Page 1

Celebrate life anywhere & anytime.

045

SHOPPEN

.nl


Leandra

Kim

Sander

Bianca

‘

‘

Celebrate life anywhere & anytime.


POWERVR SPONS

GROTE SCHOONMAAKBEURT SPORT BEAUTYWORKSHOP PARKSTAD SIERADEN EN SLEUTELHANGERS BONBO COFFEE ARRANGEMENT CADEAUTJE

ELECTRISCH

WORKSHOP TWITTER

AUTOBEDRIJF KERRES

Sandra’s

Wellness

zwangerschapsmassage, ontspanni

hotstonemassage, voetreflex en zwangerschapsmassage, ontspa hotstonemassage en voe

Sandra Bogman Pastoorkuilenweg 45 6432 AB Hoensbroek

M sand

sandrawellnesscenter.nl | T 06

VAN DER MAASSEN | SYLVIA STELTEN | SYLVIA | MARK RENNE


ROUWEN SOREN

TMASSAGE STOELMASSAGE EXPERIENCE COACHINGS GESPREK ONS VOEDINGSADVIES WAARDEBON

H RIJDEN

BEAUTYBEHANDELING

HOTSTONE MASSAGE

s

Center

ingsmassage

n sauna anningsmassage etreямВex.

T 06-50833382 drabogman@live.nl

6 50 83 33 82

MOBIELE SITE


Luijten Advocaten


www.luijtenadvocaten.nl

045 Meer weten? Ga naar www.luijtenadvocaten.nl |

045shoppenNL

SHOPPEN

.nl


Mackintosh the creative Š mpany Uw communicatie en reclamebureau gekoppeld aan kwalitatieve netwerken


Jobstap, het werkt ook voor u!

www.jobstap.nl

Wij van Jobstap werken vanuit onze kernwaarden:

Hersenletsel en werk gaan samen!

Deskundigheid Klantgerichtheid Verantwoordelijkheid Resultaatgerichtheid Investeren in mensen

Follow us jobstapNL

Je bent waardevol op de arbeidsmarkt!

045 Meer weten? Ga naar www.jobstap.nl |

SHOPPEN

.nl

045shoppenNL


Jobstap


GEEL


Creative concept by Mackintosh the creative Šmpany | M-Netwerk.nl


Wil je een Boeddha boekje!? Retweet 045shoppenNL


BOEDDHABOOK

CKINTOSH MA


045 Meer weten? Mail naar info@b-vida.nl|

045shoppenNL

SHOPPEN

.nl


This evolution will be tweeted! #workshopbook

#045shoppenNL


EET TW EET

TW

WORKSHOPBOOK Social Media & Netwerken

CKINTOSH MA


Maurice Renders

DNV-Gecertificeerd Register-Makelaar/Taxateur O.Z.

Bunderstraat 171 6231 EJ Meerssen T: 043-3653346 M: 06-20016924 F: 043-3479750

info@rendersmakelaars.nl

Postbus 202 6230 BA Meerssen

Bunderstraat 171 6231 EJ Meerssen Telefoon: 043-3653346 Telefax: 043-3479750 BTWnr: NL.80.93.22.754.B.01 KVK: 14.06.79.86

E-mail: info@rendersmakelaars.nl

Huisstijl design

Website design

Merchandise design

045

SHOPPEN

.nl

Creative concept by Mackintosh | M-Netwerk.nl Mede mogelijk gemaakt door:

045 juridisch

BQ

OPEN

COFFEE

HEERLEN Open Coffee Club Heerlen

Sticker design

Buitenbanner 4x2 meter design

045 Meer weten? Ga naar www.m-netwerk.nl

045shoppenNL

SHOPPEN

.nl


Liefdesbrief...


