Page 1

ONLINE MAGAZINE voor HOME & GIFT en de ACCESSOIRE-, KIDS- en MODEBRANCHE

MUSTHAVES VOOR FASHION & LIFESTYLE

VEEL KOOK& TAFEL INSPIRATIE

PRE

SP T LIGHT SPECIAL

ALLES VOOR DE KIDS

EEN WERELD VOL STATIONERY


Kijk voor de volledige deelenemerslijst op onze website.

BEURSFABRIEK SYMFONIELAAN 5 3438 EX NIEUWEGEIN


SP TLIGHT

INSPIRATIE, NETWERKEN

& INKOPEN! op zondag 15 en maandag 16 september opent spotlight haar deuren voor de branches koken, gedekte tafel, huishoudelijke artikelen, wonen, gifts & design, stationery, koffie en thee, food, speelgoed en kinderproducten. om alvast te inspireren, geven wij u met deze spotlight special een greep uit het grote aanbod. Spotlight is de ‘place to be’ voor iedere ondernemer en retailer die op zoek is naar innovatieve mogelijkheden om zich te onderscheiden. Tijdens Spot­ light is ook de naastgelegen woon­ industrie open, waardoor de beurs een one-stop-shop moment voor de bezoeker creëert. Zoals u van de beurs gewend bent, kunt u ook deze na­ jaarseditie volop de nieuwste trends en producten spotten, inkopen doen en netwerken. Op de begane grond vindt u alles voor de gedekte tafel, woonaccessoires, koken, wonen, ca­ deau, boeken, stationery en koffie & thee. Speelgoed is hip en happening, daarom presenteert de beurs we­ derom Speelgoed@Spotlight, waarbij de hele bovenverdieping gericht is op ­exposanten met speelgoed, kinder­ producten en gifts.

BEZOEK 15 EN 16 SEPTEMBER 2019

SPOTLIGHT @BEURSFABRIEK NIEUWEGEIN 10.00 – 17.00 UUR

PRAKTISCHE INFORMATIE Spotlight vindt plaats in de Beursfabriek in Nieu­ wegein. De locatie is zowel met de auto als het ov gemakkelijk te bereiken. Parkeren is gratis, net als de entree. Bestel uw kaarten eenvoudig via de web­ site. Zien wij u ook op 15 en 16 september? voor meer info: www.spotlight-event.nl

trend@line

3


SP TLIGHT

WA R M WELKOM

kingspoint

onshus

ttp concepts

spotlight is de ‘place to be’ voor de branches koken, gedekte tafel, huishoudelijke artikelen, wonen, gifts & design, stationery, koffie en thee, food, speelgoed en kinderproducten. kom kijken en laat u inspireren door talloze noviteiten en heel veel mooie nieuwe collecties.

4

trend@line

many mornings


SP TLIGHT

izy bottles

klippan

the yellow pinguin

mo media

madam stoltz

boosterbox

ecowings

giusti

trend@line

5


#Frank Says

Lucie likes to see déja blue

NEW COLLECTION SEE YOU @ SPOTLIGHT

EYECON DÉJA BLUE

MONIQUE ZOETER sales manager, monique.zoeter@thereadingcompany.nl, +31 (0)6 1287 23 85 FOLLOW US ON INSTAGRAM @FRANKANDLUCIE AND USE THE HASHTAG #FRANKANDLUCIE TO GET FEATURED!

WWW.FRANKANDLUCIE.COM


SP TLIGHT

EXPOSANTEN

SP TLIGHT OVER DE BEURS

de voorbereidingen voor spotlight zijn in volle gang, puntjes worden op de i gezet! welke noviteiten kunnen wij verwachten van de exposanten? en ook, wat vinden zij van de beurs en waarom de keuze voor spotlight? de trendline-redactie vroeg het aan een aantal.

