Page 1

PURE ART Fiks stilen med Kirsch


Kirsch styleguide


PURE ART Forandring og fornyelse. Kreativiteten og estetikken skaper dagen. Lerretet står blankt på staffeliet, penslene er vasket og hodet er fylt med idéer og kroppen higer etter å skape.

SLIK SKAPER DU STILEN. Utgangspunktet skal være så enkelt og behagelig som mulig slik at din kreativitet får plass og gjør stilen. Fargene er naturlige jordtoner. Møblene og innredningen har en praktisk funksjon og får gjerne være enkle i formen, og skal ikke skape uro og stjele oppmerksomhet. Det er dine redskaper som staffeliet, penslene og modelldukken og det du skaper som også skaper stilen.

DETTE TRENGER DU. Vi har brukt Kirsch gardinstangsett Roma 19 mm i stål og tilhørende ring med klemme. Passer også bra med Kirsch Havanna og Stockholm stangsett 19 mm, både i stål og svart.


Gardinstangsett Roma Ø 19 mm stål

Gardinstangsett Havana Ø 19 mm stål

Gardinstangsett Havana Ø 19 mm svart

Gardinstangsett Stockholm Ø 19 mm stål

Gardinstangsett Stockholm Ø 19 mm svart


GARDIN MED RING OG KLEMME. Gardin med ring og klemme benyttes ofte til enkle, lette tekstiler og festes med klemmer som sitter på ring. Resultatet blir et lett inntrykk hvor det er meget enkelt å bytte gardinen etter sesong. Å TENKE PÅ. Det er enklest om du gjør klar gardinen ved å feste klemmene på ringene før du fester klemmene på gardinstoffet. Til slutt trer du ringene, med den fastklemte gardinen, på gardinstangen. Passer for lette gardiner. Til en 130 cm bred gardin passer det med 7-10 stk ringer.


MÅL oG MoNTERING. Avhengig av hvordan du velger å montere din gardinstang, og hvilken type gardin du vil ha, må du ta hensyn til litt forskjellige mål. Her følger noen tips som kan være til hjelp. GARDINSTANGMÅL. Mål bredden og legg til 15 cm på hver side. Er vinduet ditt 100 cm behøver du en gardinstang som er 130 cm. Se skisse under. Vil du at vinduet skal oppleves større legger du til ytterligere 15 cm på hver side slik at gardinen dekker mer av veggen enn den dekker vinduet. Er vinduet ditt 100 cm behøver du en gardinstang som er 160 cm. Se skisse.

+15 cm +30 cm

vindusmål

+15 cm +30 cm

målskisse for gardinstangsmål


A B A = normalt gardinoppheng B = bredere gardinoppheng C = bredere og høyere gardinoppheng

C

MoNTERE GARDINSTANGEN. Standard er å montere holderen 10 cm over og 10 cm ut fra vinduskarmen. Se skisse under. Vil du skape en følelse av høyere takhøyde monterer du holderne 20 cm over vinduskarmen. Se skisse. opp 20 cm +10 cm ut

opp 10 cm +10 cm ut

målskisse for montering av holder


FALD OPP DIN GARDIN. 1.

Mål opp hvor lang gardinen skal være. Legg til 6 cm for bunnfald.

2.

Klipp til rett lengde på gardinen og sy sikksakk søm på kanten.

3.

Vik inn sikksakk sømmen slik at den ikke synes. Finest blir det om du lager en dobbelfald.

4.

Nål opp og press med strykejern.

5.

Sy en vanlig rettsøm 5 mm ned fra dobbelfalden. På www.kirsch.no finnes det bilder til hjelp.

FALDETIPS! Du kan enkelt falde opp din gardin uten å sy. Legg inn et foldebånd til påstrykning i bunnfalden, 5 mm ned fra skjøten og press med strykejern. TYNGDEBÅNDTIPS! Legg til et tyngdebånd i gardinens bunnfald for å få en stabil gardin som ikke blafrer like lett. Tyngdebånd gir også gardinen et vakrere fall.

Skann inn QR-koden med mobilen så kommer du direkte til vår hjemmeside.

flere tips finner du på: www.KIRSch.NO


Art.nr. 034412

Pure Art  

Slik fikser du stilen Pure Art med Kirsch gardinstenger og gardintilbehør.

Pure Art  

Slik fikser du stilen Pure Art med Kirsch gardinstenger og gardintilbehør.