045

SHOPPEN ns.nl

emontskeuke

.nl


POW VRO 045

Ken jij een PowerVrouw!? Mail en een foto van de PowerVro


WER OUW 5 - ‘11

ons 50-100 woorden, redactie uw naar info@045shoppen.nl


R: Remy Bordewin | Admirror Finanja - Mackintosh Media Advies - Rolf Jurgen The Elephant Parade in Welten

Rik Feijen

Tim | Parkstad Plus Bianca, Kim & Leandra | Organisatie OCC Heerlen Rolf Jurgen | Foam Design

Creative concept by Mackintosh Media Advies | M-netwerk.nl

10 MEI OPEN COFFEE CLUB HEERLEN SPECIAL EDITION - THE ELEPHANT PARADE MACKINTOSH MEDIA ADVIES - 045JURIDISCH - 045SHOPPEN.NL AANMELDEN VOOR DE VOLGENDE OPEN COFFEE CLUB: INFO@M-NETWERK.NL


k o o b d o o g l e e The little f Cuns

With t a cap ! ital C from creat ivity


I 045 045

SHOPPEN

.nl


045 juridisch

BQ

www.045juridisch.nl

045 Meer weten? Ga naar www.045juridisch.nl |

SHOPPEN

.nl

045shoppenNL


Spaar je tijd en energie : focus!


PowerVrouw 045 / Parkstad Contest 045shoppen.nl wil vrouwen in de regio 045 / Parkstad in the spotlights zetten. Daarom de PowerVrouw 045 /Parkstad contest 2011! De contest start 1 september en eindigt op 30 november. Via de site http://www.045shoppen.nl/index.php/PowerVrouw-045-2011 kunnen jullie stemmen op jullie favoriete PowerVrouw 045 / Parkstad 2011. Een PowerVrouw is een vrouw, die midden in het leven staat. Vrouwen die werken en leven vanuit passie, anderen inspireren, positief zijn en samenwerken met anderen. In iedere vrouw zit een enorme PowerVrouw! Iedere vrouw heeft op haar eigen manier prestaties geleverd in het leven. Iets waar je trots op mag zijn! Is het niet de opvoeding van kinderen (de zwaarste baan van de wereld), een eigen zaak, carrière tijger of als vrijwilliger dan wel een combinatie hiervan. Wil jij iemand nomineren voor de PowerVrouw 045 / Parkstad 2011 contest? Geef haar dan op door een mail, te sturen naar info@m-netwerk.nl en vertel waarom zij een PowerVrouw is. (incl. foto, 5 kernwoorden en 50 – 100 woorden vrije tekst) Nomineren kan t/m 30-09-2011 De winnares wordt bekend gemaakt op vrijdag, 9 december 2011. Locatie & programma volgen nog. De PowerVrouw kun je via de site volgen. Zij heeft de mogelijkheid om meer stemmen binnen te halen met social media: facebook, twitter,linkedIn actuele comments. De PowerVrouwen met de meeste stemmen gaan door naar de finale. De jury zal de PowerVrouw 045 / Parkstad benoemen. De impact op de regio 045 / Parkstad, bijzondere projecten en prestaties zijn onderdelen waarop de jury haar keuze baseert. Stemmen kan vanaf 1 oktober 2012.