COLLECTIVWAREHOUSE Suzanne Weerkamp

“Voor ons is dit de derde editie op Spotlight. We kiezen voor deze beurs, omdat er voor ons een hele belangrijke doelgroep komt. Met name de win­ kels die zich ook richten op de verkoop van luxere pro­ ducten en cadeaus. Naast de vele contactmomenten op Spotlight kunnen wij ook onze nieuwe collecties laten zien. Bij ons is iedere collectie een geheel. Wij hebben cadeaupapier, stickers en lintjes. Alles past bij elkaar, waardoor het optimaal gepresenteerd kan worden. Onze najaarscollectie is geïnspireerd op natuurlijke materialen. Zo heb­ ben we een botanische inslag met veertjes en alles wat je associeert met het najaar. Dit in combinatie met aan de ene kant warme kleuren zoals diep roze- en okertinten en aan de andere kant een meer koel kleuren­ schema. Voor de kerstcollectie hebben we een bijzondere samenwerking met illustratrice Marieke ten Berge. Dat levert een heel uniek beeld op. Wij zijn niet zo traditioneel dus van ons hoef je geen klassieke beelden te verwachten. CollectivWarehouse geeft een vernieuwend sfeertje”.

trend@line

7


SP TLIGHT

BREDEMEIJER GROUP Esther de Wit

“Vanaf het begin staan we al op Spotlight. Naast onze bestaande klan­ ten willen wij nieuwe klanten ontmoeten. Daar waar zij zich bevinden om te oriënteren en nieuwe ervaringen op te doen, moeten wij ook zijn. Dat kan heel goed op Spotlight. De beurs heeft een aanbod aan leveran­ ciers dat echt triggert om er een kijkje te gaan nemen. Elke editie wordt dit aanbod interessanter. Krachtig van Spotlight vind ik het bij elkaar zetten van de juiste merken en het creëren van de juis­ te belevingswerelden. De Beursfabriek als nieuwe locatie in combinatie met De Woonindustrie is een goede keuze en zorgt voor kruisbestuiving. Qua collecties sluit het goed op elkaar aan, wat het geheel versterkt. Op Spotlight presenteren wij drie merken: Bredemeijer, Leopold Vienna en Zilverstad. We hebben veel novi­ teiten op het gebied van thee- en koffiebenodigd­ heden. Kom dus zeker langs!”

KOP OP! Chantal Simons

“Voor ons is dit de eerste keer dat wij op Spotlight staan. Twee jaar geleden was mijn allereerste ervaring met een inkoopbeurs en ik vond de opzet van Spotlight toen al heel erg leuk. Ik ben ze gaan volgen op Instagram en hun manier van communiceren sprak mij aan. Zo werd mijn nieuwsgierig­ heid om mee te doen getriggerd. Op de beurs ga ik mijn label Kop op! pre­ senteren. Dit zijn vijf productlijnen. Elk product, wij noemen ze 'blijmaker', heeft het thema 'groei en bloei' meegekregen. Cadeautjes met een bood­ schap, die keer op keer verrassen. Op Spotlight hoop ik nieuwe retailers te ontmoeten die net zo enthousiast van ons product worden als dat wij dat zijn. Ik heb geleerd geen verwachtingen te hebben, dus ik ga Spotlight blanco in. Dan word je alleen maar blij van de reacties die je krijgt. Ik zie wat op mijn pad komt en dat is goed!” 8

trend@line


SP TLIGHT

TTP CONCEPTS Theo Rietbergen

“Spotlight vind ik een goed initiatief, omdat het zich op Nederland richt. Het is een keurige en goed ge­ organiseerde beurs, het loopt altijd soepel. Als ik naar onszelf kijk dan zien wij een beurs zoals dit als een goed contactmoment in ons jaarplan om iedereen onderweg te bereiken en niet alleen in onze showroom in Berkel-Enschot. Op de aankomende beurs laten we het een en ander zien op het gebied van koken en sustainability. We hebben ook iets nieuws dat is in korte tijd populair geworden. Het heet Bee’s Wax Wraps, een vervanger voor alu­ minium en plasticfolie. Je kunt er schalen mee afdekken of broodjes mee inpakken. Het is herbruikbaar en van natuurlijk materiaal; ­hoogwaardig katoen doordrenkt met bijenwas”.

