Page 1

Twist Rullegardiner ™

Smukke transparente striber. Uendelig fleksibilitet.

1


Lysindfald med et twist Med det fleksible Twist™ Rullegardin fra Luxaflex® får du moderne, stilrene gardiner. De kommer i talrige væv, som kan tilpasses enhver udsigt. Justér let gardinet og nyd de transparente og tætte striber, som glider forbi hinanden og regulerer lyset som penselstrøg gennem hele huset. Resultatet er et varieret lys, lag på lag, som bløder stemningen op og giver dig lysindfald med et twist.

Twist™ Rullegardin Fleksibel indstilling Lad lyset strømme ind eller skærm helt af ved at indstille de transparente og tætte striber præcis som du vil.

2

Eksklusiv betjening Twist™ Rullegardin betjenes nemt ved hjælp af en kæde i eksklusiv aluminium – eller via motorbetjening.


Unikke striber Twist™ fås i forskellige stribebredder, der hver især giver et unikt udtryk i vinduet. Vælg mellem striber på 7,5, 11 og 13,5 cm.

Overflødighedshorn af væv Kast dig ud i et overflødighedshorn af valgmuligheder med Twist™ kollektionens væv i forskellige farver, strukturer og mønstre.

3


Træk for og nyd udsigten Et vindue er en ramme. En ramme om lys og luft, men også en ramme om et væld af muligheder for at præge dit hjem. Luxaflex® leverer inspirationen til, hvordan du kan udfylde hjemmets rammer med gardiner og persienner i alverdens farver og former.

Art. nr. 032 013

Hvem siger, du ikke kan nyde udsigten, når der er trukket for?

Designed by Luxaflex. ® Inspired by you.

www.luxaflex.dk

Twist Rullegardin  

Lad dig inspirerer af smukke fleksible rullegardiner, som twister det traditionelle.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you