Page 1

ShABBY chIc Fiks stilen med Kirsch


Kirsch styleguide


SHABBY CHIC Det lukter rent og naturlig med såpe og hjemmebakte boller. Nærvær og ettertanke er viktige komponenter i et økologisk levesett. Den sunne og naturlige livsstilen fremgår i både innredning og matlaging.

SLIK SKAPER DU STILEN. Foren det romantiske, klare hvite med det landlige, uskyldige naturlige. Ulike hvite nyanser og naturlig slitt tre setter stilen sammen med bomull- og lintekstiler i form av duker, gardiner, puter og matter i lyse farger som beige og grå. Dekk på med rustikk porselen.

DETTE TRENGER DU. Vi har brukt Kirsch gardinstangsett Cairo 25 mm og ringer i hvitgull, foldebånd og 4-fingerkrok. Passer også bra med Kirsch Paris 28 mm, Kirsch Mellow og Havana 19 mm, alle i hvitgull.


Gardinstangsett Cairo Ø 25 mm hvitgull

Gardinstangsett Paris Ø 28 mm hvitgull

Gardinstangsett Mellow Ø 19 mm hvitgull

Gardinstangsett Havana Ø 19 mm hvitgull


GARDIN MED TRE RYNKER. Gardiner med rynker har ett rynkebånd påsydd på baksiden av gardinen. I dette båndet trer du i 4-fingerkroker. Du bestemmer selv med hjelp av fingerkrokene hvor store rynker du vil ha. Å TENKE PÅ. Enklest er det om du forbereder gardinen ved å tre i fingerkrokene først, deretter trer du ringene på gardinstangen. Til slutt henger du gardinen på plass ved å hake på plass fingerkrokene i ringens lille øye. Til en 130 cm bred gardin er det passe med 7 ringer og 4-fingerkoker.


MÅL oG MoNTERING. Avhengig av hvordan du velger å montere din gardinstang, og hvilken type gardin du vil ha, må du ta hensyn til litt forskjellige mål. Her følger noen tips som kan være til hjelp. GARDINSTANGMÅL. Mål bredden og legg til 15 cm på hver side. Er vinduet ditt 100 cm behøver du en gardinstang som er 130 cm. Se skisse under. Vil du at vinduet skal oppleves større legger du til ytterligere 15 cm på hver side slik at gardinen dekker mer av veggen enn den dekker vinduet. Er vinduet ditt 100 cm behøver du en gardinstang som er 160 cm. Se skisse.

+15 cm +30 cm

vindusmål

+15 cm +30 cm

målskisse for gardinstangsmål


A B A = normalt gardinoppheng B = bredere gardinoppheng C = bredere og høyere gardinoppheng

C

MoNTERE GARDINSTANGEN. Standard er å montere holderen 10 cm over og 10 cm ut fra vinduskarmen. Se skisse under. Vil du skape en følelse av høyere takhøyde monterer du holderne 20 cm over vinduskarmen. Se skisse. opp 20 cm +10 cm ut

opp 10 cm +10 cm ut

målskisse for montering av holder


SKAP FOLDER MED 4-FINGERKROK. 1.

Tre første finger på kroken i første lomme, nedenfra og opp, på foldebåndet med kroken mot deg.

2.

Andre, tredje og fjerde finger trer du i de neste tre lommene på foldebåndet.

3.

Hopp deretter over en lomme. Tre fingerkrok nummer to i neste lomme, akkurat som du gjorde med fingerkrok nummer en.

4.

Fordel deretter fingerkrokene jevnt over gardinens bredde.

FALDETIPS! Du kan enkelt falde opp din gardin uten å sy. Legg inn et foldebånd til påstrykning i bunnfalden, 5 mm ned fra skjøten og press med strykejern. TYNGDEBÅNDTIPS! Legg til et tyngdebånd i gardinens bunnfald for å få en stabil gardin som ikke blafrer like lett. Tyngdebånd gir også gardinen et vakrere fall.

Skann inn QR-koden med mobilen så kommer du direkte til vår hjemmeside.

flere tips finner du på: www.KIRSch.NO


Art.nr. 034402

Shabby Chic  

Slik fikser du stilen Shabby Chic med Kirsch gardinstenger og gardintilbehør.

Shabby Chic  

Slik fikser du stilen Shabby Chic med Kirsch gardinstenger og gardintilbehør.