Page 1

24

I N D F LY T N I N G S K L A R F R A 1 . K VA RTA L 2 0 0 7

LUKSUS EJERLEJLIGHEDER CENTRALT PÅ NØRREBRO

CHOKOLADEFABRIKKEN N Ø R R E B RO


eim H

lsg da

e ad

g Ta

NØRREBRO STATION Mime

Jag t

ej sv en

rsgade

N b re ør d ga ro

NØRREBRO HALLEN

e

Ta ge

Jag

NØRREBRO PARKEN

tve j

e

Jag

ad og br DreE øAr

uen

N

Bispeengb

NØRREBRO RUNDDEL tve j

ødgad Hiller

e

Fakta om Chokoladefabrikken Heimdalsgade 14-16 2200 København N ■ I alt 24 boliger i gennemrenoveret industribygning fra 1893 2-4-værelses lejligheder, areal på 50-115 m2 ■ Møbleret altan ■ Stort, gennemgående lysindfald i de enkelte boliger ■ Højloftede rum ■ Åbne køkkener med inspiration fra New Yorker-stilen ■ Designet af Morten Voss ■ Indlagt højhastighedsnet til internet, tv, IP-telefoni mv. ■ Boligerne udbydes nu til priser fra 1,8 millioner kroner ■ Indflytningsklare – fra 1. kvartal 2007

På de følgende sider kan du besøge Chokoladefabrikken og læse mere om, hvordan Scout Development i samarbejde med designer Morten Voss har udviklet og udstyret de enkelte boliger. Fra plankegulve med varme over Scholtés hvidevarer til fiber-højhastighedsnet er der valgt kompromisløs kvalitet. Kontakt Nybolig v. Annemette Lyng på telefon 35 37 99 22, og hør mere om dine muligheder.


Midt i et af byens mest levende kvarterer. Her indretter vi nu 24 spændende boliger i en karakterfuld industribygning, der danner den ideelle ramme om moderne storbyliv. Velkommen til Chokoladefabrikken.

FORTID MØDER FREMTID I Chokoladefabrikken kombineres nutidig funktionalitet og indretning med den unikke, rå karakter i en historisk bygning fra den tidlige industrialisering. Derfor bliver det en attraktiv adresse for dig, der ønsker det bedste af to verdener: atmosfære og optimal boligkomfort.

Chokoladefabrikken “Elisabethsminde” – også kaldet Hintz & Co – havde til huse i bygningen i den første del af 1900-tallet. Her producerede de chokolader så fine, at de leverede til det kongelige danske hof.

Når du kommer til at bo her, kan du hver dag glæde dig over den nyrenoverede ejendom. Fra porten og gårdanlæg til den flot istandsatte opgang med ny trappe og med adgang til de nyetablerede altangange. Og inde i boligerne er der tænkt over hver detalje med henblik på at opfylde nutidens og fremtidens krav til funktionelle boliger. Det gælder for eksempel brugen af ny teknologi, der øger sikkerheden og sænker omkostningerne. Men også indretningen af fællesfaciliteter og rumdisponeringen i boligen beviser, at du ikke skal gå på kompromis, selv om du vil bo i et markant hus i byens hjerte.

5


Designer Morten Voss. Morten Voss står for indretningen af lejlighederne i Chokoladefabrikken. Der er derfor tænkt over både det overbevisende helhedsindtryk og de skarpe detaljer, der afspejler bygningens industrihistorie og giver den sin egen personlighed.

SMUK HELHED RUSTIKKE DETALJER De tidlige industribygninger fra slutningen af 1800-tallet har deres egen charme. De er solidt bygget i mursten og vidner om den tidlige industrialisering, hvor godt håndværk var en selvfølge. Det gælder også Chokoladefabrikken, hvis karakter er bevaret, selv om den indvendig er fuldstændig fornyet og bragt up to date. Det sikrer din investering. De nye installationer til vand, fjernvarme og el kombineret med avanceret styring af forsyningerne til boligerne giver lave omkostninger og en problemfri hverdag. Frovin leverer kitfalsede vinduer med energiglas i samme stil som de gamle. De nye vinduer er funktionelle og holder på varmen.

