Page 1

És el nostre barri Sumari.

Curs 2012-2013 Institut Josep Mestres i busquets


En la nostra revista parlarem sobre Viladecans, els seus barris, i altres aventatges que hi ha a la nostra ciutat. Exposarem els treballs que hem fet durant el projecte, explicarem que hem treballat en cada materia. En total hem fet una mica d’història de Viladecans y el seu medi ambient, hem fet rutes i intineraris, hem calculat la població i fet gràfiques. També, respecte a la presentació i el diseny, hem fet anuncis i hem treballat el logotip.


HISTÒRIA ¿Com es va fundar el nom de Viladecans? Al 1148 ja es deia “Vila de Canibus” i es va catalanitzar. A l’any 1010 es va fer la primera donació i van fer més fins al 1625. El rei Jaume I va fe una gran donació i la definitiva i van crear a Viladecans dos feus que ara son la Torre del Baró (Viladecans) i la Torre Roja (la Quadra Burguesa). El primer nuci urbà va ser entre el 1010 i el 1148.


FEM ESPORT A VILADECANS! A Viladecan hi ha molts llocs per fer esport i un dels exemples es el pavelló municipal monserratina. Dins del pavelló hi ha varies pistes on pot fer bàsquet, voleibol, patinatje, hàndbol. Tenen un preu de 10 a 15 euros i l’horari es de dilluns a divendres a partir de les 17h.


RECICLATGE I MEDIAMBIENT A VILADECANS

Revista  
Revista  
Advertisement