Page 1

Et bredt udvalg af højteknologiske smøremidler dedikeret til landbruget

ANAC

ANAC er et administreringsværktøj til landbrugsudstyr ANAC’s serviceydelser består i at diagnosticere mekaniske komponenter (motorer, kobling, hydraulik) fra olieprøver, der foretages i forbindelse med service. Analyserne udføres via et professionelt system, der vurderer den korrekte drift for hver enkel komponent med reference til komponenter af samme type. Systemet kan gøre status over de forskellige intervaller mellem olieskift samt oliens generelle tilstand. Resultatet af disse analyser præsenteres dernæst sammen med historikken for tidligere vurderinger, hvilket giver dig mulighed for at spore dit udstyr.

DINE FORDELE: >F  ærre mekaniske dele, der

sætter sig fast, og færre mekaniske skader >O  ptimerede intervaller for

vedligeholdelse >L  ængere levetid og

holdbarhed for dit udstyr >Ø  get produktivitet

Oplev vores nye Lube Shuttle Discovery-pakke TOTAL Nordic lancerer vores nye Lube Shuttle Discovery-pakke, som indeholder: u

En én-hånds fedtsprøjte med to mundstykker:

> Et smørerør > En fleksibel slange, så det er muligt at nå frem til selv de sværest tilgængelig smørepunkter

u To TOTAL-fedttyper i gevindpatroner, der er lette at bruge:

> CERAN XM220 er en ny generation af universalfedt baseret på et kalciumsulfonat-kompleks. Dette fedt kan anvendes til mange formål, er modstandsdygtig over for ekstreme tryk, vand og høje temperaturer og er specialudviklet til hård industri brug. > MULTISFIL EP2 er en grøn lithium-kalciumfedt, der har god klæbeevne og er modstandsdygtig over for ekstreme tryk. Universalanvendelse og specielt udviklet til brug inden for svær industri. For at få mere information om dette produkt kan du besøge vores hjemmeside:

www.totaldenmark.dk

TOTAL NORDIC: Danmark • Finland • Island • Norge • Sverige Hovedkontor: Aldersrogade 6C, 4. etage, DK-2100, København, Danmark www.totaldenmark.dk  •  www.totalfinland.fi  •  www.totalnorge.no  •  www.totalsweden.se

SMØREMIDLER DEDIKERET TIL LANDBRUGET


Din Fuel Economy-løsning fra TOTAL

1 FE-motorolie

6% op til

TRACTAGRI HDZ FE

+

på brændstoføkonomien*

Klassifikationer ACEA: E9/E7 (E5) API: CJ-4/CI-4 plus/CI-4/SM

Producentgodkendelse MERCEDES-BENZ: MB-Approval 228.31 DEUTZ: DQC III-LA-10 CUMMINS: CES 20081 CATERPILLAR: ECF-3/ECF-2/ECF-1a JOHN DEERE: JDQ 78X

Højtydende og teknologisk syntetisk smøremiddel til aksler, der er udstyret med systemer med vådbremser. > Velegnet til landbrugsudstyr og kan reducere antallet af anvendte smøremidler. > Kan reducere energitabet fra friktionen, og således forbedre brændstoføkonomien. > Fremragende egenskaber ved lave temperaturer. > God belastningskapacitet og beskyttelse af gear, samt forlænget levetid for transmissioner og hydrauliske systemer.

API GL-4

Overholder producentgodkendelserne: VOLVO CE WB 102 JOHN DEERE JDM

CERAN XM 220 Universalfedt til ekstreme tryk med lithium/kalcium-base.

HYDRAGRI Højtydende hydraulikolier.

