Page 1

Special/

Verlichtingsoplossingen voor professionele omgevingen.


/ Architecturale verlichting vormt de ruggengraat van een succesvolle interieurontwerp, zowel in residentiële als in professionele omgevingen. Voortbouwend op een onberispelijke reputatie als fabrikant van architecturale verlichting voor privéwoningen, is Delta Light® uitgegroeid tot een begrip en trendsetter als het gaat om lichtplanning voor commerciële en professionele omgevingen. Elke unieke locatie wordt gekenmerkt door een onderscheidend lichtontwerp ... Delta Light® heeft het assortiment, de ervaring en kennis om zowel de functionele als esthetische noden van uw projecten in te vullen. www.deltalight.com

2


index Retail

page 04-07

/

Product Highlight / Track System

08-09

Office

10-11

Product Highlight / Profiles

12-13

Showroom

14-15

Product Highlight / Downforce

16-17

Hotel

18-19

Product Highlight / Jeti

20-21

Resto/Bar

22-23

Cultural

24-25

Product Highlight / Link

26-27

Product Overview

28-29

Lighting Calculation Delta Light速 Info

/ / / / / /

/ / / / /

30

/ 31 /

3


EMPOWER your visitor’s shopping experience

4


/ In een winkelomgeving is verlichting onderdeel van een strategie, een onmisbaar element van merkidentiteit. Verlichting kan een winkel omtoveren tot een ware koopervaring, merken en hun kernwaarden kunnen geaccentueerd worden, het kan koopgedrag beïnvloeden en de relatie tussen product en consument versterken. Delta Light® erkent de kracht van emotie. Delta Light® inzetten in uw retail lichtontwerp haalt het maximale potentieel uit uw project, en creëert een ruimte waarvan het unieke karakter niet onopgemerkt blijft. Delta Light® helpt winkeliers hun merkwaarde en visuele impact te maximaliseren door middel van hoogtechnologische verlichtingstechnologie en innovatieve designarmaturen. Kiezen voor Delta Light® is kiezen voor een “instore winkelervaring” in plaats van een standaard koopmoment. Volledig flexibele accentverlichting, een breed scala aan oplossingen voor indirecte verlichting, decoratief of minimalistisch design, doorlopende lijnen en functioneel RGB design ... Delta Light® heeft een gamma van producten dat uw project er niet alleen goed laat uitzien, maar ook goed laat aanvoelen. Of het nu voor winkels, banken, supermarkt, apotheek, winkelcentrum, of enige andere winkelomgeving is, Delta Light® heeft zijn meerwaarde bewezen in elke retail omgeving.

5


6

Enkele Referenties Zara / worldwide Roberto Cavalli / New York / USA Nike / Budapest / Hungary Bally / Milano / Italy Delvaux / Brussels / Belgium Wrangler & Lee / Messancy / Belgium Harvey Nichols / Jakarta / Indonesia Korres / Prague / Czech Republic Ben Sherman / London / United Kingdom Mall Burgas Plaza / Burgas / Bulgaria Rolex / Basel / Switzerland Paris Department Store / Budapest / Hungary FX Mall / Hong Kong Furla / Novi Sad / Serbia Montblanc / Basel / Switzerland Zain / Nationwide / KSA Amongst others


7


Track System / Veelzijdig en flexibel, met toestellen op rail kunt u verlichting op elk moment afstemmen op de noden van uw project. Verlichting op rail is perfect voor het beklemtonen van een uniek element, kunstwerken, collecties of architectonische detail, maar kan ook gebruikt worden als algemene of specifiek functionele verlichting. Verlichting op rail is uitgegroeid tot een opmerkelijk onderdeel van het Delta Light® assortiment. Maximale flexibiliteit gecombineerd met mooie vormgeving en opvallend gebruiksgemak.

