Page 1

Mijn vriendin

En ik


Sinds 12 December 2012 ben ik samen met Michelle, mijn vriendin. We hebben inmiddels dus al meer dan een jaar.

We hebben al veel leuke dingen meegemaakt en er zullen zeker nog veel leuke dingen bij komen die we gaan doen.

Samen hebben we altijd een leuke tijd. We slapen dagelijks samen en doen veel leuke dingen.

Ik denk dat ik nooit meer opzoek hoef te gaan naar een andere vriendin omdat ik weet dat Michelle perfect is.

Ik heb Michelle ontmoet op de feestweek in Bennebroek. op de dag van mijn verjaardag. ( 10 Juni ) We spraken steeds vaker af en uit eindelijk is het op een relatie uitgekomen. 1


We houden wel beiden van nederlandstalige muziek. Deze zomaar zijn we dan ook naar Dance-Valley geweest in spaarnwoude. De week na Dance-Valley zijn we met zijn 2e naar Dutch-Valley geweest. Dance-Valley vond ik toch wel wat leuker maar ik zal dit jaar toch zeker weer naar allebij de festivals gaan.

Michelle en ik houden allebij wel van een feestje. Zo zijn wij afgelopen zomer naar verschillende festivals geweest met allemaal verschillende soorten muziek. Zelf hou ik meer van hardstyle en dat soort muziek. Maar mijn vriendin juist weer meer van techno.


Mijn vriendin zit net als ik nog op school. Zij zit op het ROC in Amsterdam bij de Rai. Michelle volgt daar de opleiding : Jeanschool. Ze leert hier hoe je een ontwerp maakt met spijkerstof voor bijvoorbeeld een broek of overhemd.

Als opdracht had mijn vriendin om voor Tommy Hilfiger een ontwerp te maken voor een overhemd waar hun dan misschien inspiratie uit konden halen. Toen ze het had ontworpen en in elkaar had gezet moetst ze het presenteren aan werknemers van Tommy Hilfiger.

Ze vond het zelf een erg leuke opWanneer ze dit ontwerp heeft moet dracht en heeft er ook veel van geze het dan ook helemaal zelf maken leerd. en ik elkaar zetten.

1


Dit

g a l s r e v n j i m was

Luuk Lommerse 1

Mijn vriendin en ik  

een verslag over mijn vriendin en ik

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you