Issuu on Google+

     

Exam Title

: IBM 000-964 : Storage Sales - N series Version 2

Version : R6.1

www.Prepking.com     


Prepking - King of Computer Certification Important Information, Please Read Carefully Other Prepking products A) Offline Testing engine Use the offline Testing engine product to practice the questions in an exam environment. B) Study Guide (not available for all exams) Build a foundation of knowledge which will be useful also after passing the exam. Latest Version We are constantly reviewing our products. New material is added and old material is updated. Free updates are available for 90 days after the purchase. You should check your member zone at Prepking and update 3-4 days before the scheduled exam date. Here is the procedure to get the latest version: 1.Go towww.Prepking.com 2.Click on Member zone/Log in (right side) 3. Then click My Account 4.The latest versions of all purchased products are downloadable from here. Just click the links. For most updates,it is enough just to print the new questions at the end of the new version, not the whole document. Feedback If you spot a possible improvement then please let us know. We always interested in improving product quality. Feedback should be send to feedback@Prepking.com. You should include the following: Exam number, version, page number, question number, and your login ID. Our experts will answer your mail promptly. Copyright Each PDF file contains a unique serial number associated with your particular name and contact information for security purposes. So if we find out that a particular PDF file is being distributed by you, Prepking reserves the right to take legal action against you according to the International Copyright Laws. Explanations This product does not include explanations at the moment. If you are interested in providing explanations for this exam, please contact feedback@Prepking.com.

www.Prepking.com     


1. A customer wants to upgrade their existing N series to add more disk enclosures. What information is needed to perform an accurate and valid MES based on the existing environment in e-config? A.the end user's PPA number B.machine type and model number, as well as the serial numbers of all components tied to the existing system C.a Letter 112 signed by the CIO of the company D.Nothing, MES configurations are not done in e-config. Answer: B

2. Where is the SAPR Guide for N series systems found? A.IBM Sales Manual for the specific model B.IBM Installation and Planning website C.IBM PartnerWorld Solution Assurance Library D.e-config Answer: C

3. Which feature must be enabled when connecting an N series box directly to a tape drive in a TSM environment? A.CIFS B.FCIP C.NDMP D.iSCSI Answer: C

4. What is the maximum raw capacity of the N7700-A20 model? A.420TB B.504TB C.840TB D.1176TB

www.Prepking.com     


Answer: C

5. A customer has an existing SAN for their AIX servers. They want to add their Windows servers for file sharing. What is the lowest-cost solution to utilize the existing SAN storage pool for the Windows servers? A.IBM Cisco MDS 9506 B.IBM System Storage N3600 C.IBM System Storage DS4700 D.IBM System Storage N5300 Answer: B

6. A customer currently has five Windows clients scattered throughout the store. They want to consolidate their storage for security and simplification. Which device is the most cost-effective solution? A.DS4700 B.DS3200 C.N3700 D.N5400 Answer: C

7. A customer's production environment has rapidly grown from five to ten servers, including three database servers. They would like consolidated storage but are unsure which type of storage network to use. What is the highest-performance solution? A.NAS B.SAN C.iSCSI D.DASD Answer: B

8. A customer wants to consolidate the storage for their database servers in the datacenter.

www.Prepking.com     


Which network option offers the highest performance at the lowest cost? A.FCP B.NAS C.SAN D.iSCSI Answer: D

9. An SMB customer with only Windows servers wants to set up a common storage pool. Which network issue is most important to consider? A.have all devices on the same network B.put the largest servers on the same network as the storage C.have the storage on a separate subnet from the servers D.put the smallest servers on the same network as the storage Answer: C

10. One server in the LAN does a lot of disk I/O and is starting to experience a performance bottleneck. Which solution provides the highest performance at the lowest cost? A.put a SAN adapter in the high disk I/O server B.add a second LAN switch to the network C.add another LAN adapter to the high disk I/O server D.put all servers on a SAN Answer: C

11. An existing N series customer has two N series boxes in two geographically distributed facilities. The customer wants to improve DR functionality. Which N series software function allows for an RPO of less then one minute? A.SnapMirror B.SnapRestore C.SnapVault D.SnapLock

www.Prepking.com     


Answer: A

12. A customer is facing a number of regulatory issues in terms of maintaining a permanent copy of data. Which software module should be included to meet this requirement? A.SnapVault B.SnapMirror C.SnapLock D.SnapDrive Answer: C