Spatio / Met Spatio biedt Delta Light® een antwoord op alle mogelijke toepassingen die van een verlichtingssysteem kunnen worden verwacht. Het toestel, dat ook verkrijgbaar is op jack, met adapter of als armatuur met directe plafondbevestiging, combineert een volledig pallet van hedendaagse beschikbare lampbronnen, gaande van 4 Watt Led over halogeen tot 150 Watt gasontlading. Optimaal lichtcomfort wordt gegarandeerd door het uitgebreide aanbod accessoires zoals kleurfilters, lenzen, antiverblindingsrasters en decoratieve flappen. Dankzij een uitgebreide waaier aan zelf ontwikkelde reflectoren is een stralingshoek van 15 tot 100° mogelijk. Dit flexibele verlichtingssysteem wordt standaard in wit of grijs aangeboden (zwarte afwerking op aanvraag).

8


SPATIO H30 AD

DRUMMER HIT AD

SPATIO 111 T50 AD + RING 109 + RASTER 109

SPATIO 111 T50 AD

SPATIO LED AD

SPATIO 111 T50 AD + FLAP

FOCUS H111 AD + HALORING

DRUMMER HIT AD + ANTI GLARE

SPATIO HIT AD

SPATIO H30 AD

9 ULTRA TWIN AD C50-20


office STIMULATE creativity and efficiency / Verlichting kan meer dan alleen maar een bureau verlichten. Het heeft de kracht om moreel te versterken, energie te stimuleren, prestaties te verbeteren en productiviteit te verhogen. Bovendien kan een goed lichtplan de identiteit en het imago van een bedrijf versterken. Het beïnvloedt de efficiëntie van werknemers, en trekt de aandacht van de bezoekers. Aarzel dan ook niet om een design statement te maken in het lichtontwerp van uw kantoor. Kantoorverlichting heeft een lange weg afgelegd en de mogelijkheden zijn zeer uiteenlopend. Fel of subtiel, elegant, klassiek, modern, geavanceerd of speels… kantoorverlichting van Delta Light® verbeterd de werkervaring en verhoogt de kwaliteit van de tijd die gespendeerd wordt op kantoor.

10

Delta Light® inspireert, stimuleert en motiveert. Van vergaderzalen tot receptie, praktische ruimtes, landschapskantoren, bestuurskamer tot magazijnen. Zij het sfeerverlichting, design eyecatchers, maatwerk of een puur functionele oplossing, Delta Light® presenteert u armaturen die creativiteit en efficiëntie stimuleren.


Enkele Referenties Deloitte / Perth / Australia CB Richard Ellis / Brussels / Belgium Vodafone / Madrid / Spain Unilever / Poznan / Poland Philippe Morris / Lausanne / Switzerland De탑elna banka / Nationwide / Slovenija Red Bull HQ / Melbourne / Australia Hope of Africa / Antwerp / Belgium SPRINT Exec. Briefing Center / New York / USA Ad Ultima / Kortrijk / Belgium Citibank HQ / London / United Kingdom Amongst others

11


Profiles / Profielen hebben hun uitgebreide functionele en esthetische waarde bewezen. Het uittekenen en produceren van profielen op maat is een sterke en onderscheidende kwaliteit van Delta Light®. Voor profielen in het bijzonder heeft Delta Light® recent zijn productie capaciteit verhoogd om aan de vraag van de markt en de ruime mogelijkheden van maatwerk te kunnen voldoen. Daarnaast is er ook geïnvesteerd in de voorraad, gericht op verdere versterking van het service niveau en om leveringstermijnen verder in te korten. Als gevolg haalt Delta Light® een slagingspercentage van 99,83% op zijn 10 dagen productiebelofte, voor alle profielbestellingen onder de 100 meter. Aanvragen voor maatwerk boven de 100 meter worden per aanvraag bekeken, met extreem korte levertermijn steeds als standaard uitgangspunt. Het gamma aan profielen omvat verschillende afmetingen, uiteenlopende stijlen, verscheidene lampen en modules, dim- en toevoeroplossingen, en een groot aantal accessoires en combinatiemogelijkheden. Gependeld, inbouw of opbouw, hetzij voor wand, vloer of plafond, binnen of buiten, Delta Light® is uw “one-stop” leverancier voor alle profielverlichting.

