Page 1

BohEMIAN EDEN Fiks stilen med Kirsch


Kirsch styleguide


BOHEMIAN EDEN Frigjør deg, fordyp deg, la kreativiteten spire og skriv ditt eget liv. Hvorfor følge normen når man kan la være? Frihet, skjønnhet, sannhet og kjærlighet. Lek og lev et bekymringløst liv!

SLIK SKAPER DU STILEN. Tenk mismatch, kitschy innredning og blandede tekstilmaterialer i sine ytterligheter. Innslag av litteratur, kunst og artisteri er viktig for denne stilen. Den røde tråden er ikke gitt og alle farger er lov. Maksimalismen råder. Mye av alt, både i farger, materialer og gjenstander fra forskjellige tidsepoker. Det er mer en livsstil enn en innredningsstil.

DETTE TRENGER DU. Vi har brukt Kirsch gardinstangsett Scala 19 mm i hvit. Passer også bra med øvrige farger i Scala 19 og 28 mm.


Gardinstangsett Scala Ø 19 & 28 mm hvit

Gardinstangsett Scala Ø 19 & 28 mm svart

Gardinstangsett Scala Ø 19 mm antikk messing

Gardinstangsett Scala Ø 19 & 28 mm stål


GARDIN MED KNYTEBÅND. Gardin med knytebånd er en enkel måte å henge opp gardinen på og gir et lett og romantisk uttrykk. Du knyter helt enkelt knytebåndene på gardinen rundt gardintangen. Å TENKE PÅ. Syr du gardinen selv så pass på at lengdene på båndene er lange nok til å knytes rundt gardinstangen. Et tips er å knyte gardinene på etter at stangen er montert opp. Da blir det enklere å få samme størrelse på sløyfene og dermed samme lengde på gardinen.


MÅL oG MoNTERING. Avhengig av hvordan du velger å montere din gardinstang, og hvilken type gardin du vil ha, må du ta hensyn til litt forskjellige mål. Her følger noen tips som kan være til hjelp. GARDINSTANGMÅL. Mål bredden og legg til 15 cm på hver side. Er vinduet ditt 100 cm behøver du en gardinstang som er 130 cm. Se skisse under. Vil du at vinduet skal oppleves større legger du til ytterligere 15 cm på hver side slik at gardinen dekker mer av veggen enn den dekker vinduet. Er vinduet ditt 100 cm behøver du en gardinstang som er 160 cm. Se skisse.

+15 cm +30 cm

vindusmål

+15 cm +30 cm

målskisse for gardinstangsmål


A B A = normalt gardinoppheng B = bredere gardinoppheng C = bredere og høyere gardinoppheng

C

MoNTERE GARDINSTANGEN. Standard er å montere holderen 10 cm over og 10 cm ut fra vinduskarmen. Se skisse under. Vil du skape en følelse av høyere takhøyde monterer du holderne 20 cm over vinduskarmen. Se skisse. opp 20 cm +10 cm ut

opp 10 cm +10 cm ut

målskisse for montering av holder


FALD oPP DIN GARDIN. 1.

Mål opp hvor lang gardinen skal være. Legg til 6 cm for bunnfald.

2.

Klipp til rett lengde på gardinen og sy sikksakk søm på kanten.

3.

Vik inn sikksakk sømmen slik at den ikke synes. Finest blir det om du lager en dobbelfald.

4.

Nål opp og press med strykejern.

5.

Sy en vanlig rettsøm 5 mm ned fra dobbelfalden. På www.kirsch.no finnes det bilder til hjelp.

FALDETIPS! Du kan enkelt falde opp din gardin uten å sy. Legg inn et foldebånd til påstrykning i bunnfalden, 5 mm ned fra skjøten og press med strykejern. TIPS PÅ ULIKE KNUTER! Velg rosett eller enkle knuter. Ved å endre knute får gardinopphenginget enkelt et annet uttrykk. Prøv deg frem!

Skann inn QR-koden med mobilen så kommer du direkte til vår hjemmeside.

flere tips finner du på: www.KIRSch.No


Art.nr. 034432

Bohemian Eden  

Slik fikser du stilen Bohemian Eden med Kirsch gardinstenger og gardintilbehør.

Bohemian Eden  

Slik fikser du stilen Bohemian Eden med Kirsch gardinstenger og gardintilbehør.