Page 1

Gummifliser & tilbehør • faldunderlaG • Gummifliser • underlaG til heste • Gummi belæGninGssten • Kant elementer


Gummifliser – med siKKerhed I mere end et kvart-århundrede har vores tyske leverandør fremstillet gummi-produkter og gulvsystemer af gummi-granulat. Den erfaring og know-how, bruges løbende til at udvikle markedsorienterede produkter samt optimere allerede eksisterende produkter. M3-System oplever en stor interesse for de innovative løsninger samt tillid fra tilfredse kunder, som spænder over så vidt forskellige brancher, til de fleste sportsgrene og fritids-industrien. Også de kommunale beslutningstagere bruger i dag gummiprodukter når der planlægges nye reaktive områder med stisystemer og legepladser. Af fordele ved at anvende gummifliser kan nævnes højere sikkerhed, vedligeholdelsesfri, og hvad lige så vigtigt er, nem og problemfri installation. Gummifliserne giver optimal lyd-dæmpning og isolerende antislip effekt – også under våde forhold. Ydermere opfylder producenten kravene til produkter indenfor husdyrhold og heste-sektoren.

Optimal kvalitet for deres sikkerhed! For at kunne garantere det høje kvalitets niveau produceres alle produkterne i Tyskland hos en af verdens største producenter af gummifliser og tilbehør. Kontrol af de forskellige processer i produktionen udføres kontinuerligt af højt kvalificerede medarbejdere.

Farverne på fliserne varierer mellem bacis-farver og spray coated-farver samt EPDM.

Rødbrun

2

Grøn

Sort

Grå

Metalic

Sølvgrå

Blå

Sand


faldfliser til legepladsen Vores 500x500 mm. faldfliser til legepladsen giver den bedste sikkerhed mod læsions-risici og brudskader. Fliserne har anti-slip effekt, også i vådt vejr, og kræver ikke nogen form for vedligeholdelse. Fliserne har en meget lang levetid, ligesom de er med til at minimere slidtage på redskaber og inventar i forhold til anvendelsen af grus. Faldfliserne kan lægges på flere slags underlag som grus, sten mel, fliser, asfalt, beton osv., og de samles med et unikt ”plug” system. Leveres i: 30 mm. (svarende til 1,00 m. fald højde ifølge EN1177) 40 mm. (svarende til 1,30 m. fald højde ifølge EN1177) 45 mm. (svarende til 1,50 m. fald højde ifølge EN1177)

Faldfliser fås i flere varianter og farver, hvilket giver større mulighed for individuelle løsninger. Faldflisen med en tykkelse på 40 mm. fås også i en speciel høj komprimeret form, som egner sig fortrinligt som underlag på boldbaner. Produktprogrammets affasede kantfaldfliser anvendes når fliserne er lagt på et hårdt underlag som fliser og asfalt. Når faldfliser er lagt på løst underlag som grus og sten mel, kan der anvendes gummi kantelementer omkring faldunderlagets kanter. (se kantelementer)

Rødbrun

Grøn

Sort

Grå

Metalic

Sølvgrå

Blå

Leveres i: 65 mm. (svarende til 2,0 m. fald højde ifølge EN1177) 80 mm. (svarende til 2,4 m. fald højde ifølge EN1177) 100 mm. (svarende til 3,0 m. fald højde ifølge EN1177)

Affaset indvendig hjørne 30-45 mm

Affaset på en side 30-45 mm

Halv flise affaset 30-45 mm

Halv flise 30-45 mm

Affaset på en side 65-100 mm

Affaset udvendigt hjørne 65-100 mm

Affaset udvendigt hjørne 30-45 mm

Affaset indvendig hjørne 65-100 mm

Halv flise 65-100 mm

3


Græsgitter måtter som faldunderlag - 65 mm Det er nu blevet muligt at lægge en rigtig græsgitter måtte under legeredskaber med en godkendt faldhøjde på op til 1,5 m.

Rødbrun

Grøn

Sort

Med sit gitter mønster giver græsgitter måtten et naturligt udseende til området når græsset er vokset op og er et godt alternativ til faldsand og almindelig gummifliser. Græsgitter måtten er lavet af ren sorteret gummigranulat i højeste kvalitet. Græsgitter måtten kan lægges direkte oven på eksisterende græs areal, og med det unikke formstøbte system sikres enkel og let installation - uden store omkostninger forbundet med undergrunds- og kantarbejde. Leveres i tykkelsen 65 mm. (svarende til 1,5 m. faldhøjde ifølge EN1177)

4


faldfliser med ekstra dræn - 40 mm Faldflisen med det nye dræningssystem opnår via dens specielle design på undersiden en forbedret fald-værdi på op til 1,5 m. Herudover skiller de sig ud ved en robust overflade, som gør dem meget slidstærke, uden at det går udover komforten.