12


UNILINE TRT

REUNION

RELATION

UNILINE TWIN

UNILINE TR

RENDEZ-VOUS

MICROLINE 30 LED

NoBody 140

NECKLINE

RELATION 50

MICROLINE 30+

NoBody 200

WALL LINE S

MICROLINE 50 LED

MICROLINE 30

NoBody 300

NANOLINE

MICROLINE 50

UNILINE 70

LAY OUT

UNILINE 85

MACROLINE 160

LAY IN

MACROLINE 180

BANNER 200

UNILINE WALL

13


ENERGIZE your brand promise / Bij invulling van een showroom kan verlichting gerust als een marketing tool beschouwd worden, een instrument om bedrijfsimago en brand identity te versterken, absoluut noodzakelijk om een gezellige en uitnodigende ruimte voor klanten en relaties te creëren. Een uniek showroomontwerp, sterke productkenmerken en de kernwaarden van een bedrijf komen best tot hun recht wanneer aangevuld met een onderscheidend, functioneel en aantrekkelijk lichtplan. Verlichting zorgt er immers niet alleen voor dat producten kunnen gezien worden, maar het toont ook de innovatieve kracht van een onderneming, het ecologisch bewustzijn en de creatieve waarden. Delta Light® armaturen zijn wereldwijd gebruikt door een groot aantal toonaangevende merken, om product en merk een extra dimensie te geven, gericht op het versterken van de showroom belevenis en om klantrelaties een extra boost te geven. Delta Light® zet producten en de bijhorende boodschappen centraal, met een levendige en stijlvolle sfeer als resultaat.

14


Enkele Referenties Porsche / Brussels / Belgium Aston Martin / Rolls Royce / Sydney / Australia Poltrona Frau / Miami / USA Lexus / Perth / Australia Audi / VW Veys / Deerlijk / Belgium Volkswagen of America / Washington DC / USA Poggenpohl / Turnhout / Belguim BMW / various cities / Belgium Mercedes Vereenooghe / various cities / Belgium Audi / Empoli / Italy CitroĂŤn / Arwangen / Switzerland Mazda / Sydney / Australia Ferrari / Sint-Martens Latem / Belgium Amongst others

15


Downforce / De Downforce is het nieuwste en meest krachtige lid van de Delta LightÂŽ downlighter familie. De Downforce onderscheidt zich door een verrassend levendig en evenwichtige lichteffect, zijn opmerkelijk eenvoudig installatie en een uitstekende efficiĂŤntie. De vierkante of ronde versie kan worden afgewerkt met een breed gamma aan accessoires en opties, zodat de gebruiker kan rekenen op een hoog rendement aangevuld met een stijlvolle en uniforme uitstraling.

16

De Downforce is een zeer overtuigend geheel, met zichtbare en tastbare toegevoegde waarde en toepasbaar in tal van omgevingen.


Accessories

Downforce with Accessories

COVER A

DOWNFORCE R + COVER A

GLASS B

DOWNFORCE R B + GLASS B

Andere Downlighters

COVER W

DOWNFORCE S B + COVER W

DIRO

GRID

GLASS

DOWNFORCE S A + COVER A + GLASS

GRAND CARREE

UNDERCOVER

ANTI-GLARE W

DOWNFORCE S W + COVER W + ANTI-GLARE W

Hoge kwalitatieve afwerking, functionele opties en accessoires, esthetische vormgeving, hoog rendement, eenvoudig te gebruiken en makkelijk te onderhouden, ultieme flexibiliteit in vorm en functie, direct en / of diffuus licht ... Het Delta Light速 downlighter assortiment biedt een oplossing voor elke mogelijke project.

RASTER W

DOWNFORCE S A + COVER A + RASTER W

17


INTENSIFY the feel-good factor of your hotel / Verlichting is zonder twijfel een van de meest onderscheidende factoren voor een aantrekkelijk en succesvol hotel design. Het geeft sfeer, verbetert de veiligheid, versterkt het algemene imago van het hotel, versterkt de zichtbaarheid, verhoogt de functionaliteit, accentueert architectuur en zijn landschap en zoveel meer... Ontworpen om de bekendheid van het hotel te verhogen, en een grotere waardering van bestaande en potentiële klanten te bekomen. Delta Light® biedt een brede waaier aan

18

verlichtingsoplossingen voor de hotelindustrie. Variërend van lobby tot restaurant, bar, gangen, vergaderfaciliteiten, wellness en kamers, tot functionele en esthetische oplossingen voor de buitenkant van het gebouw en zijn landschap. Na vele jaren samenwerken met internationaal vooraanstaande hotelmerken en gerenommeerde architectenbureaus heeft Delta Light® bewezen aan elke behoefte te kunnen voldoen, met award winnende ontwerpen en

duurzame, energieefficiënte lichtoplossingen. Delta Light® armaturen stellen u in staat een harmonieuze en betoverende sfeer te creëren, een combinatie van trendsettende lichttechniek en innovatief design. Delta Light® helpt u de waarde, uitstraling en feel-good factor van uw hotel maximaal te ontwikkelen, en een bezoek te transformeren in een complete belevenis.


