Starkey’s Signature Series - Niet is kleiner. Niets klinkt beter

Page 1

Niets is kleiner. Niets klinkt beter.

Meer kracht,

meer mogelijk

Starkey’s Signature Series Innovatief en Discreet

Nog steeds weerhoudt het stigma rondom hoorverlies veel mensen ervan tijdig een hoortoestel te nemen, ondanks dat het hun leven aanzienlijk kan verrijken. Onze Signature Series rekent voorgoed af met vooroordelen en slaat de brug tussen fervente hoortoesteldragers en degenen die zich minder comfortabel voelen bij het dragen van een toestel.

Starkey’s Signature Series biedt discrete hooroplossingen die zorgen voor een optimale geluidsbeleving in elke situatie. Verpakt in een elegante, op maat gemaakte behuizing en voorzien van geavanceerde techniek, krijgen audiciens alle tools in handen om nieuwe markten aan te boren en potentiële dragers alle redenen om overstag te gaan. Voorzien van onze bekroonde Neuro Sound Technology™, die de natuurlijke werking van de hersenen nabootst, en de kracht om op de achtergrond meer dan 80 miljoen geluidsaanpassingen per uur te verwerken, ervaart de drager een ongeëvenaard helder en realistisch geluid met de laagste ruis ooit. Hier zet u toch ook uw handtekening onder?

Kleinste oplaadbare maatwerk hoortoestel

Uitzonderlijk geluid, absoluut onzichtbaar

Drie modellen

De CIC R is het kleinste op maat gemaakte oplaadbare hoortoestel op de markt. Waterdicht en uitzonderlijk duurzaam met een oplaadduur van maar liefst 38 uur. De CIC NW heeft een op de chip geïntegreerde DNN accelerator waardoor nu ook Edge Mode+ beschikbaar is op deze kleinste CIC. Maximale discretie gewenst? Kleiner dan het IIC-model bestaat er niet!

Schrijf in en kijk het gratis webinar over Starkey Signature Series

CIC R Oplaadbaar CIC NW IIC NW

u!

Zet ook uw handtekening onder de Starkey’s Signature Series en kies voor maatwerk pur sang. www.starkey.nl |

Persoonlijke
voordelen voor uw klant maar ook voor
(+31) 055 3602111
info@kindhoren.nl
www.starkey.be |
|

Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.