Rødbrun

Grøn

Sort

standard gummiflise - 25 mm 25 mm standard gummiflisen er kendetegnet ved deres isolerende virkning og fremragende lydisolering. Derfor er de særdeles velegnet til brug som underlag i kælderrum og i omklædningsrum i sports- og fitness-centre.

Rødbrun

Grøn

Sort

l-sten - 45 mm Når der anvendes L-Sten lægges der speciel vægt på belægningskarakteren. Med deres gode finish og med indad-pressede kanter er belægningsstenene lette at lægge og giver en særdeles god stabilitet. L-Stenen er velegnet som basis lag i fugtige områder med hårdt underlag.

Rødbrun

Grøn

Sort

5


Puzzle gummiflise - 45 mm Puzzle gummifliser kombinere sikkerhed og design. Gummiflisen anvendes ofte i planlægningen af børnevenlige og inspirerende legearealer i børnehaver, skolegårde og på legepladser. De forskellige moduler kan kombineres i mange forskellige farver.

Rødbrun

Grøn

Sort

Grå

Metalic

Modul 1 Sølvgrå

Blå

Sand

Modul 2

Modul 3

Modul 4

Modul 5

dobbelt Puzzle gummiflise - 45 mm Med en godkendt faldhøjde på 1,5 m kan Dobbelt Puzzle flisen anvendes under legeredskaber. Den dobbelte Puzzle fliser gør den nem at lægge og den kan kombineres med de almindelige 45 mm Puzzle gummifliser hvor der ikke er krav om faldunderlag. De forskellige moduler kan kombineres i mange forskellige farver.

Rødbrun

6

Grøn

Sort

Grå

Metalic

Sølvgrå

Blå

Sand


standard gummiflise - 30 mm De elastiske sikkerhedsfliser med målene 1000x1000x30 mm benyttes kun som underlag på fast grund som asfalt, beton eller fliser. Denne type gummiflise er beregnet til at forebygge ulykker på arealer til f.eks. hestesport, skoleområder og børnehaver, som stiller store krav til sikkerhed.

Rødbrun

Grøn

Sort

Gummiflise til rutschebaner - 45 mm Denne type gummiflise anvendes foran rutsjebaner. Flisen forhindrer slitage på det øverste lag jord og dermed underminering foran udløbet på rutsjebanen. Herudover gør det specielt designet format, at de enkelte fliser ikke forskubber sig. Denne gummiflise kan uden problemer kombineres med andre af M3system’s gummifliser i samme tykkelse.

Rødbrun

Grøn

Sort

faldunderlag til vippedyr Ved brug af dette speciel designet underlag til vippedyr minimeres risikoen for skader omkring vippedyr monteret på hårdt underlag. Et sæt på to halve fliser sættes sammen med monterings skruer og kan yderligere fastgøres med lim.

Rødbrun

Grøn

Sort

7


8


belægningssten dobbelt-t Den formlåste belægningssten er enkel og nem at lægge. Belægningsstenen er velegnede til brug ved gangarealer i stalde og udenoms arealer hvor der er hård slitage fra dyr og mennesker. De anvendes også som gangstier i rekreative områder, terrasser, indkørsler og sportsarealer m.m.

Rødbrun

Grøn

Leveres i 43 mm tykkelse. Sort

Halv sten Start sten

belægningsfliser dobbelt-t Via dens specielle belægningskarakter er denne flise velegnet som basis til at designe gangarealer. Dobbelt-T flisen kan anvendes sammen med Dobbelt-T belægnings stenen. 23 mm og 43 mm Dobbelt-T flisen er designet til installation på fast underlag såsom asfalt, beton og fliser. 43 mm flisen kan dog også lægges på hårdtstampet underlag.

Rødbrun

Grøn

Sort

Sølvgrå

Blå

standard gummiflise - 45 mm Den elastiske sikkerhedsfliser med målet 1000x1000x45 mm er udstyret med en større elasticitet via tykkelsen og kombineret med det specielle drænings-system placeret på undersiden af fliserne. Denne type flise anvendes hovedsageligt på områder indenfor hestesporten.

