejar millors tipus de bicicletes i et dóna la possibilitat de guardar almenys dos en un garatge . Fotografia : li permet al jugador fer fotografies del joc , com també completar l'anuari escolar . Biologia, Matemàtica i Música : desbloquegen noves vestimentes . Geografia : desbloqueja mapes col·leccionables .

3 jocs més extrovertits  

Els jocs més permisius que han tret al mercat

Advertisement