Enkele Referenties Hyatt Hotel / Hong Kong The Vine Hotel / Funchal / Portugal Four Points by Sheraton / Zurich / Switzerland Kempinski / Antalya / Turkey Ritz Carlton / Boston / USA D-Hotel / Kortrijk / Belgium Fresh Hotel / Athens / Greece duoMo Design Hotel / Rimini / Italy Martin’s Hotel / Mechelen / Brugge / Genval / Belgium Riviera Hotel / Beirut / Lebanon Gallery Hotel Art / Firenze / Italy Radisson / Basel / Switzerland Torre Veiramar / Santo Domingo / Dominican Republic The Met Hotel / Thessaloniki / Greece Amongst others

19


JETI S

JETI TOWER

JETI / Vanwege het succes is de Jeti familie verder uitgebreid tot een compleet gamma van opvallende armaturen. Deze unieke kubusvormige verlichting is beschikbaar als pendel, stand-alone en als plafond- of wandopbouw. De Jeti Luster en Jeti Tower zijn de meest prominente onderdelen van de collectie. Beide versies bestaat uit 4 blokken, met T16-lampen als lichtbron. De Jeti Luster wordt vaak gebruikt als een opvallende luchter bij hoge plafonds, in atria en in lobby’s. Naast de single kubus versie Jeti SW, werden ook de nieuwe Jeti Plano en Jeti L gelanceerd. De Jeti L heeft bewezen een perfecte aanvulling te zijn in de Jeti familie, een fijner model dat gebruik maakt van de seamless T5 lamp met elektronisch voorschakelapparatuur. De Jeti Plano L 218 is met zijn hoge IP waarde speciaal ontworpen voor gebruik in de badkamer, wellness of andere vochtige ruimtes. De andere Jeti Plano versies zijn groter (620x620), met verschillende hoogtes, en terug beschikbaar als pendel of opbouw, geschikt voor uiteenlopende toepassingen.

20

Upgrade uw projecten met deze unieke, handgemaakte policarbonaat kubussen. Het grote aantal opties en creatieve vormen geeft je de kans om unieke vormgeving en sfeer in een coherent geheel toe te voegen in uw hele project.


JETI PLANO H

JETI L 124

JETI PLANO L 424 JETI SW

JETI PLANO L 218

JETI PLANO L 160

21


INDULGE your project with ambience & character / Restaurants en bars zijn bijzonder gevoelig voor het samenspel van licht en schaduw. Subtiel of dramatisch, kleurrijk,a helder, energiek, stijlvol of intrigerend… het lichtontwerp bepaald grotendeels de uitstraling van het project. Wil u de architectuur of inrichting accentueren, sfeer brengen of puur functioneel verlichten, individuele tafelverlichting, een kleurrijke bar, design eyecatchers of een praktische oplossing voor de keuken, binnen of buiten.

22

Delta Light® staat bekend voor een ruime mix aan creatieve en functionele oplossingen die garant staan voor een meerwaarde, ondersteund door lichtadvies op maat. Delta Light®’s uitgebreide ervaring in restaurant en bar lichtontwerp, technische kennis en designoplossingen helpen u in het creëren van een memorabele omgeving.


