Page 1


Quantum is een uniek en eenvoudig programma, specifiek ontwikkeld voor architecten en studiebureaus. Vertrekkend van een bibliotheekmeetstaat bouwen we in ĂŠĂŠn logisch verhaal onze raming, gedetailleerde meetstaat en lastenboek op. U concentreert zich op de inhoud en uw bouwtekening, Quantum doet de rest.


Een specifiek programma, geoptimaliseerd voor het verwerken van meetstaten, zorgt voor een vlotte werkwijze. Een werkwijze die fouten vermijdt. Quantum staat voor een rechtlijnige aanpak: 1. Gewenste artikels selecteren in de bibliotheekmeetstaat (… of een bestaande meetstaat als sjabloon gebruiken) 2. projectlijst creëren 3. hoeveelheden aanvullen 4. lastenboektekst bijwerken 5. gedetailleerde meetstaat, raming, offerteaanvraag en lastenboek afdrukken.

• Berekeningen en controles die u vroeger zelf moest uitvoeren, gebeuren nu automatisch. • Geen manuele koppelingen of verwijzigen,deze worden door Quantum beheerd en gecontroleerd. • Onmiddellijke terugkoppeling naar de bibliotheeklijst om ontbrekende artikels aan te vullen. • elk artikel bezit een ingebouwd rekenblad voor detailberekeningen. • enkel- of meervoudige koppelingen tussen verschillende hoeveelheden zijn eenvoudig in te stellen.

• Geen afzonderlijke documenten en werkprocessen: meetstaat klaar = alles klaar! • Duidelijke, overzichtelijke documenten voor opdrachtgever en aannemer. Afgedrukt, opgemaakt als PDF of geëxporteerd naar Excel™ • Automatische berekening van uw raming volgens verschillende prijscategoriën.


is DE maatoplossing voor het opmaken en beheren van meetstaten en bestekken voor de architect, ingenieur en het bouwbedrijf. werd ontwikkeld door architecten op basis van de praktische ervaring van verscheidene Vlaamse architecten-bureaus. werd ontwikkeld “op maat” tot een specifieke meetstaten- en bestektekstenoplossing die de aanpak met standaard kantoorsoftware in efficiëntie en gebruiksgemak ver achter zich laat. werkt probleemloos onder Mac OS X (versie 10.4 of hoger) ofWindows (XP of hoger) met Office 2003, 2004, 2007 of 2008.

Quantum 4 brochure  
Quantum 4 brochure  

basisinformatie over Quantum versie 4

Advertisement