6

Alle boliger får indlagt kabler i optisk fiber og kan udnytte højhastighedsnet til internet, IP-telefoni, tv mv. Den nye isolering og de nye vinduer betyder et lavt varmeforbrug og et behageligt indeklima. Og de eksklusive Dinesen plankegulve har gulvvarme, tilsluttet det nye fjernvarmeanlæg. 7


Udstyret til det 21. århundrede. Boligerne i Chokoladefabrikken har køkken og bad, der er både praktisk og elegant indrettet. Overalt er der valgt kvalitetskomponenter og -materialer, så hverdagen bliver komfortabel, tidsbesparende og energirigtig.

Eksklusive hvidevarer fra Scholtés Det nyudviklede køleskab med de praktiske og energibesparende skuffer er blot en enkelt detalje i de Scholtés-hvidevarer, som boligerne i Chokoladefabrikken er udstyret med. Designet er elegant og diskret, og både køle- og fryseskab er energiklasse A+.

Vask og Armatur Den kvadratiske planforsænkede vask fra Eico giver sammen med det flotte og praktiske Eico Quattro-armatur køkkenet en moderne og praktisk afslutning.

ET FUNKTIONELT OG

MODERNE LIV

I 1892 tænkte ingen på induktionskogeplader, fryseskabe, kondenserende tørretumblere, opvaskemaskiner og andre af de bekvemmeligheder, vi tager for en selvfølge. Derfor kræver det omtanke at bringe en historisk bygning på omgangshøjde med dagens muligheder. Det er ikke desto mindre lykkedes for designer Morten Voss og arkitekt Bryndís Stefánsdóttir fra Galleri Nordlys. Planløsningen tager afsæt i et tidssvarende boligbehov og gør dagligdagen komfortabel uden at give køb på den unikke atmosfære. Dette betyder blandt andet, at pladsudnyttelsen er optimeret og fleksibel og ikke mindst, at der er brugt de ekstra kvadratmeter, et reelt funktionelt, moderne badeværelse kræver. Mange af boligerne kan valgfrit indrettes med 2 eller 3 værelser, så de egner sig til både en single, et par og et par med barn. Et stort åbent køkken og de gennemlyste stuer udnytter pladsen optimalt/effektivt uden at bruge spildplads på fordelings-entre.

8

Til store middage og travle hverdage

Indbygget “vinkælder”

Det keramiske bordkomfur med induktionskogeplader og fingertouch betjening reagerer lynhurtigt, når stjernekokken går til gryderne. Og indbygningsovnen har pyrolytisk selvrens, så du ikke selv skal rense ovnen på travle dage.

Til god mad hører god vin.Alle lejligheder har indbygget kvalitets-vinkølekab fra Samsung i eksklusivt design med plads til 29 flasker. Køleskabet har fem hylder og en displayhylde længst nede til at vise etiketter på udvalgte vine i skabet.

9


10

Boligerne i Chokoladefabrikken får kvalitetskøkkener designet af Morten Voss i højglans finish, udført i hvidt. Med sin udførelse i massiv egetræ er bordpladen både karakterfuld og nem at holde ved lige. Der er opbevaringsrum med indbygget el-stik bag køkkenbordpladen, hvad der giver den mere dybde og gør det nemmere at finde køkkenredskaber og de ting, man bruger ofte. Design af både køkkenelementer, køle-/fryseskab samt opvaskemaskine er højt prioriteret, da det er et åbent køkken, der spiller med i boligindretningen.

11


Vask og armatur Dansani Square håndvask med armatur fra Hans Grohe placeret direkte på flot Corian-bordplade og med lys under dobbeltskabe med spejle.

Indbygget vaskemaskine/tørretumbler Som standard er boligerne udstyret med vaskemaskine og tørretumbler indbygget under håndvasken i badeværelset . Der er valgt kvalitetskomponenter, der passer perfekt til badeværelsets moderne indretning og er både støjsvage og energibesparende.

Philippe Starck-toilet og Milton-håndklædetørrer Duravit Starck-hængeskål med indbygget cisterne. Flot, hygiejnisk og tidløst.Yderligere er badeværelset monteret med hvidlakeret håndklædetørrer fra Milton samt armaturer fra Hans Grohe.

Sorte fliser og bruseniche med mosaiksten Gulvet er naturligvis forsynet med gulvvarme ligesom resten af boligen. Der er lagt matsorte Evolution-fliser, ligesom brusenichen er beklædt med mosaiksten.