23


cultural INSPIRE artists and visitors / In de loop der jaren zijn de richtlijnen voor tentoonstellingsverlichting sterk geëvolueerd van een beperkt aantal regels tot een continue groeiend pakket van strikte normen. Een kunstwerk verlichten verreist deskundig lichtadvies, creatieve designoplossingen, hoogkwalitatieve armaturen en een artistiek oog, om zowel het artistieke als het esthetische karakter van de objecten als de omgeving de maximaliseren. Waar artistieke expressie en architectonische invulling aan de hoogste eisen moeten voldoen, zal ook het lichtontwerp van uitzonderlijk niveau moeten zijn. Maximale weergave van het object, accentueren van de omgeving, de artistieke visie van de kunstenaar en de nood aan flexibiliteit is een zeer delicate en complexe evenwichtsoefening. Delta Light® heeft bewezen dit vraagstuk te kunnen oplossen, om zo een beklijvende omgeving te creëren waarin kunst optimaal tot recht komt en bezoekers kunnen genieten van een unieke ervaring. Verlichting op rail, de nieuwste LED technologie, profiel maatwerk, aangevuld met flexibele en roterende oplossingen zijn slechts enkele van de alternatieven in het Delta Light® assortiment, die hun meerwaarde bewezen hebben in een artistieke omgeving. Tal van publieke en private kunstverzamelingen, musea, galeries, tentoonstellingen en monumentale gebouwen in de hele wereld zijn tot stand gekomen met behulp van Delta Light® armaturen.

24


l

25


LINK / Link staat synoniem voor ultieme flexibiliteit in interieurverlichting. Speel met ronde en lineaire vormen en creëer een compositie op maat van uw project. Link begint bij één verbindingspunt en ontvouwt een waaier van creatieve oplossingen. Link is ontworpen om aan elke verlichtingseis tegemoet te komen. Zijn veelzijdigheid maakt het mogelijk om de vorm van de armatuur aan te passen aan de vorm van zijn omgeving, tegelijkertijd spelend met verschillende lampen (led, compact fluorescentie, ontlading), kleuren en lichtbundels. Link daagt creatieve designers uit om ongeremd en inventief om te springen met lichtconfiguraties. Link is meer dan een nieuwe armatuur, het is een nieuwe ervaring in verlichting. Naast composities op maat kan Link ook als enkelvoudig element (Link 1), als duo (Link 2) of in een combinatie van drie (Link 3) worden gebruikt.

Link 1

Link 2

Link 3

26


You-Turn

/ Delta Light® biedt verlichtingsoplossingen vanuit het principe ‘form follows function’, waarbij ultieme flexibiliteit gekoppeld wordt aan inventief product design. Link, You-Turn en Ultra Spy zijn slechts enkele voorbeelden in de collectie die uitblinken in veelzijdigheid, waarbij ze als het ware een persoonlijke dialoog aangaan met de omgeving, met optimaal gebruik van licht in functie van de ruimte.

Ultra Spy

27 27


product overview / Een selectie van vaak gebruikte toestellen in een professionnele omgeving. Voor meer details en de volledige product reeks, raadpleeg The Lighting Bible速 8 of bezoek onze website, www.deltalight.com

recessed downlights Diro Trimless OK

Diro ST

Grand Carree 126 SBL

Grand Carree

Grid In Trimless

Maestro R

Maestro S 211

Downforce S

Undercover ZB

Minigrid In Semi

Grand Diro Trimless

Ultra In Trimless

Ultra Spy

Rodi M

You-Turn HIT

Outfit U 211

ceiling surface Spatio T50

Drummer HIT

Focus H111

Credo

Grid On

Skeeler

Rand

Endless

Dot.Com

Supernova

28

Outfit L 254


ceiling suspension Jeti Plano H

Plasma

Be Cool速 C 254

Bambo RGB

O2Oxygen

Cumulus RGB

NEC+Ultra

B-Hypercraft 411

Plasma

Outfit L 254

Rendez-Vous

wall surface Spatio W

Jeti Plano L 218

Vision LED

profiles Midiline 80

Uniline 70

Reunion

Microline 30

NoBody 200

Uniline TRT

Uniline TR

Neckline

Wall Line S

Nanoline

outdoor Mask

Be Cool速 X

Grafiti

Tactic R

Tactic S

Leds Go速 In

Walker TC

Labyrinth

Ultra Scan

King Teak

29


Lighting Calculation / Of u met technische of praktische vragen kampt, op zoek bent naar efficiëntie of energiebesparende studies, een ontwerp of oplossing op maat nodig hebt, een grafische weergave, gedetailleerde offerte of enige andere vraag om uw lichtontwerp te bepalen… Delta Light® is uw one-stop leverancier voor al uw projecten.