KINGSPOINT Marieke Konings Cranen

“Op Spotlight gaan we veel van onze nieuwe producten laten zien, we heb­ ben dit najaar maar liefst 240 nieuwe items. Helemaal nieuw is de BioLoco Loop, een drinkbeker van bamboe en rvs, verkrijgbaar in zes mooie pastel­ kleuren. De beurzen zijn voor ons heel belangrijk, want klanten zien in een oogopslag al onze nieuwe collecties. Ik ben tegen heel veel beur­ zen, want er zijn al beurzen genoeg. Maar ik vind Spotlight de enige beurs waar je goed in contact komt met alle kook-, cadeau-, koffie- en theewinkels. Enerzijds is dit belangrijk voor onze bamboelijn met on the go items. Anderzijds ook voor onze speelgoedcollectie, want op Spotlight is het complete speelgoedaanbod te vinden. Er is geen andere beurs in Nederland die dit heeft, daarin is Spot­ light uniek. Op de gehele beurs staan er leuke merken en de sfeer is prima. Ook de nieuwe locatie in combinatie met De Woonindustrie vind ik sterk. Op Spotlight kun je je wel een hele dag vermaken”. trend@line

9


KOKEN EN TAFELEN

TOPPERS OP TAFEL maak van kokkerellen en dineren een waar feestje met deze musthaves voor in de keuken. kwaliteitsproducten die prachtig staan op tafel en tegelijkertijd ongekend functioneel zijn. we zeggen: bon appĂŠtit!

bk bourgogne collectie


SP TLIGHT

gusta flora castle

dassie

plint

bredemeijer group

bowls and dishes

cosy & trendy

ib laursen

trend@line

11


SP TLIGHT

TTP Concepts

Mini Art

Bredemeijer Group

BESTSELLERS alle ogen gericht op deze toppers! producten die u zeker niet mag missen voor in de winkel en welke stuk voor stuk bestsellers zijn. maak uw winkel helemaal najaar- en winterproof met deze omzetmakers ĂŠn tegelijkertijd paradepaardjes.

Tea Netherlands

Ecowings

Ko p op!


SERVE UP THE GOOD TIMES MET BOWLS AND DISHES! STAND E064


SP TLIGHT

craenen

kingspoint

lannoo

designlicious

S TAT

IONERY

house of products

we love papierwaren ĂŠn alles wat ermee te maken heeft! van kaarten, stickers, cadeauverpakkingen tot de leukste items voor op het bureau. deze editie presenteert spotlight een nog groter aanbod op het gebied van stationery. en u zei inpakpapier voor kerst? check!

collectivwarehouse 16

trend@line

ea pens


SP TLIGHT

INTE RIEUR prospecct

maar liefst 70 procent van ons leven besteden we gemiddeld binnenshuis. een interieur uitkiezen wat bij ons past is dus van groot belang. met deze prachtige nieuwe items voor in huis is de keuze snel gemaakt. mix & match producten en kleuren voor een heerlijk thuisgevoel!

agatha amsterdam

brabantia

koziol

cowparade

trend@line

17


THE HAPPY SPIRIT COLLECTION A pretty beautybag with a reader, a cord, a cloth, a spray and a pouch

AVAILABLE IN +1.0 TO +3.0 FOLLOW US ON INSTAGRAM @VISTABONITAREADERS TEL: +31 (0)26 363 84 59


SP TLIGHT

trendline redacteur en social media expert mark zwartkruis, geeft u tijdens spotlight alle ins en outs op het gebied van social media. doe mee met zijn interactieve social media lezingen!

#SOCIALMEDIATALKS OP SP TLIGHT

trend@line

19


SP TLIGHT

SPEEL

bertoy

GOED

de bovenverdieping van spotlight is een walhalla voor alles op het gebied van speelgoed, kinderproducten en gifts. kom kijken bij speelgoed@spotlight en voel je als een kind in een snoepwinkel‌

oku affenzahn

immenz

kleine souza

living animals 20

trend@line

happy horse


SP TLIGHT

primi passi

bigjigs green toys

spelend goed de spiegelburg

belong haba

way to play

e giraf

harlekijn

van dijk toys

edugro

trend@line

21


SP TLIGHT

House of Disaster

Presenta

Micro Step

BESTSELLERS eigenlijk verdient elk product wel een plekje in de spotlights. toch zijn er van die bestsellers waar je niet omheen kunt en die beslist een kijkje waard zijn. we zetten er een aantal voor u op een rijtje.

Mertex

22

trend@line

O'That

Lanko Toys


SP TLIGHT

VAN DIJK TOYS

EEN BEGRIP IN HOUTEN SPEELGOED!