Gårdmiljøet er en sand oase i storbyen. I forbindelse med renoveringen af bygningen er gården bag Chokoladefabrikken, samt den fælles terrasse på 1. sal ligeledes blevet gennemrenoveret. Designer Morten Voss har lagt linjen, så fællesområderne ligger i forlængelse af tankerne bag indretningen af boligerne. Ud- og indvendigt fremstår Chokoladefabrikken helstøbt og gennemført.

UDENDØRS NYD LIVET UDENFOR Med altaner til alle boliger, fælles gårdmiljø, terrasse samt renoverede og flisede facader er det nemt at opleve de udendørs glæder i Chokoladefabrikken. De 2,3 m brede altangange sikrer dig en hyggelig altan i hele lejlighedens længde. De er som standard udstyret med bord og to stole af høj kvalitet. I Chokoladefabrikken kan du med andre ord “skrue ned” for byen, når du vil fordybe dig og slappe af. I 1. sals højde er der direkte udgang til altangangen og en 50 m2 stor fællesterrasse, hvor man kan mødes og nyde samværet med ens egne gæster eller de øvrige beboere. Terrassen er belagt med vedligeholdelsesfrit, hårdt træ og er ligeledes udstyret med havemøbler af samme fabrikat som i gården og på altaner.

14

Her kan du nyde livet individuelt eller sammen med de andre, som du ønsker det. De filsede vægge er kombineret med antracitfarvede sokler, og der er anlagt nye bede med blomster og træer. Belægningen er brosten, og der vil være både opbevaringsrum og cykelgarage. Som noget unikt indrettes et udekøkken i gården. 16


Tradition og nytænkning. På Nørrebro mærker du den uforfalskede storbystemning, for her brydes tradition og nytænkning, historie og fremsyn. Caféer, butikker, boliger og specialforretninger. Det hele trives side om side og skaber et levende bybillede.

BYENS BANKENDE HJERTE Beliggenheden kunne ikke være bedre. Og den bliver bare endnu mere attraktiv med tiden. Området omkring Nørrebro Station er under forvandling. Her kommer attraktive specialbutikker, spændende kulturtilbud og andre nye koncepter til i disse år. Du er tæt på Nørrebro Station, den eneste klassiske højbane i byen og et knudepunkt i den kommende Metro Cityring. Der er få minutter til en stor Føtex, og du har et stort antal fødevarebutikker og caféer lige ved hånden. Skal du ud af byen i en fart, er der kun fem minutter i bil til motorvejen.

Området er omfattet af Københavns Kommunes kvarterløftprojekt for Mimersgadekvarteret, der er blevet støttet af Realdania-fonden og Københavns Kommune med 100 mio. kr. Projektet løber over en 5-årig periode fra 2004 til 2010. Der foreligger allerede konkrete planer, og derfor er området det næste attraktive hotspot i byen. Læs mere på www.mimersgadekvarteret.dk. og www.kvarterloeft.kk.dk.

17


Mimers Plads I direkte forlængelse af ejendommen bliver der anlagt en hel ny plads: Mimers Plads. Visionerne for Mimers Plads er at anlægge en plads af internationalt format med spændende muligheder for leg og ophold. Partnerskabet mellem Københavns Kommune og Realdania-fonden har sammen med områdefornyelsen i Mimersgadekvarteret afsat et større millionbeløb til anlæg af en Mimers Plads, så der er vægt bag de store visioner for denne nye plads. Udformningen af pladsen vil formodentlig ske i slutningen af 2006, når et arkitektfirma efter høring blandt borgerne i kvarteret, laver en skitseplan for en af Københavns mest spændende pladser.

18

Grønne omgivelser giver lys og luft

SODF

(TCIVOCPFUJCNNGTPG  TÓFUVGPUXKNNCU[FHQT VQNFD[IPKPI  R¾&5$CTGCNGV

/KOGTU2NCFU

/KOGTUICFG*GKOFCNUICFG

<GUH1¡U

Umiddelbart over for Chokoladefabrikken er der åbent, lyst og grønt. Her er der udviklet en park i forbindelse med hele den grønne “stribe”, der skærer sig igennem Nørrebro lige ved siden af bygningen. En cykelsti fører både vest- og østpå, og der er mulighed for direkte udgang fra gården. Det betyder lys og luft samt fri udsigt mod Nørrebro Hallen og Nørrebrogade.