De 045-dames in Berlijn! Het lijkt wel de titel van een nieuw avontuur beschreven in een chic flick! De werkelijkheid heeft een aantal overeenkomsten. In real life doen we ieder jaar iets leuks met de dames! En dit jaar hebben we gekozen voor een weekendje Berlijn. Om inspiratie op te doen, leuke dingen te doen en samen te genieten. En ja, het voelt altijd als een avontuur! Nadat we Berlin Airport van alle kanten hebben gezien, vinden we een taxi en rijden naar ons hotel, H10! Ligt naast het winkelgedeelte en is ingericht met veel design. Yessss, het is niet alleen goede fotografie, maar ook in de werkelijkheid ziet het er schitterend uit. We lopen de kamer binnen en zijn gelijk laaiend enthousiast! Wat gaan we als eerste doen, waar gaan we eten, waar is de sauna, heb je die glazen wand gezien?, mooi beddengoed, zacht bed, super strakke inrichting, even bellen dat we er zijn! Ons energieniveau is niet meer te meten en lachend ploffen we op bed. Ons avontuur is begonnen! Voor diegene die ons niet kennen, we zijn niet echt rustige types, maar kunnen heel veel praten. We kletsen erop los en genieten van het heerlijke eten. Al snel begint het grote brainstormen, Ik heb allerlei ideeën en plannen in mijn hoofd. We steken elkaar aan en kletsen, schrijven en schetsen erop los in onze “little feel good” boekjes. Een concept van Mackintosh Media Advies (van de woorden een link maken naar het boekje) De volgende dag trekken we de stad in. De avond van te voren hebben we gefilosofeerd over de invloed van de groeiende economie van China. Het biedt kansen, maar heeft ook negatieve impact op bedrijven in the USA en Europa. De eerste winkel die we tegen komen is een schoenenwinkel. Weer een overeenkomst! Als echte meiden, zijn we even geobsedeerd door shoes! En kunnen we even alleen maar naar de mooie schoenen kijken. En wat zijn ze goedkoop!!! We bekijken iedere schoen en worden heel erg blij. We kijken op de doos en wat zien we: Made in China! Ethisch dilemma, want de schoenen zijn toch wel heel erg mooi! We besluiten om alles te laten staan, want we zouden vandaag een cultuuren kunstdag doen. Op naar het museum! Na ons museumbezoek zijn we even stil. Het leven in de DDR kun je daar interactief beleven. Wat een leven en nog niet eens zo lang geleden! De muur viel ….. Iedereen werd in de gaten gehouden, je eigen kinderen konden je bespioneren, geen vrijheid, alles hetzelfde, aanbod in winkels werd gereguleerd, allemaal zaken die voor ons onbekend zijn. We staan stil bij ons leven nu en meteen begint het grote brainstormen weer! Het 045shoppen.nl concept krijgt nog meer vorm. Dit digitale magazine en de PowerVrouw 045 / Parkstad contest 2011 zijn o.a. voortgekomen uit ons avontuur in Berlijn. Wat een stad, wat een geschiedenis en ja, ook wij zeggen: Ich bin ein Berliner! Wij hebben met heel veel plezier gewerkt aan het eerste digitale 045shoppen magazine en hopen dat jullie net zo genieten van dit magazine als wij.


B’s Easy grill oven dish 2 personen

Groenten Kruiden • 1 aubergine • Zeezout • 1 courgette • Peper • 1 rode paprika • Verse basilicum (handvol) • 1 gele paprika • 3 takjes thijm • 2 uien • Verse oregano (handvol) • 2 tomaten Vis Benodigdheden • 2 stukken zalmfilet • Ovenschaal • Bakpapier • Zilverpapier • Snijplank Leg het bakpapier in de ovenschaal, was de groenten, dep ze droog en begin de groenten in stukjes te snijden. In plakken van ongeveer een halve centimeter, bestrooi de groenten met zout. Dit houdt het vocht vast en zorgt ervoor dat de groenten niet uitdrogen. Bestrijk de groenten, aan beide kanten met wat olijfolie. Strooi de peper over de groenten, snijdt de basilicum, thijm en oregano en strooi ze over de groenten heen. Hoeft niet netjes, hussel alles lekker door elkaar heen. Leg de zalm bovenop de groenten, strooi nog wat zout en peper erop en bedek de ovenschaal met zilverfolie. Zet de ovenschaal in de oven, op ongeveer 200 graden, ongeveer 25 minuten. Controleer of de zalm gaar is. Zo niet, haal het zilverpapier er van af en zet de grilstand van de oven aan en laat de zalm een paar minuten garen. Serveren met aardappels, deze kun je in dunne plakken ook bij de vis en groenten leggen of met stokbrood en kruidenboter of ovenfrietjes.

Heb je nog wat over? Maak de dag erna een heerlijke tosti ? Tip: eet zoveel mogelijk biologisch!

045shoppen magazine editie 003  

045shoppen Parkstad fun gezond