Page 1

RESERVEDELER til deres belysning

LYSRØRHOLDERE s.2

ELEKTRONISKE REAKTORER s.3

TENNAPPARAT DAMPLAMPER s.3


REPARER LYSARMATURENE Vil dere spare tid og penger? Reparer lysarmaturene når de slutter å virke, i stedet for å bytte de ut! Lyskomponenter har både løsningen og reservedelene! Kontakt oss, så finner vi den beste løsningen for deg.

Holdere til lyskilder

Lyskilder

En måte å fikse en lysarmatur på, kan være å skifte holderen til lyskilden. Lyskomponenter har det største utvalget i Norge av reservedeler til alt som lyser. Blant annet pære- og lysrørholdere i de fleste varianter.

Lyskomponenter lagerfører et stort utvalg av lyskilder til konkurransedyktige priser. LED, sparepærer, lysrør, halogen, damplamper m.m. Våre samarbeidspartnere er Philips og Osram. De har lyssterke lyskilder med en god lyskvalitet.

2. I RESERVEDELER til sykehusdrift


Reaktorer

Reaktorer og tennapparat til damplamper

Vi leverer originale reaktorer til armaturene deres, både elektroniske og konvensjonelle. Lyskomponenter har kompetansen på reaktorer! Av merkevarer lagerfører vi Vossloh Schwabe, Osram, Tridonic, Philips og Helvar.

Til damplamper har vi et bredt utvalg tennapparater, reaktorer og kondensatorer. Både elektroniske og konvensjonelle. Brukes i armatur/lyskastere utvendig f.eks. på P-plasser.

Batterier

Den store reservedelskatalogen

Vi har det dere trenger av batterier, både vanlige og til nødlys. Nødlysbatterier er en ferskvare som vi skreddersyr til deg. Vi produserer batterier etter dine spesifikasjoner og behov. - Raskt, enkelt og korrekt.

Denne katalogen er et nyttig verktøy for teknisk leder/ belysningsansvarlig ved sykehuset. Få den gratis og fraktfritt! Bestill den på tlf: +47 38 00 36 36 eller send en mail til salg@lyskomponenter.no.

RESERVEDELER til sykehusdrift I 3.


Returadresse: Lyskomponenter AS Sagmyra 2A 4624 Kristiansand

REPARER LYSARMATURENE Lyskomponenter AS er importør og grossist av belysing og reservedeler i Norge. Vi leverer kvalitetsprodukter til blant annet elektro-installatører og sykehus over hele landet. Vil du spare tid og penger? Reparer lysarmaturene, ikke bytt dem ut. Ta kontakt med oss neste gang dere trenger reservedeler eller belysning. Send gjerne en mail til salg@lyskomponenter.no eller ring oss på tlf +47 38 00 36 36. Besøk vår hjemmeside www.lyskomponenter.no. Her kan du bla i våre digitale kataloger og få inspirasjon.

Lyskomponenter AS mail: salg@lyskomponenter.no web: www.lyskomponenter.no

adr: Sagmyra 2a, 4624 Kristiansand tlf: +47 38 00 36 36 facebook.com/Lyskomponenter

Reservedeler til belysning på sykehus  
Reservedeler til belysning på sykehus  

Denne brosjyren viser et utvalg av hva Lyskomponenter kan tilby av reservedeler til sykhus