Page 1

ONLINE MAGAZINE voor HOME & GIFT en de ACCESSOIRE-, KIDS- en MODEBRANCHE

ALLES VOOR IN HUIS

HIP EN SLIM ONDERWEG

AFTER

SP T LIGHT SPECIAL

TRENDY KOKEN & TAFELEN

WERELD VOL SPEELGOED


FROM THIS SPRING ON,

Reading

WILL NEVER BE THE

same.

THE CACTUSFLOWER COLLECTION

FOLLOW US ON INSTAGRAM @VISTABONITAREADERS TEL: (026) 363 8459


VOORWOORD SP TLIGHT

LASTIG KIEZEN Wat was het genieten van de prachtige producten, mooie trends en leuke mensen op Spotlight. Naast de kersverse locatie in De Beursfabriek in Nieuwegein was het aanbod groots. We zagen veel nieuwe standhouders en het vernieuwde speelgoedsegment – met de totale bovenverdieping hieraan gewijd - bleek een succes. Nog een leuk extraatje was de naastgelegen Woonindustrie, waar je ook een kijkje kon nemen. Het allerleukste dat we op Spotlight zagen? Te veel om op te noemen! Met deze terugblik special zetten we een paar highlights op een rijtje. Laat u inspireren!

Gina van Dijk Adjunct Hoofdredacteur

trend@line

3


SP TLIGHT

NOVITEITEN

IN THE PICTURE vista bonita

lambertz zoetwaren

bastion collections

villeroy & boch

rosendahl

De nieuwe collecties van 2019 verdienen een podium. Echte Eyecandy’s om het interieur of uzelf mee te stylen en in the picture te zetten. Of het nu gaat om producten uit het segment koken & tafelen of fashion en wonen. Welke is uw favoriet?

4

trend@line


pure rose wood serveerplanken

espuma in mint kleur

HET BORRELT BIJ

BOWLS AND DISHES ontdek de nieuwe collectie van bowls and dishes zoals de prachtige houten serveerplanken van de pure rose wood-lijn. De Pure Rose Wood planken zijn gemaakt van donker Sheesham hout en afgewerkt met twee zwarte metalen grepen. Van dikke robuuste vierkante en ronde modellen tot langwer­pige planken die ook zonder hapjes een echte eyecather zijn voor het interieur. Ook nieuw is het mint en lichtgrijze Espuma servies, dat een uniek patroon van luchtbellen heeft. ­Espuma’s worden vaak door chefkoks gebruikt om smaak, kleur en beleving toe te voegen aan een gerecht.

Met dit servies kun je dat effect versterken. Van de koraalrode schalen in gestreept en­ cross uitvoering worden wij ook blij, een nieuwste toevoeging aan de Skyline serie. Alle producten van Bowls and Dishes zijn gemaakt om te ­genieten, dus ‘Serve up the good times!’ Bezoek de showroom Ordelven 1, Berkel-Enschot, +31 (0)13 5440144 webshop.bowls-dishes.com

bekijk hier de video espuma serie

skyline lines en pure rose wood


"SERVE UP THE GOOD TIMES" BOWLS AND DISHES


SP TLIGHT TREND

SLIM ONDERWEG het to-go aanbod is uitgebreider dan ooit. van superhandige bakjes voor een lunch of andere lekkernijen, mooie bekers voor een heerlijk drankje tot gadgets voor mobiele apparaten. het gezegde “zoals het klokje thuis tikt�, krijgt een nieuwe betekenis. want of u nu onderweg bent, op het werk of op reis, met deze leuke to-go spullen voelt u zich altijd thuis. bovendien zijn herbruikbare bakjes en bekers ook nog eens goed voor het milieu!

croon & croon design

mepal

kings

8

trend@line


TREND SP TLIGHT

24 bottles

capventure

spoint

prospectt trend@line

9


SP TLIGHT TREND

ALLERKLEINSTEN

IN DE SPOTLIGHT Tijdens de beurs was de hele bovenverdieping ingericht v贸贸r en d贸贸r speelgoedaanbieders. Ook als u buiten deze doelgroep viel, was het segment een bezoekje waard. We geven u een glimp van de leukste speelgoedproducten!