POPPENWAGEN

GARAGE OFFICIEEL PARTNER

werkend vanuit een ideëel oogpunt is van dijk toys al meer dan 30 jaar een begrip in de wereld van houten speelgoed. Met onze eigen en verantwoorde productie heeft u een kwa­ litatief hoogwaardig product in handen. Goed voor genera­ ties speelplezier. Dit jaar is Van Dijk Toys de trotse partner van de Sinterklaas film 2019 De brief voor Sinterklaas. U kunt meeliften op het komende succes van deze mooie film. Weten hoe? Kom naar onze standnummer 1. C058. VOOR MEER INFO: www.vandijktoys.nl

trend@line

23


Begane grond Standnr. B039 E040 G030 C069 G040 F014 F046 E064 D044 E056 F020 D056 G050 C087 C053 F028 E054 B050 G074 B084 F082 G022 E046 D036 B014 C034 B059 B020 B044 G059 D053 F044 D016 B070 B060 G021 C044 D030 G063 D043 F046 C054 D022 D047 E032

Bedrijfsnaam 0031 design 24Bottles Agatha Amsterdam Alchemistbox Art-collectors Börner GMBH BK Bowls and Dishes Brabantia Bredemeijer Group Capventure BV Clip Quality Brands Cloudnola - Sompex - Intertime CollectivWarehouse Context Cards Culemborg Cosy & Trendy CowParade / Sunday International B.V. De Bruyn Agenturen De Tol Lisse Decadence Nederland DEENS agency Deleuksteonderzetters.nl DEsignLICIOUS Dutchdeluxes EA Pens & Paper/EuroAgenda BV Ecowings Euro Greetings Frank & Lucie Geharo bv Gemeo Giusti GreenPan GreenTime Handelsonderneming Sampaguita House of Products IB Laursen IDC sa/nv Ideaco Europe IHR Ideal Home Range / Sander Table + Home IZY Bottles Keltum Kiwano KLIPPAN Kop op! koziol »ideas for friends GmbH

Standnr. B040 E014 C030 C064 C068 D063 D065 B049 C060 G070 E054 F080 G058 E042 C056 C014 B032 F066 F070 D035 D055 B013 G014 C024 C048 E028 D059 F060 D041 C100 C036 C040 B064 F040 C080 C026 C028 B031 E020 B050 B020 B054

Bedrijfsnaam Lediberg Benelux bv Loco Lama Many Mornings Nederland MAPpublishing MAPpublishing MAPpublishing MAPpublishing Mini-Art Products BV mo'media Mobi-Data IT BV MTDay Nordal ONSHUS Or Tea? ORBITKEY PASELL Gifts & Stationery Persell PLINT Prospectt Pura Stainless PURESIGNS / Pollé V.O.F. RIMO SA Tradehouse Shagwear SmallBooksBigIdeas & Perpetu Spikes & Sparrow ST&T BV Studio VIP Sweet Palms Tea Netherlands TerraLannoo TerraLannoo The Art Group Trading Places BV TTP Concepts Tudo Taste Tudo Taste Uitgeverij Zintenz Vakcentrum voor zelfstandig retailondernemers Van Buren Bolsward Vista Bonita Yvonne Ellen / iDeal Of Sweden / Creative Lab

Eerste etage (speeldoed)

Standnr. 1.B008 1.B056 1.E040 1.E046 1.B030 1.A005 1.B012 1.B016 1.E036 1.A031 1.B044 1.B052 1.E056 1.E060 1.A025 1.A060 1.C008 1.D034 1.F060 1.E050 1.A020 1.A037 1.F002 1.F004 1.F068 1.C046 1.D046 1.D050 1.D054 1.D058 1.C030

Bedrijfsnaam 999 Games BBiZZ Adventure in Sports and Toys B.V. beLONG beLONG Bertoy / Vekemans BVBA Bigjigs Toys Boosterbox Boosterbox Brandunit BV Circus Jojo Craenen bvba Creativ Company DAM DAM de Tombe Trading BV DJECO- Great Pretenders Edugro Elcee-Haly Primi Passi Gebr. Simon HAPPY HORSE & BAMBAM Happy Seven Harlekijn Import B.V. HOT Sports + Toys - HOT Games HOT Sports + Toys - HOT Games Immenz.nl Kidzpiration KingsPoint Toys & Gifts KingsPoint Toys & Gifts KingsPoint Toys & Gifts KingsPoint Toys & Gifts Kleine Giraf

