Page 1

METRO TRAVEL Fiks stilen med Kirsch


Kirsch styleguide


METRO TRAVEL Storby, lyden av gatemusikanten på hjørnet blander seg med menneskene som går i gatene mens duften av nypresset espresso brer seg. Neste reise planlegges og det kribler i magen. Ta det eksotiske og kombiner med det urbane og moderne og skap ditt personlige hjem.

SLIK SKAPER DU STILEN. Tenk hvit base med sorte og grå innslag. Aksenten er dine reiseminner fra fjerne strøk som dukker uventet opp og skaper en personlig stil. Her kan metallene gjerne være blanke, matte og i ulike kulører og blandes eklektisk. Møblene får gjerne være i røffe og stramme former i materialene skinn og smijern.

DETTE TRENGER DU. Vi har brukt Kirsch gardinstangsett Uno 28 mm i stål og matchende maljer. Passer også bra med Uno 28 mm svart og Kirsch Chrome 19 mm i stål og svart.


Gardinstangsett Uno Ø 28 mm stål

Gardinstangsett Uno Ø 28 mm svart

Gardinstangsett Chrome Ø 19 mm stål

Gardinstangsett Chrome Ø 19 mm svart


GARDIN MED MALJER. En gardin med maljer har fastklemte maljer øverst på gardinen. Du trer enkelt gardinstangen gjennom maljene og gardinen får et fint fall. Gardin med maljer er perfekt i et vindu hvor man ofte drar for da maljene glir lett på gardinstangen. Å TENKE PÅ. En maljegardin har fastklemte maljer, så husk å bruke et jevnt antall maljer (antallet skal kunne deles på to) for å få en pen avslutning på sidene. Til en 130 cm bred gardin er det passe med 10 maljer. I maljeforpakningen finnes en beskrivelse av hvordan du enklest går til verks.


MÅL oG MoNTERING. Avhengig av hvordan du velger å montere din gardinstang, og hvilken type gardin du vil ha, må du ta hensyn til litt forskjellige mål. Her følger noen tips som kan være til hjelp. GARDINSTANGMÅL. Mål bredden og legg til 15 cm på hver side. Er vinduet ditt 100 cm behøver du en gardinstang som er 130 cm. Se skisse under. Vil du at vinduet skal oppleves større legger du til ytterligere 15 cm på hver side slik at gardinen dekker mer av veggen enn den dekker vinduet. Er vinduet ditt 100 cm behøver du en gardinstang som er 160 cm. Se skisse.

+15 cm +30 cm

vindusmål

+15 cm +30 cm

målskisse for gardinstangsmål


A B A = normalt gardinoppheng B = bredere gardinoppheng C = bredere og høyere gardinoppheng

C

MoNTERE GARDINSTANGEN. Standard er å montere holderen 10 cm over og 10 cm ut fra vinduskarmen. Se skisse under. Vil du skape en følelse av høyere takhøyde monterer du holderne 20 cm over vinduskarmen. Se skisse. opp 20 cm +10 cm ut

opp 10 cm +10 cm ut

målskisse for montering av holder


FALD OPP DIN GARDIN. 1.

Mål opp hvor lang gardinen skal være. Legg til 6 cm for bunnfald.

2.

Klipp til rett lengde på gardinen og sy sikksakk søm på kanten.

3.

Vik inn sikksakk sømmen slik at den ikke synes. Finest blir det om du lager en dobbelfald.

4.

Nål opp og press med strykejern.

5.

Sy en vanlig rettsøm 5 mm ned fra dobbelfalden. På www.kirsch.no finnes det bilder til hjelp.

FALDETIPS! Du kan enkelt falde opp din gardin uten å sy. Legg inn et foldebånd til påstrykning i bunnfalden, 5 mm ned fra skjøten og press med strykejern. TYNGDEBÅNDTIPS! Legg til et tyngdebånd i gardinens bunnfald for å få en stabil gardin som ikke blafrer like lett. Tyngdebånd gir også gardinen et vakrere fall.

Skann inn QR-koden med mobilen så kommer du direkte til vår hjemmeside.

flere tips finner du på: www.KIRSch.NO


Art.nr. 034422

Metro Travel  

Slik fikser du stilen Metro Travel med Kirsch gardinstenger og gardintilbehør.

Metro Travel  

Slik fikser du stilen Metro Travel med Kirsch gardinstenger og gardintilbehør.