__MAIN_TEXT__

Page 1

Luova Ratkaisu ratkaisee


Luova Ratkaisu Oy on espoolainen markkinointiratkaisuihin keskittynyt pieni viestintätoimisto, joka toimii myös Oulussa. Sisällöntuotanto, printti ja verkkoviestintäratkaisut ovat sen osaamista, samoin kuvitus.

Digiesite kulkee mukanasi Puhelimeesi ladattu sähköinen esite on helppo lähettää yhteistyökumppaneille. Siihen voi liittää videota. Digiesite on erittäin kustannustehokas, sillä se on helposti täydennettävissä ja muutettavissa painokelpoiseksi.

Miksi Luova Ratkaisu kumppaniksi? Toimimme joustavasti ja luovasti. Etsimme eri tilanteisiin sopivaa taloudellisesti järkevintä ratkaisua.

Kotisivuja ja Facebook-mainontaa Kotisivuista teemme luonnollisesti repressiiviset mobiiliversiot. Voit itse päivittää sivusi tai jättää työ meille.

Meistä luovuuden pitää olla tavoitteellista ja myös kurinalaista. Aikataulut, budjetti ja asiakkaamme tavoitteet toimivat ohjenuoranamme. Autamme myös esimerkiksi vuosisuunnitelman tekemisessä. Meille sopivat myös pienet toimeksiannot.

Facebook-mainonta kuuluu myös osaamiseemme. Kuva puhuu Kuva vangitsee katseen. Piirroskuvat kiinnostavat niin painotuotteissa kuin digijulkaisuissa. Meiltä saat omaan toimialaasi sopivaa kuvitusta – ihmisistä työkoneisiin.

Printillä on paikkansa Asiakaslehdet ja suoramainonta ovat edelleen voimissaan. Meiltä saat suoramainontaratkaisut avaimet käteen -periaatteella: suunnittelu, teksti, ulkoasu, painatus ja jakelun järjestäminen – teemme halutessasi ne kaikki puolestasi. Kysy myös logoja, vinjettejä ja yritysilmeen uudistamista.

2


Kysy lisää palveluistamme Ota yhteyttä: Luova Ratkaisu Oy www.luovaratkaisu.fi Tutta Toivonen 040 8216 472 tutta@luovaratkaisu.fi Marika Toivonen 040 8216 473 marika@luovaratkaisu.fi

3

Profile for Luova Ratkaisu Oy

Luova Ratkaisu ratkaisee  

Luova Ratkaisu Oy on espoolainen markkinointiratkaisuihin keskittynyt pieni viestintätoimisto, joka toimii myös Oulussa. Sisällöntuotanto, p...

Luova Ratkaisu ratkaisee  

Luova Ratkaisu Oy on espoolainen markkinointiratkaisuihin keskittynyt pieni viestintätoimisto, joka toimii myös Oulussa. Sisällöntuotanto, p...

Advertisement