Page 1


“Het zout waar peper jaloers van wordt.”


Zout is essentieel in de keuken, het versterkt de smaak van vele gerechten en bovendien heeft ons lichaam het nodig. Falksalt brengt uw gerechten naar een nieuwe dimensie. Het lost minder snel op dan gewoon tafelzout en zorgt voor een sprankelende en krokante smaaksensatie. De kleur en geur van de flakes zorgen voor extra originaliteit en creativiteit in al uw gerechten.


Falksalt Natural

Falksalt Black

Falksalt Natural, te gebruiken tijdens het koken, maar vooral als extra afwerking op ieder gerecht. Verkruimel de grotere flakes tussen uw vingers en geef uw bereidingen een sensationele smaak.

Falksalt Black heeft net dezelfde verfijnde smaak als het Natural zout, maar is op natuurlijke wijze zwart getint, waardoor uw gerecht een geheel nieuw niveau van verfijning en elegantie krijgt.

Falksalt Red Chili Strooi een beetje Falksalt Red Chili over uw barbecue bereidingen, gebakken vis en geroosterde groentjes voor een intense smaak van rode chili.

Falksalt Lemon Strooi Falksalt Lemon op een bakplaat, leg er uw vis op en bak deze in de oven. Geniet van een originele versie van op citroen gebakken vis en dit alles zonder toevoeging van vetten. Ook ideaal om te gebruiken bij kip en salades.

Falksalt Chipotle Dankzij de gerookte JalapeĂąo pepers en gedroogde paprika zorgt Falksalt Chipotle voor een intens rookaroma en een heerlijk pittig barbecue effect. Strooi Falksalt Chipotle over uw vlees, pasta, groenten, sauzen, ...

Falksalt Smoke Net als bij de Chipotle en Hickory, geeft Falksalt Smoke een extra toets aan elk barbecuegerecht. Door zwarte peper, tijm en Falksalt Smoke fijn te malen, creĂŤert u de perfecte droogmarinade voor alle soorten vlees en vis.


Falksalt Rosemary Falksalt met rozemarijn zorgt voor een intense en aromatische smaak die zich rijkelijk verspreidt in al uw Mediterrane bereidingen.

Falksalt Wild Mushroom Falksalt Wild Mushroom maakt van ieder gerecht een ware delicatesse, ongeacht het seizoen. De wilde paddenstoelen, afkomstig uit de Scandinavische dennenbossen, zorgen voor een unieke smaaksensatie.

Falksalt Lime Een verfrissende touch van zeste van limoen die een explosie van smaak creĂŤrt bij vis en salades. Voeg ook eens Falksalt Lime toe bij desserts voor een heerlijke gewaagde smaak of bij cocktails voor een spectaculair effect.

Falksalt Wild Garlic Deze variant is een absolute must in uw keuken! Door een beetje Falksalt Wild Garlic toe te voegen, geeft u een volle smaak en een heerlijk karakter aan tal van bereidingen! Onbeschrijfelijk lekker!

Falksalt Hickory Gerookt op hickory hout zorgt dit zout voor een heerlijke smaak die past bij vlees, zalm en tal van vegetarische gerechten. Falksalt Hickory is ook heerlijk op gekookte, gebakken of in de oven gegaarde aardappelen.

Falksalt Black Pepper Een combinatie van kristalzout en zwarte peper om ieder gerecht te voorzien van de smaak die het verdient. Door zijn vertrouwde aroma kan Falksalt Black Pepper bij ieder gerecht gebruikt worden.


Geef uw bereidingen dat tikkeltje meer met Falksalt crystal Flakes. Grote flakes bieden een verhoogde intensiteit van smaak. Dit betekent ook dat u minder zout moet gebruiken.

Minder is meer, een snuifje is genoeg!


Sea salt flakes add a new dimension to your cooking!

Voor meer recepten: www.falksalt.be of www.claes-distribution.be Falksalt Belgium • 0485.065.997 • niklas.johansson@falksalt.com

Profile for Luc Geusens

Falksalt  

Falksalt  

Advertisement