0ÓTTGDTQICFG Chokoladefabrikken

XGF0ÓTTGDTQJCNNGP

19


PLANTEGNING STUEN

Heimdalsgade

Mimersgade

Til gården

Forældrekøb Stueetagen vil blive omdannet til lejligheder i løbet af foråret 2007. En stor del af stueetagen har over 4 m til loftet, og mange lejligheder vil derfor få hems og direkte udgang til den fælles gård eller en lille privat gård bag den fælles tagterrasse. Der vil komme 7-8 lejligheder på mellem 50 og 90 m2.

Studieboliger er en mangelvare. Derfor er en stadigt mere populær løsning, at forældrene køber en ejerlejlighed og lejer den ud til børnene. Ved forældrekøb af lejlighed får forældrene en lejeindtægt, og renter og udgifter kan i nogen grad trækkes fra i skat. Hvis boligpriserne samtidig stiger, som det har været tilfældet i de seneste år, kan lejligheden blive en god økonomisk investering. Også for børnene er forældrekøb en attraktiv mulighed. De kan nøjes med at betale en rimelig husleje – den skal dog svare til markedsprisen – og kan søge om boligstøtte. Mange vælger desuden at leje et værelse ud til for eksempel en studiekammerat. Størrelsen betyder også, at boligen efter endt studium kan fungerer som seniorbolig for forældre.

20

Hvad skal du overveje? Det er blandt andet vigtigt at vælge den skattemæssigt rigtige konstruktion. Man kan vælge virksomhedsskatteordning, personskatteordning eller kapitalafkastordning, men her tillader pladsen ikke at komme med en uddybende beskrivelse af forholdene. Ønsker du mere information om de skattemæssige forhold og om et senere salg af lejligheden, kan du begynde med at kontakte din Nybolig-mægler. Nybolig kan svare på de fleste af dine spørgsmål og kan henvise dig til de eksperter, du bør tage med på råd. Læs også mere på www.nybolig.dk

21


PLANTEGNING 1. SAL

Heimdalsgade

Mimersgade

Til gården

Vil du købe til udlejning? Mange investerer i ejerboliger med henblik på udlejning i kortere eller længere tid. Med en færdig pakkeløsning har vi gjort det ekstra nemt i Chokoladefabrikken.

Der er 2 lejligheder på hver 115 m2 beliggende på 1. og 2. sal. Hver lejlighed har altan på 8 m2 med udsigt over den kommende Mimers Plads, samt 3 franske altaner. Lejligheden er indrettet med stort badeværelse samt 2 til 4 værelser efter eget valg.

22

Der kan være mange grunde til at købe en ejerbolig med udlejning for øje. De fleste ser det som en langsigtet god investering, hvor der er mulighed for selv at disponere over lejligheden, når man for eksempel trækker sig tilbage fra arbejdsmarkedet, eller børnene skal til at studere. Uanset grunden har vi gjort det ekstra nemt at købe til udlejning i Chokoladefabrikken. Takket være en aftale med den førende Buy to Let-ekspert, Scandia Housing, kan du gøre brug af en pakkeløsning, hvor forarbejdet er gjort. Du skal blot tage beslutningen.

Hvordan foregår det? Gennem samarbejdet med Scandia Housing får du en både realistisk og professionel vurdering af lejeindtægt og økonomi i dit investeringsprojekt. Og du får rådgivning, tips og forslag til, hvordan ejerlejligheden lejes bedst ud og meget mere. Derudover kan du vælge at lade Scandia Housing stå for administration af udlejningen, ligesom der også er mulighed for at sikre huslejeindtægten. Læs mere på hjemmesiden www.scandiahousing.dk, og kontakt Scandia Housing for uddybende information.

23


PLANTEGNING 2. SAL

Heimdalsgade

Mimersgade

Til gården

Designer Morten Voss Morten Voss åbnede i 1996 Voss Co Living i gamle fabrikslokaler i Valby. I 1999 blev han som den første designer nogensinde kåret som Årets Fund af Carlsberg, da de for sjette gang uddelte arbejdslegater til unge,“som i særlig grad havde gjort sig bemærket inden for det kreative og kulturelle liv.” Der er 2 lejligheder på hver 95 m2 beliggende på 1. og 2. sal. Hver lejlighed har altan på 4 m2 i forbindelse med gangbro og er indrettet med stort badeværelse samt 3 eller 4 værelser efter eget valg.