Object Installation Project number Date

Object Installation Project number Date

2.3

2.3

Calculation results

341

295

350

316

(171)

620

967

825

352

571

464

407

756

789

[1340]

1030

469

541

592

607

684

646

669

901

824

295

443

575

633

658

668

684

918

1310

1300

1250

767

864

936

674

627

654

474

431

607

871

1180

1170

462

614

1140

1250

1080

752

743

888

838

1020

958

449

672

608

823

1220

1260

386

516

719

904

772

612

852

838

816

1300

1100

589

634

574

705

727

450

580

943

921

822

713

738

777

824

1280

1020

422

502

471

647

424

495

599

545

649

630

498

593

556

634

603

551

513

449

347

411

479

425

494

708

927

871

743

674

633

742

708

889

6

8

10

12

14

612

467

398

756

573

506

640

539

519

1110

749

599

1110

849

669

750

703

688

575

1030

1100

1080

769

519

685

1170

1150

959

569

391

927

883

667

613

371

265

16

703

608 769

18

20

N [m] 14 12

500

10 [m]

750

750 1000

8

300

50

1000

500

0

1000

4

Illuminance [lx]

480

300

2

381

750

214

774

697

596

750

4

50

2

1000

1000

0

500 75 1000 0

500 2

4

6

8

50

0

30

1000

0 0

750 750

500

6

500

376

619

711

847

10

12

14

16

18

Illuminance [lx]

Height of the reference plane Average illuminance Minimum illuminance Maximum illuminance Uniformity g1 Uniformity g2

Object Installation Project number Date

2.3

Nr. Article Nr. 01a

200 01 430 W

Eav Emin Emax Emin/Eav Emin/Emax

: 0.75 m : 693 lx : 171 lx : 1340 lx : 1 : 4.05 (0.25) : 1 : 7.86 (0.13)

Article Description

H e ight of the re fe re nc e pla ne A ve ra ge illumina nc e Minimum illuminance Maximum illuminance U niformity g1 U niformity g2

Pag

TRACK 3m W

INT 514

Calculation results,mte (35W)

2.3.3 Pseudo colours, Reference plane 1 (E)

3F-RAIL 01b

312 02 170 E AD W

DRUMMER HIT-70 AD W

INT 527

Lighting unit, to be used on an universal 3-circuit track system, ceiling suspended or ceiling surface mounted or wall surface mounted mounting (indoor use), named DRUMMER HIT-70 AD. Available in the colour(s) : alu grey, black, white. The unit is suited for discharge : 1 x HIT 70W (electronic control gear included).

N

01c

[m] 14

312 02 135 E AD W

DRUMMER HIT-35 AD W

10 8

02

6

202 62 55 02 W-W

GRID IN 2 HIT W-W

INT 063

Lighting unit, ceiling recessed mounting (indoor use), named GRID IN 2 HIT. Available in the colour(s) : alu grey-black, white-white. For recessed mounting, a rectangular opening of 306 x 167 mm is needed and a min. depth for recessing of 210 mm. The unit is suited for discharge : 2 x HIT 35-70W (control gear not included).

4 2 0 0

Illuminance [lx]

INT 527

Lighting unit, to be used on an universal 3-circuit track system, ceiling suspended or ceiling surface mounted or wall surface mounted mounting (indoor use), named DRUMMER HIT-35 AD. Available in the colour(s) : alu grey, black, white. The unit is suited for discharge : 1 x HIT 35W (electronic control gear included).

12

300

2

4

500

6

8

10

12

750

14

16

18

1000

20

22

[m]

03

337 02 254 ANO

LAY IN 254 ANO

INT 164 / 360 Lighting unit, ceiling surface mounted or wall surface mounted mounting (indoor use), named LAY IN 254. Available in the colour(s) : alu anodised. The unit is suited for fluorescent : 2 x T16 (he) 28W or 2 x T16 (ho) 54W (electronic control gear included).

1500

04

271 71 21

NICE 2C C

INT 229 Lighting unit, ceiling suspended mounting (indoor use), named NICE 2C C. The unit is suited for halogen mains-voltage : 1 x QT14 25-40-60-75W.