13. A customer wants to minimize the amount of space used by copies of production data in development and test. Which N series software function meets this requirement? A.SnapDrive B.SnapMirror C.FlexClone D.FlexShare Answer: C

14. A customer wants to move a full copy of their N series data to a safe place. Which N series software product provides this function? A.SnapShot B.SnapSync C.SnapMirror D.SnapVault Answer: D

15. A business partner salesperson proposes an IBM N7000 series storage solution to an installed EMC Symmetrix customer. Which resource contains the most knowledge to help the business partner counter EMC.

www.Prepking.com     


A.IBM Sales Kit B.EMC website C.CompeteLine D.CompeteNet Answer: C

16. A customer wants to order a particular feature code for an existing N series system. Knowing the machine type and model number, what should the sales representative use to find out what the feature is and if it has any additional requirements? A.Disk Magic B.N Series Capacity Calculator C.IBM Sales Manual D.IBM Redbook home page Answer: C

17. A customer wants to evaluate instant restores on an N series system. Which facility should a business partner use to show the customer this functionality? A.IBM Palisades Conference Center B.Business Partner Innovation Center C.IBM Executive Business Institute D.Business Partner Application Showcase Answer: B

18. Where can an IBM business partner find the N series sales kit? A.IBM Techline B.e-config C.IBM Business Partner Locator D.IBM PartnerWorld Answer: D

www.Prepking.com     


19. Which tool should be used to size the usable capacity of a proposed N series configuration? A.Capacity Magic B.e-config C.N Series Operations Manager D.perfmon Answer: A

20. A customer wants to size an N series based on an existing disk subsystem workload. Which tool determines how many disk are needed to meet the workload? A.Capacity Magic B.Post-Sales Technical and Delivery Assessment C.N Series Calculator D.Disk Magic Answer: D

21. Which IBM tool is used to configure and price an N series system? A.N series price list B.Capacity Magic C.e-config D.IBM TotalStorage Planning Guide Answer: C

22. A Capacity Magic study has determined that a solution requires 64 300GB drives on an N5300 to meet capacity requirements. Which tool configures the system's features and the pricing on the solution? A.Disk Magic B.e-config C.TCO Now D.IBM Sales Manual Answer: B

www.Prepking.com     


23. A customer requests pricing for a new network interface card for the N series. Which tool provides the most up-to-date pricing information? A.Standalone Solutions Configuration Tool B.e-config C.Capacity Magic D.IBM Sales Manual Answer: B

24. Which tool can be used to help justify the cost of an IBM System Storage solution to a customer? A.Disk Magic B.Randy's Amazing Financial Spreadsheet (RAFS) C.e-config D.TCOnow! Answer: D

25. A Chief Financial Officer (CFO) worries that a proposed storage solution will be a financial drain on the company. Which tool should be used to show the CFO that the cost of the solution is justifiable? A.Capacity Magic B.e-config C.Disk Capacity D.TCOnow! Answer: D

26. A customer has just purchased a new N7600 model A20. Which document should be used first to guide the business partner in pre-installation planning? A.IBM Sales Manual B.N Series Capacity Calculator C.Solution Assurance Product Review (SAPR) guide

www.Prepking.com     


D.IBM System Storage Installation and Planning guide Answer: C

27. To ensure a smooth installation of an N series 7600 system, what should be done prior to the system shipping? A.perform a TCOnow! study B.perform a pre-install Technical and Delivery Assessment (TDA) C.read the N series Redbook D.schedule a briefing at the IBM TotalStorage Executive Briefing Center Answer: B

28. A customer is requesting a quote for an N7600. The system is intended to store mission-critical data. After designing the solution and creating the configuration to order, what other step should be performed to ensure solution validity and viability prior to presenting it to the customer? A.post-sale Technical and Delivery Assessment B.pre-install Technical and Delivery Assessment C.pre-sale Technical and Delivery Assessment D.Nothing, the e-config tool is 100 percent accurate. Answer: C

29. Where can information to determine if a solution requires a Technical and Delivery Assessment (TDA) be found? A.IBM N series home page B.IBM PartnerCommerce C.IBM Advanced Technical Services (ATS) D.TDA Trigger page on IBM PartnerWorld Answer: D

30. A business partner receives a lead for an N series solution. The sales representative has learned that this is the first opportunity for an N series solution for this customer.

www.Prepking.com     


100% Pass Guaranteed or Full Refund Word to Word Real Exam Questions from Real Test Buy full version of exam from this link below http://www.prepking.com/000-964.htm


Pass4sure 000-964 dumps