Page 1

Vi 책pner ny avdeling:

P rosjek t b e ly s n i n g


Hva Lyskomponenter sin nye avdeling “Prosjektbelysning” tilbyr profesjonell prosjektering av belysning for eneboliger og leiligheter både interiør og eksteriør.

Hvorfor Åpningen av denne avdelingen er svaret på en stor etterspørsel fra våre kunder. Vi tilbyr belysningsløsninger, der opplevelsen av lys har en sentral rolle.

Når Neste gang du har en kunde som ønsker en skreddersydd plan for belysningen i en eksklusiv bolig eller leilighet, kontakt avdelingen Prosjektbelysning.

Kontakt Ómar S. Gíslason Avdelingsleder Prosjektbelysning

Torbjørn Vatnehol Prosjektleder Prosjektbelysning

t: m: e:

t: m: e:

+47 38 53 12 11 +47 94 01 51 74 omar@lyskomponenter.no

+47 38 00 36 34 +47 46 63 04 38 torbjorn@lyskomponenter.no


Åpningen av avd. Prosjektbelysning Stadig flere kunder stiller høye krav til belysningen i hjemmet. Lyskomponenter prosjekterer de innovative løsningene disse kundene etterspør. Dette vil forsterke ditt forhold til kundene og øke salget. Lysdesigner og -planlegger, Ómar S. Gíslason har mange års erfaring med å lyse opp islandsk vintermørke. Sammen med prosjektleder, Torbjørn Vatnehol skal de levere skreddersydde løsninger som også er lønnsom å montere. Lyskomponenter har ideer, presentasjonsverktøy og produkter som vil imponere. Vi prosjekterer gjerne nytenkende løsninger og er opptatt av at kunden skal få den beste opplevelsen av lys. Gode løsninger - gir gode kunder og stolte montører!

Når din kunde ønsker en skreddersydd belysning, kontakt avdelingen Prosjektbelysning hos Lyskomponenter AS.

Med vennlig hilsen

Torbjørn Vatnehol

Ómar S. Gíslason

Prosjektbelysning Lyskomponenter AS


3D

3D

avd.

Prosjektbelysning

Lyskomponenter leverer nøye planlagte belysningsløsninger til eneboliger og leiligheter, både innendørs, utendørs, uteområder, brygger osv. Til større oppdrag kan vi levere 3D prosjektering, slik at din kunde kan visualisere seg resultatet før bestilling. Kontakt Lyskomponenter sin nye avdeling “Prosjektbelysning” neste gang du har et prosjekt som trenger en prosjektering for belysningen.

Lyskomponenter AS - opplevelsen av lys

Lyskomponenter AS

www.lyskomponenter.no

t: +47 38 00 36 36

e: prosjekt@lyskomponenter.no

facebook.com/Lyskomponenter

Ny avdeling: Prosjektbelysning  

Stadig flere kunder stiller høye krav til belysningen i hjemmet. Lyskomponenter prosjekterer de innovative løsningene disse kundene etterspø...