kingspoint

oku

djeco 10

trend@line


OKU: SPEELPARADIJS VOOR KIDS het grote kinderassortiment van oku tovert gen avonturen. Dit jaar is de Wolf en Roodkapeen glimlach op ieders gezicht. je-collectie uitgebreid met servies gemaakt van bamboe. Een ander paradepaardje van OKU is Zo is de vrolijke collectie rugzakken van Affen- het merk Play&Go. Met hun design opberg­ zahn zowel fun als functioneel. Handig met zakken is speelgoed onder het bed en over de verstel­bare riemen, reflectoren en vele vakjes. vloer verleden tijd. De opbergzakken zijn ook Bovendien zijn de rugzakken gemaakt van ge- te gebruiken als speelmat, dus dubbel plezier! recyclede PET flessen en biologisch katoen. Het slijtvaste ontwerp is tevens geschikt voor Eind vorig jaar is de collectie uitgebreid met su- buitengebruik, dus perfect voor vakanties of perleuke trolleys, toilettassen, portemonnees waar het kind heengaat. Nieuwsgierig naar en etuis. Of wat dacht je van het Franse merk meer? Ontdek ook de andere merken van OKU! Ebulobo, dat mooi, zacht en kleurrijk speelgoed maakt voor baby’s en peuters. Elke collectie verwww.oku.nl telt een verhaal en de karakters creëren hun ei-


SP TLIGHT

bekijk hier de video

DRAAGBARE KUNST

BANDED AMSTERDAM Stainless steel horlogebanden met coatingen en onbeperkte creatieve mogelijkheden, dat is Banded Amsterdam. Iedere armband vertelt een verhaal waarin de drager de hoofdrol speelt. De verhalen gaan over hoop, verbondenheid en vriendschappen. “Focus en vernieuwing vinden we belangrijk en daarom is er – naast een paar vaste basics – een constant geüpdatete collectie. Van een design maken we maximaal 250 stuks, daarna is het tijd voor iets nieuws”. - Robert Meijer, het commerciële gezicht van het merk. www.gforce.online robert meijer


PROSPECTT

PROSPEKKT

VERWELKOMT NIEUWE MERKEN

CONCEPT

Passie voor mooie brands en het distribueren van hun ontdekkingen in Nederland, BelgiĂŤ en Luxemburg staat bij Prospectt centraal. Het inspirerende merkenhuis biedt alles voor woonwinkels, conceptstores en gift shops. De bekende labels Dassie Artisan, P&T, Cool Soap, Lie Gourmet, Bitossi Home en Leeff behoren tot het indrukwekkende portfolio. Op Spotlight presenteerde Prospectt haar nieuwste pronkstukken: prachtige wanddecoratie van het stijlvolle merk Love Warriors en heerlijke biologische kruidentheeĂŤn van Rhoeco.

agnist alita se cor sunti verum doluptas ut evel il maximus ea aspellacia sint aute porem iume latibus, tempori busciti orporepro es aditatet ullignatur.

www.prospectt.nl

www

Sinis de nobition reiunt voluptus, volum que volut arciminci dolupta nonsequi totate nus con pro voloruntiae volenditis eaque officil estiam, minvend ipiendis escium nulluptatia ea verum ut mo modi dipit maiorit mi, quid ernam con rero volestendam, quossun tionet as re nosanditae. Itatumquam.

Prospekkt, redactioneel


WIJ ZIEN U GRAAG OP DE NAJAARSEDITIE VAN

SP TLIGHT 15 & 16 SEPTEMBER 2019 uitgever LT Media BV creatief directeur Drs. Loes Brussen, loes.brussen@ltmedia.nl hoofdredactie Gina van Dijk, gina.vandijk@ltmedia.nl eindredactie Anneke Pastoor, anneke.pastoor@ltmedia.nl webredactie Mark Zwartkruis, mark.zwartkruis@ltmedia.nl art-director Jan Luijk vormgeving Christel Giezen, Brigitte van Mierlo, Roxanne van Weerden, Maike Schoppink fotografie Spotlight Susana Mourelle Fernandez cover 24Bottles en Bastion Collections sales en marketing Susana Mourelle Fernandez, susana.mourelle@ltmedia.nl Mangala Jacobs, mangala.jacobs@ltmedia.nl traffic Dennis Sรถser, traffic@ltmedia.nl, tel. +31 (0)26 3616960 www.trendline-magazine.nl www.facebook.com/trendline.magazine www.instagram.com/trendlinemagazine

Profile for LT Media

trend@line After Spotlight Special  

trend@line After Spotlight Special