H e ight of the re fe re nc e pla ne A ve ra ge illumina nc e Minimum illuminance Maximum illuminance U niformity g1 U niformity g2

30

: 0. 75 m E av : 6 9 3 lx Emin : 171 lx Emax : 1340 lx E m in/E a v : 1 : 4. 05 (0. 25) E m in/E m a x : 1 : 7 . 8 6 ( 0 . 1 3 )

22/02/2010

Page 1 of 2

ALL INFORMATION IN THIS SHEET IS WITHOUT ENGAGEMENT AND CAN ALWAYS BE MODIFIED. ALWAYS USE THE MANUAL TO INSTALL OUR PRODUCT IN A CORRECT WAY. DELTA LIGHT N.V. HAS THE RIGHT TO CHANGE AT ANY TIME THE TECHNICAL ASPECT OF ITS PRODUCTS WITHOUT FOREGOING INFORMATION.

500

477

438

856

762

0

480

519

909

742

500

2

560

562

860

611

30

4

639

545

577

455

0

6

570

543

398

100

8

395 510

50 0

10

30 0

12

1000

[m] 14

Calculation results

2.3.2 Isolines representation, Reference plane 1 (E)

500

2.3.1 Table, Reference plane 1 (E)

: 0. 75 m E av : 6 9 3 lx Emin : 171 lx Emax : 1340 lx E m in/E a v : 1 : 4. 05 (0. 25) E m in/E m a x : 1 : 7 . 8 6 ( 0 . 1 3 )

20

0

22

[m]


Delta Light® as your lighting partner / Opgericht in 1987 door zaakvoerder en ontwerper Paul Ameloot, is Delta Light® vandaag uitgegroeid tot marktleider en trendsetter in architecturale verlichting. Met vernieuwende verlichtingsconcepten staat het bedrijf wereldwijd bekend om zijn subtiele mix van sfeer, functionaliteit en design, zowel in binnen- als buitenverlichting Elk project vergt een aangepaste aanpak. Delta Light® onderscheidt zich dan ook met een uitzonderlijk pakket van diensten en design services. Via een team van inhouse architecten verspreid over het gehele netwerk, is elk Delta Light® kantoor in staat zijn klanten te voorzien van gedetailleerde lichtstudies en deskundige productkennis. Op die manier worden architecten en professionele gebruikers wereldwijd bijgestaan in de uitwerking van hun projecten, zodat verlichting optimaal functioneert en bijdraagt aan zijn omgeving.

Delta Light® Worldwide Network

Manufacturer Delta Light® nv Muizelstraat 2 B-8560 Wevelgem (Moorsele) Belgium Phone +32 (0)56 435 735 Fax +32 (0)56 435 736 E-mail info@deltalight.com www.deltalight.com

Product Design - Research - Development: Delta Light® Coordination - Concept: Delta Light® Graphic Design - Realisation: Delta Light® Copyright © 06-2010 Delta Light® NV

ALL INFORMATION IN THIS BROCHURE IS WITHOUT ENGAGEMENT, REPLACES ALL PRECEDING INFORMATION AND CAN ALWAYS BE MODIFIED. ALL DELTA LIGHT® PRODUCTS ARE SUPPLIED WITHOUT LAMPS. LAMP DATA ARE GIVEN AS EXAMPLE. DELTA LIGHT® N.V. HAS THE RIGHT TO CHANGE AT ANY TIME THE TECHNICAL ASPECTS OF ITS PRODUCTS WITHOUT FOREGOING COMMUNICATION. THE DELTA LIGHT® N.V. TERMS AND CONDITIONS ARE ALWAYS APPLICABLE. NO PART OF THIS CATALOG MAY BE COPIED WITHOUT WRITTEN AUTHORISATION OF DELTA LIGHT® N.V. Made in Belgium DOC GE 158 FOR FURTHER TECHNICAL INFO OR ERRATA, PLEASE VISIT www.deltalight.com

31


Copyright Š 05-2009 Delta Light nv / Made in Belgium

DeltaLight  

Verlichtingsoplossingen voor professionele omgevingen. Special/ / Architecturale verlichting vormt de ruggengraat van een succesvolle interi...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you