24

I efteråret 2006 præsenterede Morten Voss en ny loungemøbelserie i samarbejde med Fritz Hansen A/S. En designserie, hvis formsprog tydeligt er i familie med FlightDeck, en af designerens mest kendte kreationer. FlightDeck har en bordplade af rå, støbt beton og ben af poleret aluminium i en spinkel, forfinet rokokoform.

Morten Voss’ tegnestue er med i en del design- og indretningsprojekter for bl.a. Q8, Københavns nye in-sted “Grill Bar” lavet af Olsen-folkene og en række boligprojekter som f.eks. Benzons Fabrikker (www.benzonsfabrikker.dk) ved Halmtorvet, som har været med til at give Morten inspiration til udformningen af Chokoladefabrikken.

25


PLANTEGNING 3. SAL Heimdalsgade

Mimersgade

Til gården

Arkitekten bag projektet Den omfattende renovering varetages blandt andet af arkitekt Bryndís Stefánsdóttir. Hun har stor erfaring med ombygninger, men arbejder også for den nordiske kunst. Der er 9 lejligheder på hver 75 m2 beliggende på 1., 2. og 3. sal. Hver lejlighed har altan på mellem 4 og 8 m2 i forbindelse med gangbro og er indrettet med stort badeværelse samt 2 eller 3 værelser efter eget valg.

26

Som navnet antyder, har Bryndís Stefánsdóttir rødder i Island, men hun har studeret i Danmark og tog i 1993 sin afgang som arkitekt fra Kunstakademiets Arkitektskole i København. Hun har været selvstændig arkitekt siden 1996. Opgaverne har blandt andet omfattet til- og ombygninger, der er blevet gennemført med stor respekt for de kvaliteter, der karakteriserer både bygning og omgivelser. Bryndís Stefánsdóttir tager afsæt i den aktuelle opgave og søger altid at tilføre nye tanker i pagt med det eksisterende udtryk. Det er også tilfældet med Chokoladefabrikken.

Det er ikke normalt, at arkitektens tegnestue også er et galleri, men sådan er det for Bryndís, der for to år siden etablerede Galleri Nordlys. Galleriet har opnået støtte fra Nordisk Råd for sit arbejde, der fokuserer på fremme af den nordiske samtidskunst. Arkitekturen og kunsten er derfor to sider af samme sag hos Galleri Nordlys i Frederiksborggade i København. Bryndís Stefánsdóttir har fået en partner på tegnestuen og er klar til flere og større opgaver, og samtidig byder galleriet på nye udstillinger. Se mere om kunst og arkitektur på www.gallerinordlys.dk

27


PLANTEGNING 4. OG 5. SAL

LEJLIGHEDSOVERSIGT

Kroner pr. måned**

Antal

Kvadrat meter*

1. Fællesomkost.

2.Varme

3.Internet m.m.***

1+2+3

13

718

327

105

1.150

62

4

646

305

105

1.056

73

72

8

748

376

105

1.229

104

71

70

8

728

358

105

1.191

Lejlighed

105

67

66

9

7

687

393

105

1.185

Lejlighed

106

66

64

6

677

402

105

1.184

Lejlighed

107

74

72

759

473

105

1.150

Lejlighed

108

52

50

533

292

105

1.056

Lejlighed

111

75

68

8

769

292

105

1.165

Lejlighed

112

75

68

8

769

292

105

1.165

Lejlighed

113

75

68

4

769

292

105

1.165

Lejlighed

114

95

88

4

974

349

105

1.428

Lejlighed

115

115

108

8

1.179

517

105

1.801

Lejlighed

121

75

68

4

769

292

105

1.165

Lejlighed

122

75

68

4

769

292

105

1.165

Lejlighed

123

75

68

4

769

292

105

1.165

Lejlighed

124

95

88

4

974

349

105

1.428

Lejlighed

125

115

108

8

1.179

517

105

1.801

Lejlighed

131

75

68

6

769

270

105

1.143

Lejlighed

132

75

68

6

769

274

105

1.148

Lejlighed

133

75

68

4

769

265

105

1.139

Lejlighed

134

68

60

4

697

243

105

1.045

Lejlighed

94

110

100

6

1.128

500

105

1.733

Lejlighed

95

85

80

50

871

350

105

1.326

Nr.

