Page 1

O M LY N G E J E N S E N Lynge Jensen tilbyder individuelle elevatorløsninger, uanset om kunden har brug for en ny eller skal renovere den eksisterende. Løsningerne tilbydes i samarbejde med installationsfirmaer i branchen, og vores styrke er specialbyggede kabiner, skydedøre og skakte udført i et flot design. Hærværkssikring og branddøre er ligeledes en central del af Lynge Jensens kompetencer. Løsningerne er kendetegnet ved at kombinere stærkt design med høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Det sker i et samspil mellem yderst erfarne medarbejdere, der sætter en ære i at levere førsteklasses håndværk, og indkøb til den rette pris.

MODERNISERING AF ELEVATORKABINER

Et samarbejde med Lynge Jensen byder på et aktivt samspil med kunden, hvor pålidelighed, tro værdighed og tillid er i cent rum. At levere i den rigtige kvalitet og til aftalt tid er et adelsmærke for os.

consulting sales staffing support


Elevatoren holder ikke evigt, og på et tidspunkt skal

uanset om man er til mahogni eller laminat, kan Lynge

der udskiftes sliddele og måske en gennemgribende

Jensen levere spændende løsninger i en høj kvalitet.

PRODUKTER

renovering af mekanikken og styringen. Det kan være temmelig kostbart, men bagefter ser elevatoren ud som

Beklædningen i en elevatorkabine har stor betydning

før.

i forhold til den daglige brug. Små elevatorer kan fx

hvor der er lagt vægt på design og

belysningen kan have betydning.

plade ”Ledernaben” – lædermøn-

brugervenlighed. Udviklingen og tilpas-

ster. Pladen er monteret med natur

ningen af egne produkter er typisk for

Hos Lynge Jensen stopper vi ikke før den bedste løsning

anodiserede aluminiumsprofiler og

Lynge Jensen, da vi ofte oplever, at de

med fenderlister i fyrretræ samt

løsninger som allerede er på markedet

kommer til at se ud som ny for små midler. Kabinen kan beklædes med næsten enhver form for

række produkter i høj kvalitet, Modernisering med mønsterpræget

komme til at virke større med en spejlvæg, ligesom Her kan Lynge Jensen A/S sørge for at også kabinen

Lynge Jensen tilbyder en lang

er fundet både i forhold funktion og design.

materiale, uanset om årsagen er design, noget praktisk

håndliste Ø38 i slebet rustfri.

enten ikke opfylder kundens ønsker eller kravene til kvalitet. Med vores

eller glæden ved den nuværende beklædning. Men

kombination af velkendte produkter og teknikker er kunden altid sikker på at få

Lille kabine 1.100 x 1.400 mm beklædt med lyse laminatplader fastholdt med naturanoidiserede aluminiumsskinner. Samtidigt er monteret nye håndlister i rustfri stål Ø38,et sikkerhedsspejl og ny spot belysning.

Modernisering af elevatorkabiner fra Lynge Jensen A/S Forespørg for den nyeste prisliste eller tilbud på netop jeres projekt. I kan findes os sammen med tegninger og manualer på vores hjemmeside www.lyngejensen.dk eller ringe +45 8678 3355.

Kabinen er beklædt med mønsterpræget rustfri stål og specielle lyskasser, for at sikre kabinen mod hærværk. Samtidigt er gulvpladen i aluminiums dørkplade bukket op på kanterne og fuget tæt i alle samlinger. Mønsterpræget stål er mere modstandsdygtigt overfor ridser og holder sig pænere ved hårdt brug. (billede fra Bøgeparken Vollsmose).

TEKNISK BESKRIVELSE

Kabine moderniseringer kan laves på mange forskellige måder, og løsningen skal afspejle elevatorens anvendelse. I visse tilfælde er den eksisterende kabine ikke stabil nok til en modernisering, så derfor bør kabinen besigtiges af en fagmand før det besluttes om en modernisering eller en udskiftning gennemføres. Moderniseringer sker normalt med en indvendig beklædning med træplader med laminat eller med slebne stålplader, men mulighederne er mange. Se eventuelt www.formica.dk for inspiration i forbindelse med valg af farver med mere. Beklædningen monteres i natur anodiserede aluminiumsskinner og beklædningen vil have en tykkelse på 3 - 8 mm, så kabinen bliver lidt mindre efter en modernisering. Indgangspartiet skal ofte tilpasses eller udskiftes, men det er en fast rutine for vore montører. Udover beklædningen af sider og loft, kan vi montere nyt spejl, håndlister, belysning eller måske et klapsæde. Belysningen laves ofte med nedsænket loft og indirekte belysning eller måske vore nye energivenlige LED spots. Godselevator med nye sider i hvid laminat og nye kraftige bøge fenderlister.

den optimale elevatorløsning.

Modernisering af elevatorkabiner  

I visse tilfælde er den eksisterende kabine ikke stabil nok til en modernisering, så derfor bør kabinen besigtiges af en fagmand før det bes...

Modernisering af elevatorkabiner  

I visse tilfælde er den eksisterende kabine ikke stabil nok til en modernisering, så derfor bør kabinen besigtiges af en fagmand før det bes...

Advertisement