Page 66

Het perfecte basISKamp Kom aan boord van een van onze 12 schepen en geniet van een authentiek Noors avontuur.

66

© ØRJAN BERTELSEN

© TOR FARSTAD

Elk van onze 12 schepen heeft een andere sfeer, stijl en identiteit. Kies zelf hoe u de Noorse kust wil ervaren: sluit aan bij onze actieve expeditieteams, neem een kijkje “achter de schermen” op ons werkschip, of geniet van een nostalgische reis op ons klassieke schip. Ondanks de verschillen, belooft elk van onze schepen dezelfde informele Hurtigruten sfeer en intieme reiservaring.

© JACEK ULINISKI

BasISKamp VOOR DE NOORSE KUST Onze schepen zijn het perfecte basiskamp voor een reis langs de Noorse kust. Niet te klein, niet te groot. Uw schip wordt gedurende uw hele reis het startpunt voor excursies en landingen of wandelingen met het expeditieteam. Terug aan boord na een lange dag, geniet u van heerlijke maaltijden met lokale ingrediënten.

Nadien kan u heerlijk genieten van verse koffie in een van onze lounges of bars. ‘s Avonds kan u nog napraten met het expeditieteam. De informele atmosfeer aan boord zorgt er voor dat u snel in contact komt met gelijkgestemden en uw ervaringen kan delen. Dit geeft u na de zeereis fascinerende herinneringen mee naar huis.

Hurtigruten brochure 2018-2019  

Hurtigruten, de mooiste zeereis ter wereld. Nordic, exclusief agent in België.

Hurtigruten brochure 2018-2019  

Hurtigruten, de mooiste zeereis ter wereld. Nordic, exclusief agent in België.

Advertisement