Brutto

Netto

Lejlighed

101

70

69

Lejlighed

102

63

Lejlighed

103

Lejlighed

Altan

Hems

Fr. altaner

Stue

1. sal

3

2. sal

Scout Development Øverst oppe ligger ejendommen perle. En 85 m2 stor lejlighed med fransk altan, samt direkte adgang til privat 50 m2 tagterrasse, der ligger med udsigt over byen, og alligevel med læ grundet tagets konstruktion. Mulighed for spa eller townhouse eller lignende. Den ultimative bylejlighed.

Scout Development A/S, der er ejet af Claus Hjort og John Kähler, står bag udviklingen af Chokoladefabrikken. Scout Development arbejder med ejendomsudvikling til udlejning og salg. Ejerkredsen er erfarne og seriøse projektudviklere, med egen ejendomsportefølje, og fokus på koncept og unikke løsninger.

3

3. sal

4. og 5. sal

28

1

* Beregnet ud fra arkitektens tegninger. Landmåleropmåling følger. ** Fællesomkotninger beregnet ud fra ejerforeningens 2007-budget.Varme beregnet af ingeniør. ***10 MB internet, telefon og 12 fjernesynskanaler gennem Parknet, www.parknet.dk

29


MATERIALEOVERSIGT

Vi har bedt Morten Voss om at skabe en helhed i indretningen, og nedenfor er beskrevet, hvilke materialer vi har valgt. Oversigten er vejledende, idet der kan være variationer fra lejlighed til lejlighed.

Udvendig

Indvendig

Køkken

Bad

Facader Filset facade mod gård. Nye tagrender. Nyistandsat port.

Gulve Fyrretræsgulv fra Dinesen Gulve. Massive 135 mm planker der er behandlet med lud og hvidolie.

Voke-køkken med højglanslåger i hvid og med sort sokkel designet af Morten Voss. Opbevaringsrum m. el-stik bag køkkenbordplade.

■ Bruchseniche, off-white glasmosaiksten 80x120 cm ■ Afskærmet med hærdet glas

Gulvvarme Zoneopdelt gulvvarme i alle rum via nyinstalleret fjernvarmeanlæg sikrer behagelig og billig opvarmning. Varmemåler i hver lejlighed.

Bordplader, køkkenvask og armatur Bordplade i 40 mm olieret eg. Eico Square B planforsænket køkkenvask. Eico Quadro HT 16765 køkkenarmatur.

Indgangsparti og trappe Nyrenoveret port og trappeopgang med kaldeanlæg og ny trappe i stål og håndlister af træ. Vinduer, indgangs- og altandøre Frovin-koblede og kitfalsede termovinduer med energiglas. Se www.frovin.dk. Altangang Altangange på 23 m i beton.Værn med håndliste i træ og udfyldning i glas. Indfarvet skridsikker belægning med kvarts.

Vægge Isolering, 2 lag gips, spartel og maling.

Altaner (afh. af lejlihedstype) Håndliste er udført i træ og udfyldning i matteret glas: 1. Altaner i forbindelse med gangbro. 2. 3500x1300 bestående af bærende underramme beklædt med eternitplade. 3. Franske altaner.

Fodlister Hvidmalede.

Terrasse 50 m2 med hårdt-træsbelægning, og håndliste er udført i træ og udfyldning i matteret glas.

Ventilation Central udsugning fra køkken og bad. Ventilationsspjæld i 1-2 vinduer pr. værelse.

Tag Nye tagrender. Skiffer og zink på mansardtag udskiftet.

El og lamper Hver bolig udstyres med HPFI gruppetavle. Boligen udstyres med udtag og stikkontakter.

Gård Filset og malet. Nyistandsatte rum til renovation, cykler, havemøbler og depot. Brosten lægges om, og der etableres blomsterbede og udekøkken med vandtilslutning og grill. Depotrum Depotrum i kælder/gård til hver lejlighed. Havemøbler 2 stk. stole og et bord pr. lejlighed, samt havemøbler til fælles terrasse og gård. 30

Lofter Synlige betonbjælker beklædt med gips. Lofter og toiletrum med glat gipsloft spartles og males.

Indvendige døre Til værelser, hvidmalkede skydedøre. Til badeværelse, hvidmalet dør.

