Page 1

VAL OP! Zeg het met een boek

Hans Hermans & Mieke Van Den Ouweland


Copyright Š Compact Publishing/M-idea Eerste editie, oktober 2013 V.U.: Compact Publishing Vormgeving: M-idea, www.m-idea.be Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een digitaal gegevensbestand of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, microfilm of op elke andere wijze zonder voorafgaande, ­schriftelijke toestemming van de uitgever.


... je wil meer impact met je eigen methode? ... je wil kennis delen? ... je wil mensen warm maken voor je diensten? ... je wil jouw klanten adviseren? ... je wil je zaak en jezelf in de markt zetten? ... je wil je ei kwijt?

Zeg het met een boek... wij maken het voor je


Val op!

... tussen de massa

Vandaag komt het er meer dan ooit op aan om het verschil te maken. Niet met de zoveelste nieuwsbrief, brave productfolder of uitgebreide online catalogus. Heb je al eens aan een boek gedacht?


Zo groot als je broekzak Je kiest voor een opmerkelijke aanpak? Groot gelijk. Je hoeft geen encyclopedie te schrijven om op te vallen. Een sterk inhoudelijk boekje kan evengoed 16 bladzijden tellen. En vooral... een boek dat in de binnenzak past reist overal mee met je lezer.

Kies voor hip en toegankelijk Lezers vandaag hebben geen tijd meer, scrollen in 足boeken zoals ze online vluchtig informatie bij elkaar scharrelen. Vraag van hen niet meer tijd dan nodig.

5


Vertel je

verhaal

6


Upgrade je visitekaartje De lange levenscyclus van een boek maakt het tot jouw ideale visitekaartje. Je bundelt het beste van je expertise. Jouw naam en faam worden doorgegeven zonder vervorming, ruis en verkeerde interpretatie.

Stel de lezer centraal Wij kruipen in de huid van de lezer. Op welke vragen wil hij of zij een antwoord? Hoe kan jouw expertise ­toegankelijker gebracht worden? Alles met één doel: hoe zorgen we ervoor dat jouw boek gelezen, doorgegeven en tof bevonden wordt, zodat je groeit als expert?

Schrijf zelf (niet) Kruip je zelf in de pen? Dan voorzien we eindredactie. Of we nemen dit journalistieke werk volledig van je over.

7


Uniek 8

Kies je voor ons, dan kies je voor een uniek concept. Je geniet van maatwerk, geleverd door professionals met een mening. Wij gaan voor persoonlijk advies, leveren kwaliteit en zijn flexibel in planning en aanpak.


Simpel Elk boek dat we maken is uniek, op jouw maat, met onze professionele saus overgoten. In tegenstelling tot het zware en complexe schrijfproces dat een boek maken bij klassieke uitgeverijen is, maken wij er een flexibel en haalbaar traject van.

Jouw naam op de cover Het is jouw naam op de cover, jouw mening, jouw 足verhaal of dat van jouw organisatie. Hier gaan we zorgvuldig mee om. We zijn ervaren in het interviewen, in kennis verwerken tot leesbare teksten en het vormgeven om zo jouw persoonlijkheid of die van je bedrijf te bekrachtigen.

Groen vanaf de basis De zorg voor het milieu is voor ons een evidentie. Zo besparen we nutteloze verplaatsingen, combineren we fiets, trein en wagen en selecteren we duurzaam FSC-papier. Tenslotte voldoen onze Belgische drukkers aan de hoogste ecologische normen.

9


Team spirit ng hi u . s i bl rea n Pu bu zij p t t ke o c pa groo Mie erk ld. m t e Co een s en m s spe dig . a ge no d g n e n is Ha ls t in je a ar at n ha a ĂŠ w k el les in ĂŠ A l bt he

10


Hans Hans Hermans weet als geen ander brede en vak­ specifieke content te herwerken tot hapklare teksten. Met 13 jaar ervaring als journalist bij Gazet van ­Antwerpen, Vacature, Bizz magazine en Trends stelt Hans inhoud centraal. Hoe kunnen we deze lezer ­inspireren en informeren? Hoe brengen we structuur in een chaos aan expertise?  www.compactpublishing.be

Mieke Mieke Van Den Ouweland is artdirector. Ze combineert doorgedreven kennis en ervaring in de drukkerswereld met 20 jaar ervaring als vormgeefster bij onder andere ArtSound, Vacature en het Sportpaleis. Mieke zorgt voor de ­innovatieve en professionele look van onze boeken, garandeert een vlekkeloze druk en ontwerpt huisstijlen, logo’s en afgeleiden op maat.  www.m-idea.be

Netwerk Als creatief duo sturen Hans en Mieke hun netwerk van professionele partners aan. Onze copywriters, eindredacteurs, native speakers als vertalers en drukkerijen zorgen voor foutloze teksten in eender welke taal, en state-of-the-art drukwerk op zorgvuldig uitgekozen ­papier. Intensief betrokken geven zij voor elk project het beste.

11


12


Intense interactie Een boek ontstaat niet zomaar. Het is een wisselwerking tussen jou als klant en auteur, wij als ghostwriter, journalist, vormgever en uitgever. Elk boek is uniek en ontstaat uit het samenspel van taal, pagina-opmaak en beelden. Elke cover die we aan het einde van het proces ontwerpen benadrukt deze uniekheid.

Let’s meet Dankzij een efficiÍnte workflow en creatieve inzichten helpen we je de drempels overwinnen die bij het maken van een boek komen kijken.

100% eigenaar van je boek Bij ons ben je niet gebonden aan een uitgeverij. Je bent vrij om te doen en laten wat je wil met je boek. Geen verplichte en dure afname van eigen boeken. Alle winst uit verkoop en extra sales die het boek genereert, is voor jou.

Respect

We komen onze afspraken steeds na en leveren het boek, de handleiding, brochure of e-boek af zoals je het wenst. De deadline en prijs hangen hierbij af van de wederzijdse samenwerking.

13


Volg ons recente werk op www.compactpublishing.be en www.m-idea.be

14


www.compactpublishing.be

hanshermans CompactPublishing

Kortestraat 23 2930 Brasschaat +32 (0) 485 / 72 74 02 hans@compactpublishing.be

Hans Hermans journalist, uitgever

Boek ons

15


Ooit bij stilgestaan dat een boek hĂŠt visitekaartje is dat je zoekt voor jezelf en je bedrijf? Wij maken jouw boek op maat. Anders dan bij klassieke uitgevers is het boek jouw eigendom.

Hans Hermans,

journalist, auteur en uitgever

Mieke Van Den Ouweland, artdirector en drukexpert

Val op !  

Ooit bij stilgestaan dat een boek hét visitekaartje is dat je zoekt voor jezelf en je bedrijf? Wij maken jouw boek op maat.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you