Page 1

20

Stil

Nedeljske Novice nedelja, 29. julija 2012

Vrhunski fitnes kar doma Kinesis Personal ni le dizajnerska novost, ampak ponuja tudi nov način vadbe z napravo – gre za tako imenovani mehki trening, ki poleg funkcionalnosti omogoča tudi odlično oblikovanje telesa Je praktičen, učinkovit in lep na pogled – kaj si lahko še želimo za svoj dom? V napravi Kinesis Personal vodilnega evropskega proizvajalca fitnes opreme Technogym iz Italije sta nevidno združena inovacija in enkraten dizajn.

Razgibajmo telo in duha Naprava omogoča 200 različnih vaj za krepitev mišic, gibčnosti in ravnotežja na 1 m2 prostora. Je pristen primer italijanske inovativnosti in dizajna.

Kot element vrhunskega oblikovanja se Kinesis Personal prilagaja modernemu svetu oblikovanja in funkcionalnosti, saj je popolna naprava primerna za dom, pisarno, hotel ali velnes center. S treningom na napravi razgibamo telo in duha. Oblikovana je tako, da z usklajenimi gibi, pri katerih je prisoten element upora, hkrati krepimo mišice, gibč-

pri vadbi na napravi Kinesis Perosnal lahko uporabljate elemente joge, pilatesa, veščine taj či.

200 različnih vaj na 1 m2 dizajna

Za ljubitelje oblikovanja bo zanimivo dejstvo, da je revolucionarno napravo oblikoval priznan italijanski arhitekt in oblikovalec Antonio Citterio. Zasnovana je inovativno na principu vadbe z ročkami in žicami, katerih želeno obtežitev lahko upravljamo prek zaslona na panelu. Zlahka se vklaplja v interjer, na voljo je v štirih različicah – Heritage Black, Heritage Cream, Heritage Gold in Vision iz brušenega inoksa, ki daje

Pri vadbi lahko uporabljate elemente joge, pilatesa, veščine taj či.

Vizija o napravi Kinesis Personal se je porodila iz ideje o vrnitvi k naravnemu, prvinskemu in prostemu gibanju – telo je med vadbo sproščeno, gibi valujejo. Vadba se tako združi v formulo, ki nam med treningom ponuja užitek in občutek svobode gibanja.

V duhu modernega dizajna Naprava Kinesis Personal je inovativno zasnovana na principu vadbe z ročkami in žicami, katerih obtežitev lahko upravljamo prek zaslona na panelu.

Antonio Citterio: »Izziv pri oblikovanju izdelka Kinesis Personal je bil ustvariti napravo, ki bo uporabniku ponudila možnost za novo vadbo doma in ki bi delovala kot dekorativen del notranje opreme tudi takrat, ko ni v uporabi.«

Organizirani kaos

učinek ogledala in je namenjena tistim uporabnikom, ki želijo med vadbo opazovati svoje gibe in držo telesa ter se tako prepričati, da vaje izvajajo pravilno. Omogoča 200 različnih vaj za krepitev mišic, gibčnosti in ravnotežja. Ker je zasnovana na naravnih principih gibanja, je možnost poškodbe pri treningu zmanjšana na minimum. Pri nakupu stranka prejme žogo (wellness ball), trak za pritrditev gležnja pri vajah z nogami in tudi DVD z natančno prikazanimi vajami, lahko pa se tudi dogovori za trening z osebnim trenerjem, ki je na izobraževanju v podjetju Technogym pridobil naziv kinesis master trainer. S. D.

Domiselni obešalniki, ki na steni delujejo kot prava mala umetnina.

Poleg tega, da se boste znebili nereda, boste v ambient vnesli obilo domišljije Potrebujete navdih za učinkovito organiziranje svoje delovne sobe, ustvarjalnega kotička ali drugega prostora? Se tudi vi zmeraj jezite nad neredom v predsobi? Zakaj si torej ne bi omislili organiziranega kaosa z dizajnerskim podpisom? Kot nalašč za to so zanimivi obešalniki, ki so si jih zamislili inovativni italijanski oblikovalci iz skupine AK47.

nost in ravnotežje. Vizija o njej se je porodila iz ideje o vrnitvi k naravnemu, prvinskemu in prostemu gibanju – telo je namreč sproščeno, gibi valujejo in tako se vadba združi v formulo, ki nam med treningom ponuja užitek in občutek svobode gibanja. Pooseblja filozofijo velnesa podjetja Techngoym: uravnotežena in redna telesna aktivnost, združena z zdravo prehrano in pozitivnim pogledom na svet. Patentirana tridimenzionalna tehnologija full gravity je pristen primer italijanske domiselnosti in oblikovanja. V ospredje postavlja človeško telo, inovativna tehnologija je orodje za nov način vadbe. In kar je še zanimivo:

Foto Luster

Ne, to ni skulptura, ampak obešalnik, ki visi s stropa.

Ste za organizirani kaos?

nedelnovice_29jul12  

http://www.luster.si/media/nedelnovice_29jul12.pdf

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you