Hvidevarer ■ Scholtés ovn, 56 liter netto, koldlåge, pyrolytisk selvrens, 9 programmer, børnesikring og katalysator. Model FM 36.1 AN ■ Scholtés induktions-bordkomfur med finger-touch og børnesikring. Model TI 6514 NR ■ Scholtés integrerede opvaskemaskine, AAA, 45 DB og turboDry. Model LVTI 12-67 ■ Scholtés integrerede skuffe-kølekab, A+, 190 l./netto 150 l. Model RT 19 AAI ■ Scholtés integrerede underbygnings-fryseskab. Model BFS 12/L ■ Udtræks-emhætte tilsluttet centralt ventilationsanlæg. Exhausto ESL 140 AE

■ Gulvklinker fra Evolution Banio, 33,3x33,3 cm ■ Vægge spartlet og malet i antracit Sanitet og armatur, bad ■ Væghængt toilet fra Duravit Stark, hvidt ■ Håndvask Dansani Square 70x45x8 cm, hvid ■ Armatur håndvask. Hans Grohe Tallis S ■ Brusearmatur Hans Grohe Eco 1001 Sl ■ Håndklædetørrer Milton Atoll, hvid 748x450 Inventar bad Stort spejl er placeret på skab over vask. Spot under skab. Halogenspot i loft. Skabe under bordplade med vaskemaskine og tørretumbler. Bordplade i compocit, hvid. Hvidevarer Electrolux vaskemaskine og tørretumbler.

Vinkølekab Vinkøleskab i sort, børstet stål. Model Samsung RW13EBSS til 29 vinflasker. >45 DB.Violet lys indvendigt og to temperaturzoner. Digitalt overskueligt display. Udstyret med lås.

Internet, telefon og antenne Hver lejlighed har udtag til Internet, tv og telefon fra 3-4 steder. Parknet højhastigheds-fibernet er fremført til hver lejlighed. 12 tv-kanaler, 10 MB internet og telefon fra 105 kr. pr. måned. Se www.parknet.dk. Garderobeskabe Indbyggede skabe i soveværelse med glatte hvide skydelåger.

31


Kontakt Nybolig Nørrebro Telefon 38 19 55 22 Nybolig Nordvest Annemette Lyngh Telefon 35 37 99 22

Gammelt møder nyt … og smukke boliger opstår. Chokoladefabrikken giver dig det bedste af begge verdener: Historisk atmosfære og nutidig funktionalitet. Samlet i en smuk helhed. Designet af Morten Voss. Højloftet boliger, nogle med hems.

Kompromisløs kvalitet Scholtés hvidevarer, Dinesen plankegulve, Frovin kvalitesvinduer, specialdesignet køkken af Morten Voss, nyinstalleret el, vand og fjernvarme. Der er valgt de bedste produkter til de nye boliger.

Moderne boligkomfort Fiberoptisk netværk til IP-telefoni, tv og internet med individuel tilkobling. Gulvvarme overalt i boligen.Vinkøleskab. Den høje boligkomfort giver dig mange muligheder og daglig trivsel.

Eksklusivt badeværelse Badeværelset har vaskemaskine/tørretumbler samt bruseniche beklædt med mosaiksten. De sorte fliser og det indbyggede belysningskoncept giver et elegant og helstøbt look.

Specialdesignet køkken Køkkenet er i hvid højglans-finish, med massiv egetræsbordplade. Det er specialdesignet for optimal funktionalitet og udstyret med bl.a. Scholtés nyudviklede skuffe-køleskab samt fryser, opvaskemaskine, bordkomfur og ovn.

Lave driftsomkostninger Nye installationer, effektiv varmestyring og god isolering er alt sammen med til at sænke omkostningerne. Det samme gælder gulvvarmen og de lave fællesudgifter.

Altaner, terrasse og gårdmiljø “Skru ned” for byen med bygningens udendørs arealer, hvor du kan nyde livet under åben himmel. Alle boliger har altan – på nær stueetagen, og der er fælles terrasse og hyggeligt gårdmiljø.

Dynamisk lokalområde i byen

CHOKOLADEFABRIKKEN N Ø R R E B RO Heimdalsgade 14-16 2200 København N

Er du glad for specialbutikker og deres væld af friske råvarer, så har du fundet det rette sted. Området vrimler med gode butikker, caféer og en stor Føtex kun tre minutter væk og Nørrebro Station det samme.

Chokoladefabrikken  

Salgsbrochure

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you