Kundeudtalelse: “I løbet af ét år kunne jeg spare 600 liter* brændstof takket være innovationen med Fuel Economy.”” * Gennemsnitlige brændstofbesparelser under test udført ved CUMA i Bourgogne på en traktor med 165 HK i sammenligning med brændstofforbrug målt ved anvendelse med standard 15W-40-smøremidler til både motor og transmission. Faktiske brændstofbesparelser: 5,1 % på vejene, 5,8 % på markerne og 7,1 % på testbænk. ** Dokumenteret reducering af brændstofforbruget på 2,8 % ved vejtest og 5,5 % på testbænken. Eller en besparelse på 600 liter for en traktor på 155 HK, der forbruger 18 liter pr. time på vejen og 35 liter pr. time ved fuld belastning med arbejde 250 timer pr. år fuldt lastet på vejen. Dette resultat blev opnået ved hjælp af TRACTAGRI Fuel Economy-smøremidlet i motoren kombineret med DYNATRANS MPV i transmissionen i sammenligning med et standard 15W-40-smøremiddel (i både motor og transmission).

Klassifikationer ACEA: E9/E7 (E5) API: CJ-4/CI-4 plus/CI-4/SM

Producentgodkendelse MERCEDES-BENZ: MB-Approval 228.31 DEUTZ: DQC III-LA-10 CUMMINS: CES 20081

Overensstemmende med: CATERPILLAR: ECF-3/ECF-2/ECF-1a JOHN DEERE: SPECIFIKATIONER

Fordelene ved Biolubricants: 

Biologisk nedbrydelige

Lav toksisitet

Miljøvenlige

L avt olietab grundet mindre fordampning

Gode smøreegenskaber

Højt viskositetsindeks

Høj antændelsestemperatur

Øget levetid på udstyret

 ulighed for længere intervaller M mellem skiftene

Se vores video med praktiske tests

SPECIFIKATIONER

SPECIFIKATIONER

> Den høje termiske stabilitet sikrer god smøring af varme motordele, særligt i hårde og langvarige arbejdsperioder. > Dens “Low SAPS” egenskaber er tilpasset alle efterbehandlingssystemer for udstødningsgas og forbedrer i særdeleshed holdbarheden af dieselpartikelfiltre > Særlig sammensætning, der giver brændstof-besparelser. Egnet til alle mærker og typer af motor med ældre og nyere teknologi.

Overensstemmende med:

DYNATRANS VX FE

Klassifikationer

TRACTAGRI HDZ FE

1 FEgearolie

SPECIFIKATIONER

> Den høje termiske stabilitet sikrer optimal smøring af varme motordele, særligt i hårde og langvarige arbejdsperioder. > Dens ”Low SAPS” egenskaber er tilpasset alle efterbehandlingssystemer for udstødningsgas og forbedrer i særdeleshed holdbarheden af dieselpartikelfiltre. > Særlig sammensætning, der giver brændstofbesparelser. Egnet til alle mærker og typer af motorer med ældre og nyere teknologi.

Din Biolubricants-løsning fra TOTAL

BIOTRANS FX Biologisk nedbrydelig transmissionsolie af meget høj kvalitet til landbrugsmaskiner med vådbremser. > Det meget høje viskositetsindeks muliggør anvendelse indenfor store temperaturspænd. > Meget modstandsdygtig over for variationer og oxidering. > Biologisk nedbrydelig og god kompatibilitet med de elastomerer, der aktuelt anvendes i hydrauliske kredsløb.

SPECIFIKATIONER

Klassifikationer API: GL-4 AFNOR: HV 68 multigrade ISO 15380: HEES

Producentgodkendelse MASSEY FERGUSSON: CMS M 1145/1143 ZF TE ML 06P

BIOMULTIS SEP 2 Biologisk nedbrydelig universalfedt til ekstreme tryk baseret på lithium/ kalcium-sæbe og anbefalet til anvendelse ved høje temperaturer og under svære forhold.

BIOHYDRAN TMP Biologisk nedbrydelig hydraulikvæske i overensstemmelse med de europæiske Ecolabel-standarder.

Total agri 4pages danish (a4)  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you