Page 1

METRO TRAVEL Kirsch viimeistelee tyylisi


Kirsch styleguide


METRO TRAVEL Suurkaupunki, katumuusikkojen soitto kadunkulmassa sekoittuneena kadulla vaeltavien ihmisten ääniin. Juuri paahdetun espresson tuoksu. Täällä tehdään suunnitelmat seuraavista matkoista, jotka saavat perhoset lentämään vatsassa. Lisää urbaaniin elämäntapaan ripaus eksotiikkaa ja tee siitä moderni, oma persoonallinen yhdistelmäsi.

NÄIN LUOT TYYLIN. Vallitsevana värinä on valkoinen, lisänä musta ja harmaan eri sävyt. Vastakohtina ovat matkamuistot kaukoidän matkoiltasi, jotka ponnahtavat esiin näyttäen omaa persoonallista tyyliäsi. Metallit voivat olla kiiltäviä tai mattoja ja tekstiilit puuvillaa tai villaa. Huonekalut voivat olla kuluneita, muodoltaan suoraviivaisia. Materiaaleina nahka ja takorauta. Nämä kaikki yhdessä sopivana sekoituksena.

NÄITÄ TARVITSET. Olemme käyttäneet Kirsch verhotankosettiä Uno 28 mm, väri teräs ja purjerenkaita. Tähän sopivat myös Kirsch Uno 28 mm musta ja Kirsch Chrome 19 mm, väreinä teräs tai musta.


Verhotankosetti Uno Ø 28 mm teräs

Verhotankosetti Uno Ø 28 mm musta

Verhotankosetti Chrome Ø 19 mm teräs

Verhotankosetti Chrome Ø 19 mm musta


VERHO PURJERENKAILLA. Purjerengasverhossa on kankaaseen kiinnitetyt muovirenkaat verhon koko leveydeltä. Vedät verhotangon purjerenkaiden läpi ja saat verhon laskeutumaan kauniisti. Ne ovat täydellinen valinta ikkunoihin, joissa verhoja liikutellaan usein hyvien liukuominaisuuksiensa takia. HUOMIOITAVIA ASIOITA. Jos ompelet itse purjerengasverhosi, muista käyttää tasamäärä purjerenkaita saadaksesi verhoreunat kääntymään siististi. 130 cm leveässä verhossa sopiva määrä renkaita on 10 kpl. Purjerengaspakkauksessa on ohjeet siitä, miten parhaiten pääset alkuun.


MITTAA JA ASENNA. Oikean mitoituksen löytämisessä kannattaa huomioida valitsemasi verhotyyppi ja se mihin kohtaan olet ajatellut verhotangon asentaa. Tässä seuraavana on muutama vinkki avuksesi. VERHOTANGONMITTA. Mittaa ensin ikkunasi leveys ja lisää molemmin puolin 15 cm. Jos ikkunasi leveys on 100 cm, tarvitset verhotangon, jonka leveys on 130 cm. Katso piirros alhaalla. Jos haluat luoda mielikuvan suuremmasta ikkunasta, tee vielä mittaan 15 cm:n lisäys sivuille varmistaaksesi verhoille tilaa laskeutua, niin etteivät ne mene lainkaan ikkunan päälle. 100 cm leveään ikkunaan tarvitset verhotangon, jonka leveys on 160 cm. Katso piirros. +15 cm +30 cm

ikkunamitta

+15 cm +30 cm

mittapiirros verhotangonmitasta


A B C A = tavallinen verhonripustus B = leveämpi verhonripustus C = leveämpi ja korkeampi verhonripustus ASENNA VERHOTANkO. Tavallisesti kannakkeet asennetaan 10 cm ikkunan yläpuolelle ja 10 cm sivuun. Katso piirros alhaalla. Jos haluat huoneen näyttävän korkeammalta, asenna kannakkeet 20 cm ikkunan yläpuolelle. Katso piirros. ylös 20 cm +10 cm sivuun

ylös 10 cm +10 cm sivuun

mittapiirros kannakkeiden asennuksesta


VERHON kÄÄNNE. 1.

Mittaa verho halutun mittaiseksi. Lisää 6 cm kangasta alakäännettä varten.

2.

Leikkaa verho oikean mittaiseksi ja tee siksak-ommel käänteen reunaan.

3.

Piilota siksak-ommel taittamalla se sisään. Parhaan lopputuloksen saat tuplataitteella.

4.

Kiinnitä nuppineuloilla ja prässää.

5.

Ompele tavallinen suora ommel 5 mm tuplataitteen reunasta.

www.kirsch.fi sivuilta löydät piirroskuvat avuksesi. VERHON kÄÄNNE, VINkkI! Voit helposti tehdä käänteet palttausnauhalla ilman ompelua. Nauha kiinnitetään silittämällä käänteen yläreunaan 5 mm:n päähän. VINkkEJÄ ERILAISISTA SOLMUISTA! Valitse rusetit tai yksinkertaiset solmut. Saat verhoosi uutta ilmettä vaihtamalla erityyppisiä solmuja. Kokeile!

Skannaamalla QR-koodi matkapuhelimella, pääset suoraan kotisivuillemme.

lisää vinkkejä löydät: www.kIRScH.FI


Tuotenro 034423

Metro Travel  

Näin luot tyylin Metro Travel Kirsch verhotangoilla ja verhotarvikkeilla.