Page 1

Novosti

Predstavitvene informacije

iva Luster! V Spoznajte nova pravila bivanja, ki jih v svet pohištva samozavestno vnašajo španski oblikovalci. Mojstri mešanja minimalizma s sočnim temperamentom, lovljenja oblik v barve in povezovanja uporabnosti s soncem. Navdušili vas bodo s svežim prepletom tradicije in inovativnosti, skrbi za okolje in čistega veselja do življenja. Narejeno v Španiji, narejeno s strastjo. Ekskluzivno v salonu Luster, kjer jim junija lahko rečete »hola« po navdihujočih cenah. Luster salon pohištva in idej na Tržaški cesti 124 v Ljubljani, www.luster.si.

Va{ dom zavarujejo pred vsem. Razen pred vami samimi. Nepremičninsko zavarovanje MojDom zavaruje eno izmed najdragocenejših stvari v vašem življenju – vaš dom. Če pa se mu nič ne zgodi, vam pri zavarovalnici Tilia edini povrnejo do 20 odstotkov premije. Zavarovanje MojDom je celovito zavarovanje premoženja in premoženjskih interesov lastnikov ali najemnikov stanovanjskih in počitniških objektov, pomožnih objektov, kmečkih gospodarstev, etažne lastnine ter stanovanjske opreme. Z njim lahko svoje premoženje glede na svoje potrebe zavarujete za primer kar 40 nevarnosti, med njimi za primer požara, naravne nesreče, vloma, potresa itd. Ne oklevajte, zavarujte svoj dom že danes!

kopleskarstvo Akademik Sli Podjetje Akademik vam po ugodnih cenah ponuja kakovostne slikopleskarske storitve: bandažiranje, kitanje, pleskanje, dekorativne omete in opleske, umetniške poslikave sten sli celotnih sob z otroškimi motivi (risani junaki) in resnimi motivi. Restavrirajo vse vrste umetniških slik, okvirjev, obnavljajo lesene dekorativne skulpture in druge lesne izdelke. Ponujajo pozlate in posrebritve vseh vrst izdelkov (kovinskih, lesenih ...). Vaš dom niso le stene in pohištvo, temveč tudi slike na stenah, skulpture in drugi umetniški dekorativni izdelki. Restavrirani bodo vaš dom krasili še lepše in dlje. Za vse informacije so dosegljivi na igi2000000@yahoo.com ali na 030 940 434.

Veliko kuharsko tekmovanje Znamka AEG skupaj s trgovino Harvey Norman pripravlja veliko nagradno kuharsko tekmovanje. Tekmovanje je primerno za vse kuharske navdušence, ki uživajo v razvajanju brbončic in si na skrivaj že nekaj časa želijo popolnoma novih gospodinjskih aparatov. Zmagovalec bo namreč prejel pečico, kuhalno ploščo, pomivalni stroj in hladilnik prestižne blagovne znamke AEG v skupni vrednosti 2996,9 evra. Vsi, ki bi radi sodelovali v nagradnem tekmovanju, imate svoje kuharske spretnosti še čas pokazati. Za sodelovanje pošljite svoj recept za glavno jed in sladico na elektronski naslov topkuhar@topkuhar.si ali po navadni pošti na New Moment d. o. o., Slovenska c. 5, 1000 Ljubljana, s pripisom »AEG in Harvey Norman«. Rok za oddajo receptov so podaljšali do 3. junija 2011. Več o nagradnem tekmovanju in nagradah si lahko preberete na spletni strani www.topkuhar.si.

Deloindom, 25.5.2011  

Narejeno v Španiji, narejeno s strastjo. Ekskluzivno v salonu Luster, kjer jim junija lahko rečete »hola« po navdihujočih cenah.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you