Standnr. 1.C034 1.C060 1.C062 1.C054 1.D030 1.F020 1.F028 1.E028 1.A061 1.A068 1.B048 1.C044 1.E018 1.E022 1.F012 1.C038 1.C042 1.A015 1.A051 1.D038 1.E002 1.E030 1.B024 1.E012 1.A055 1.C052 1.F036 1.F044 1.C058 1.C050

Bedrijfsnaam Kleine Giraf Kreisy Kreisy Living Animals, Groothandel in Pluchen Knuffels Magna-Tiles Maileg Manchild BVBA Mechato Mertex Mertex Micro Step / Yumbox O'That / Ootje Kadootje Oku Business Partners Oku Business Partners Oku Business Partners PeachesPresents PeachesPresents Planet Happy Pro Card Exclusive Selecta Spel en Hobby Sensory Tools Souza! Speel Goed BV Speelplus Agenturen Spelendgoed The Yellow Penguin Twisk Groothandel B.V. Van der Meulen Van Dijk Toys BV waytoplay toys

15-16 SEPTEMBER 2019

BEURSFABRIEK NIEUWEGEIN


SP TLIGHT

VISTA BONITA LEESBRILLEN

Een concept dat zichzelf verkoopt Iedere winkel die leesbrillen verkoopt weet dat de klant zoekt naar de juiste sterkte. Voor het gemak ont­ wierp Vista Bonita een slimme display waarop tasjes geëtaleerd staan met een sticker erop met de juiste kleur en sterkte. In het luxe tasje bevinden zich een hippe leesbril, etui, doekje, brillenglazenspray en tren­ dy koordje. Vista Bonita levert u de display met 60 ge­ vulde tasjes én heeft elk half jaar een nieuwe trendy collectie! STANDNUMMER

B.020

MEER INFO: monique.zoeter@thereadingcompany.nl

ECOWINGS

BEKIJK HIER DE VIDEO

Duurzame tassen van binnenbanden Ecowings laat zien dat je geen concessies hoeft te doen aan kwaliteit en design als je voor sociaal en duurzaam kiest. Het merk maakt tassen en ac­ cessoires van de binnenbanden van vrachtauto’s. Alle producten zijn handgemaakt in de sociale on­ derneming in India. De tassen hebben een strakke vormgeving, zijn supersterk en waterafstotend. MEER INFO: www.ecowings.nl

STANDNUMMER

C.034

TTP CONCEPTS

It’s a Bee’s Wax Wraps

STANDNUMMER

F.028

Wikkel kaas, brood, fruit en groenten voortaan in Bee’s Wax Wraps. Dit al­ ternatief voor vershoudfolie en alu­ miniumfolie bestaat uit 100% natuur­ lijke materialen en is bovendien langer herbruikbaar. Gemaakt met biologisch katoen, bijenwas, biologi­ sche jojoba-olie en boomhars. Bee’s Wrap is wasbaar en composteerbaar. MEER INFO: www.ttpconcepts.nl trend@line

25


uitgever LT Media BV creatief directeur Drs. Loes Brussen, loes.brussen@ltmedia.nl hoofdredactie Gina van Dijk, gina.vandijk@ltmedia.nl webredactie Mark Zwartkruis, mark.zwartkruis@ltmedia.nl art-director Jan Luijk vormgeving Brigitte van Mierlo, Roxanne van Weerden fotografie Spotlight, Gina van Dijk cover BK Harlekijn Egmont Toys House of Products Spikes and Sparrow sales en marketing Susana Mourelle Fernandez, susana.mourelle@ltmedia.nl Mangala Jacobs, mangala.jacobs@ltmedia.nl traffic Dennis Sรถser, traffic@ltmedia.nl, tel. +31 (0)26 3616960 www.trendline-magazine.nl www.facebook.com/trendline.magazine www.instagram.com/trendlinemagazine

Profile for LT Media

Trend@Line Pre Spotlight  

Trend@Line Pre Spotlight