{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade.

Page 1

ONLINE MAGAZINE voor de JUWELIER en EDELSMID

JEWELS & WATCHES SPECIAL


J E W E L S & W AT C H E S KLIK HIER VOOR EEN IMPRESSIE


GEBRAND OP SUCCES Trade Mart is duidelijk gebrand op succes! Wat prachtig zeg, de nieuwe look & feel van Jewels & Watches. Een totaal ander concept en werkelijk fantastisch verbouwd. De organisatie was natuurlijk heel benieuwd naar de reacties van bezoekers en exposanten, en die waren gelukkig in ĂŠĂŠn woord: POSITIEF! Heerlijk, dat enthousiasme! Richting Trade Mart, richting de branche, richting de inspirerende sieradencollecties en richting de innovaties die elke retailer verder gaat brengen. We zijn tenslotte met z'n allen gebrand op succes! Wij ook als communicatieplatform, en daar horen naast de gedrukte edities 4x per jaar ook online edities bij waarmee wij u graag verrassen. Geniet nog even na van Jewels & Watches met deze online Jeweline, de zgn. Jewel@line. En zet natuurlijk 2, 3 en 4 september vast in uw agenda voor de Najaarseditie.

Maar voor nu eerst nog Basel!

Creatief Directeur LT Media

jewel@line

3


JEWELS & WATCHES

INSPIRATIE PLEIN een vernieuwd jewels & watches betekent een compleet verbouwde beursvloer. bezoekers noemen de beurs vooral “overzichtelijk met een luxueuze uitstraling�. door de mix van vaste showrooms en flexibele deelname voor kleinere partijen, kunt u als juwelier iedere editie genieten van een verrassend aanbod. laat uw inspireren door de prachtige stands en vele mooie merken!

jewel@line

5


sgs fabriek

weisz group

s!lk jewellery

aeromeister


KIJKEN EN INSPIREREN


EEN FRAAI GEHEEL

daniel vior


zinzi

jĂŠh jewels

pda group

rebel & rose


Tijd voor PDA

met een portfolio van 18 merken heeft pda group een wereld vol horloges en sieraden voor iedere smaak. wat dacht u van de tommy hilfiger-collectie ‘tommy x gigi’ of de prachtige paradepaardjes van esprit, gehuld in een nieuw jasje? laat u inspireren door een glimp van het allernieuwste uit de collectie.

prachtige stand

tommy hilfiger x gigi

lacost

Voor meer info: www.pdagroup.nl

10

jewel@line


hugo boss

samsung gear s3 sport

te esprit

jewel@line

11


AEROMEISTER NIEUWE GASTEXPOSANT

ontmoet het vernieuwde aeromeister. rutger post, ontwerper en eigenaar van het merk, bezocht jewels & watches vroeger vaak als bezoeker. nu zijn de rollen omgedraaid. “Met een liefde en interesse voor horloges begon ik in 2007 met horloges verkopen via een onlinekanaal, maar na een aantal jaar wilde ik meer: een eigen horlogemerk. In 2012 begon ik met Aeromeister en door de jaren heen is het merk groter geworden. Nu zes jaar later zijn we toe aan de volgende stap. We zijn een re-design ondergaan, waarbij

bijvoorbeeld onze naam is veranderd naar Aeromeister Amsterdam. We willen ons ook meer gaan focussen op de ambacht van het horlogemaken. Jewels & Watches betekende voor ons een nieuwe start; bezoekers informeren over wie we zijn en wat we doen, maar ook onze visie op het horlogemaken�.

Voor meer info: www.aeromeister.com


CHICA D’ORO VA N S G S FA B R I E K Chica d’Oro, de vrouwelijke lijn van Chico d’Oro, is officieel gelanceerd. Bas Stijnis: “We kregen veel vraag van vrouwen die iets van Chico d’Oro kochten voor hun partner, maar het zelf ook wilden. Het idee ontstond toen om een nieuwe collectie te maken, ­genaamd Chica d’Oro. Everon Jackson Hooi is natuurlijk verbonden aan Chico d’Oro en hij is tevens een goede vriend van Ali B. Ali is erg fan van onze collectie en begeleidde Tjindjara tijdens de Voice of Holland. Het plaatje werd toen compleet, want ­Tjindjara was de perfecte match voor Chica d’Oro ”. Voor meer info: www.chicodoro.com

tjindara en bas jewel@line

13


WATCH HIM

picto

g-shock - casio

daniel wellington

olympic


techniek van nu maakt horloges slimmer en multi­functioneler. dat zien we ook in de ontwerpen, van eigentijdse tot klassieke designs, sommigen een tikkeltje vintage. uur­werken laten meer zien dan de tijd; ook iets eigens. een verlengde van de drager, de tijdloze accessoire.

m&m germany

william l.

jacob jensen

paul hewitt


SIERLIJKE TOUCH fijne sieraden met organische vormen zijn nog steeds hot. van chic goud tot elegant zilver en tijdloos titanium. maar ook lekker opvallende ontwerpen met catchy kleuren. alles kan. allemaal prachtige eyecatchers, de een wat sub­tieler, de ander meer op de voorgrond. laat u verrassen door deze blikvangers voor elk moment.


boccia

daniel vior

kasius

van leeuwen


melano

les georgettes

karma

ymala


“The best color in the whole world, is the one that looks good, on you!” COCO CHANEL


uitgever LT Media BV hoofdredactie Drs. Loes Brussen, loes.brussen@ltmedia.nl Gina van Dijk, gina.vandijk@ltmedia.nl eindredactie Anneke Pastoor, anneke.pastoor@ltmedia.nl Frits van den Heijkant, frits.vandenheijkant@ltmedia.nl redactie Loes Brussen, Gina van Dijk webredactie Madelon Willems, madelon.willems@ltmedia.nl art-director Jan Luijk vormgeving Christel Giezen, Brigitte van Mierlo, Loek Peters, Levi Visser, Roxanne van Weerden fotografie Willem Noordhoek, Loek Peters, Amanda Morina, Gina van Dijk cover

Weisz Group, Daniel Wellington, SGS Fabriek sales en marketing Mandy Mooren, mandy.mooren@ltmedia.nl Susana Mourelle Fernandez, susana.mourelle@ltmedia.nl traffic Dennis Sรถser, traffic@ltmedia.nl, tel. +31 (0)26 3616960 www.jeweline-magazine.nl www.facebook.com/jeweline.magazine

Profile for LT Media

Jew@line Jewels & Watches 2018  

Jew@line Jewels & Watches 2018