Rødbrun

Grøn

Sort

9


standard gummiflise - 30 mm Rødbrun

Grøn

Sort

Grå

Metalic

Sølvgrå

Blå

10

30 mm standard gummiflisen egner sig i særdeleshed til underlag på terrasser og balkoner, og ligeledes som underlag på arealet omkring svømmebad og på campingpladser. Flisen har et integreret drænings system på bagsiden af flisen, som bortleder vand.


Kunstgræsflise - 30 mm Denne 30 mm tykke sikkerhedsflise er, på grund af sit græs lignende overflade et interessant alternativ til brug på ski-, golf- og hotelområder, samt i gangarealer og på terrasser. Flisen er let og enkel at lægge og bør lægges på en hård overflade.

Grøn

toppet brostens belægning Den toppet brostens belægning giver mulighed for designfrihed, hvor det historiske bymiljø skal være fremtrædende for eksempel i parkarealer og på repræsentative områder. Belægnings stenen kan lægges på mange forskellige underlag. For at kunne opnå en realistisk rustik karakter anbefales, at der strøs sand på overfladen efter belægning.

Rødbrun

Grøn

Sort

11


Palisade-stolpe Rødbrun

Grøn

Palisade-stolper anvendes ofte som kantbesætning på legepladser og sportsarealer. De udmærker sig ved den pæne udformning, de mange fleksible design-muligheder og en nem monterings-procedure. De indbyggede bundskruer giver, ved nedstøbning i et beton fundament, den nødvendige stabilitet. Der skal bruges 5 stk. palisade-stolper pr. løbende meter.

Sort

sandkassekant Rødbrun

Grøn

M3-System sandkassekant bruges til supplerende afdækning på eksisterende sandkasser, mur fremspring eller andre kanter hvor beskyttelse er nødvendig. Sandkassekanten har en isolerende egenskab, når man sidder på den, og giver en høj grad af sikkerhed ved fald på kanten. Sandkassekanten limes på fast underlag, såsom for eksempel træ eller beton.

Sort

sandkassekant hjørne Rødbrun

Grøn

Sort

12

Anvendes sammen med Sandkassekant elementer og lukker de udvendige hjørne. Der anvendes systemskruer til montering, og de limes herefter på det faste underlag.


Vippestødpude Sikkerheds forholdende optimeres når der anvendes en vippestødpude så vippens bevægelse dæmpes.

Rødbrun

Grøn

Sort

Palisade element 650 Kan etableres for en fleksibel kant omkring f.eks. sandkasser på legepladsen, fungere som sikring ved terræn fald, eller som kant sikring ved legeplads og sports områder.

Rødbrun

Grøn

Sort

Palisade element 1000 Dette formfuldendte produkt giver en lang række design-muligheder på grund af dets mål og lave vægt. Udover muligheden for en fleksibel sandkasse- eller legeplads-kantbesætning, kan dette kæde-element bruges som guide-line i trafikken eller som kantbesætning på i parker, haver og på sportsarealer.

Rødbrun

Grøn

Sort

13


trinblokke Rødbrun

M3-Systems trinblokke kan bruges som kantbesætning omkring blomsterbede og sandkasser, såvel som trappesten. Blokkene limes direkte på underlaget eller fastgøres via systemskruer.

Grøn

Sort

Kantbeklædning Rødbrun

M3-Systems kantbeklædning er derfor ideelle som mur afdækning i legeområder, såvel som siddepladser og afdækning i sandkasser. Produktet har en høj kant stabilitet og kan anvendes alle steder hvor hårde overflader skal anvendes til sideområder.

Grøn

Sort

trinbeklædning Rødbrun

Trinbeklædning er anvendelige som top lag på udendørs trapper. Trinbeklædningen limes punktvis på eksisterende trapper.

Grøn

Sort

Grå

Metalic

Sølvgrå

Blå

14

Kantbeklædning M3-Systems Kantbeklædning bruges på terrasser og balkongulve såvel som kantbeklædning på f.eks. mure. Ved indvendige kanter anvendes et Sandkassekant hjørne.


sokkelkant Sokkelkanten monteres direkte på husets sokkel eller andre flader som kræver beskyttelse mod slitage i gulvhøjde. Sokkelkanten fastgøres ved hjælp af rawplugs.

