Page 1

Uitnodiging voor alle Graauwenaren op zondag 22 januari 2012 Tussen 14.00u en 17.00u gemeenschapshuis Graauw Beste dorpsgenoten, Op initiatief van het recreatieteam en de Dorpsraad Graauw organiseren zij op zondag 22 januari 2012 van 14.00u tot 17.00u een ontmoetingsdag “Dag Graauw” in het gemeenschapshuis aan de Dorpsstraat. Tijdens deze middag is iedereen welkom om iedereen een fijn Nieuwjaar te wensen, een praatje te maken, nieuwe mensen te leren kennen en te ontdekken wat het verenigingsleven heeft te bieden. Dit alles in een informele sfeer waarbij we ook de “kleintjes” niet vergeten. Speciaal voor hen wordt de sportzaal omgetoverd tot een spelletjeshal met een springkasteel. Voor iedereen is er de gelegenheid om kennis te maken met Oud Hollandse Spelen, u zult kunnen kennis maken met de EHBO die onder andere een demonstratie geven met de AED. De tafeltennisvereniging speelt demo’s en nog veel meer kunt meemaken tijdens deze “Dag Graauw”. Met de meeste van de Graauwse verenigingen kunt u kennis maken onder het genot van een hapje en een drankje. Door de Dorpsraad en het recreatieteam worden jullie getrakteerd, want wanneer jullie de onderstaande bon ingevuld meebrengen en afgeven aan het onthaal tijdens “Dag Graauw” krijgt ieder lid van het gezin gratis koffie of warme chocolademelk met iets lekkers erbij… Elke bezoeker mag gratis gebruik maken van alle activiteiten!

Bon: Goed voor koffie of warme chocolademelk met iets lekkers op zondag 22 januari 2012 tijdens “Dag Graauw” Naam:…………………………………………………………….Adres………………………………………………………..

PS: iedereen die iets met Graauw te maken heeft en bij een vereniging of bedrijf werkt mag gratis zijn/haar ding presenteren tijdens “Dag Graauw” zolang het niet commercieel is. Meer informatie: 0114/ 37 00 18 of 0623 18 18 18.

Flyer Dag Graauw  

Op zondag 22 januari 2012