Page 5

Weerstanden HVR (International, Pentagon & International GmbH) De verschillende divisies die tezamen de HVRgroep vormen zijn wereldwijd toonaangevend met betrekking tot de productie van een grote verscheidenheid aan weerstanden. Alle vervaardigde weerstanden kenmerken zich door uitstekende eigenschappen en een lange levensduur. HVR International Limited (Verenigd Koninkrijk): keramische koolstof-, hoogspannings-, hoogvermogen- en non-inductieve weerstanden met verschillende toepassingsgebieden, waaronder elektrische transmissie, pulsvermogen, omvormers, aandrijving, dummy loads en pulsvormende netwerken

Wire Wound/ Tape Wound

Dynamic Braking Resistors

HVR Pentagon Limited (Verenigd Koninkrijk): draadgewonden weerstanden, anti-condensatie verwarmers en thermostaten. Typische toepassingen zijn onder meer dynamisch remmen, startweerstanden, laadweerstanden en ontladingsweerstanden. Toepassingsgebieden zijn o.a. tractie, windturbines, schakelmateriaal, defensie, industriële motoren en vermogenselectronica. HVR International GmbH (Duitsland): siliciumcarbid varistoren voor gebruik in een breeds scala aan elektronicatoepassingen, waaronder de industrie, hoogvermogen, communicatie, automatisering en consumentenelektronica.

Ceramic Resistor Assemblies

Anti Condensation Heater

Gassensoren SGX Sensortech Met tientallen jaren ervaring in het ontwerpen en produceren van de meest innovatieve gasdetectie componenten heeft SGX Sensortech de technische expertise om complete oplossingen te leveren welke aan alle eisen voldoen. SGX Sensortech is reeds jaren actief in de verschillende branches; van industriële veiligheid tot de automotive industrie, maar ook op het gebied van hoogwaardige röntgenstralingdetectoren.

Pellistor

Infrared

SGX en AEP zijn er trots op dat we kunnen bogen op een snelle en betrouwbare klantenservice en nauwe betrokkenheid bij uw projecten om er voor te zorgen dat onze oplossingen aan uw verwachtingen voldoen. Wij weten dat u vaak met krappe tijdschema’s werkt en daarom biedt SGX Sensortech één van de snelste levertijden binnen de branche.

Electrochemical

MOS

AEP Components product brochure  
Advertisement