Rødbrun

Grøn

Sort

Grå

Metalic

Sølvgrå

Blå

Kantelementer M3-system kantelementer leveres i 4 forskellige typer og kan anvendes på mange forskellige måder i områder som på legepladser, stisystemer, løbebaner ved sports- og fritidsanlæg, samt hesteområder.

Kantelement - basis En fleksibel gummikant der kan anvendes ved kurvede forløb

Rødbrun

Grøn

Sort

Kantelement - med stål kroge Anvendes som kantsten omkring f.eks. faldarealer med gummifliser i stedet for en rundstok kant. Kantelementet støbes ned.

beton kantelement med gummitop Anvendes som kantsten og støbes ned.

Kantelement - med forstærkning Med forstærket stål elementer inden i, er dette kant element nem at forme og giver ekstra stabilitet under montering.

15


Sand

brandhæmmende sikkerhedsflise M3-Systems brandhæmmende sikkerhedsflise opfylder kravene til den tyske norm DIN EN 135011 og dermed alle de foreskrevne retnings linjer ved indendørs brug. Flisen er farvebestandig, lugteneutral og har en EPDM-overflade i høj kvalitet.

ePdm beton gummiflise Sand

Blåhvid

På en almindelig betonflise er der påført et lag på 20 mm med det vejrbestandige EPDM gummi granulat. EPDM beton gummifliser leveres i flere farver og giver arkitekter og designere mange muligheder for at tilføre gangstier, opholdsområder, terrasser og andre udendørs faciliteter et helt nyt udtryk. Flisen lægges som en almindelige betonflise.

Metalic

Blå

beton gummiflise Rødbrun

Grøn

Sort

Grå

Blå

16

Betonforstærkning på undersiden, benyttes hvor en højere stabilitet kræves. Specielt vælger entreprenørvirksomheder og haveanlægsvirksomheder denne type flise grundet dens enkle og velkendte anlægsprocedure. Beton gummiflisen er særlig velegnet til brug på terrasser, gangstier og balkoner. Flisens stabile beskaffenhed - gennem en relativ høj egenvægt - gør den unik. Leveres i flere farver.


hockey elementer M3-Systems hockey elementer anvendes som kantbesætning ved gade-hockey områder og skaterbaner. Om vinteren kan de bruges til lukkede ishocky baner. Overfladen er hurtigt tørrende og varme isolerende at side på. Hocky elementerne kan kun monteres på fast underlag.

Rødbrun

Grøn

Sort

Kvadratiske gummiblokke M3 gummiblokke udmærker sig ved lav vægt samt stor stabilitet. Dette gør M3 gummiblokke til et essentielt design-element - enten til brug som design af siddepladser eller som afgrænsningselement. Dette produkt kan bruges enten alene eller i en gruppe. Kan leveres med forankrings beslag til fastgørelse i underlaget.

Rødbrun

Grøn

Sort

Sølvgrå

17


Plastik bundramme M3-Systems plastik bundramme er blevet designet for at muliggøre en økonomisk fordelagtig monterings proces. Plastik bundrammen har med sit specielle ”klik” system, gjort det enkelt at lægge store arealer med gummifliser uden at udføre bekostelig jordarbejde for at klargøre underlaget til en almindelig installation af gummifliser.

blomster kumme Rødbrun

Grøn

Med en diameter på 55 cm og en højde på 50 cm giver denne store gummi blomster kumme masser af plads til træer og buske. Ideel opdeling på P-pladser eller andre steder i bymiljøet, hvor traditionel beplantning ikke er mulig. Den bløde og fleksible konstruktion gør at der ikke opstår skader på hverken blomster kummen eller på køretøjet ved påkørsel. Leveres i flere forskellige farver.

Sort

Pullert Rødbrun

Grøn

Sort

Sølvgrå

Et attraktive design, den nemme monteringsprocedure såvel som en optimal holdbarhed er M3-Systems gummi pullerter ideelle til brug ved indkørsels-partier samt vej- og sti-afgrænsning. Dette produkt fås med reflekser og/eller incl. Kædebefæstigelse. Produkt nedstøbes i beton.


19


m3-system Grauballevej 10 8632 Lemming

Tlf.: 86 87 76 94 Fax.: 86 87 76 92

salg@m3-system.dk www.m3-system.dk

M3 System - Katalog  

Danmarks største sortiment af gummifliser og gummigranulat produkter.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you